• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Surekli sizi sikintimla darliyorum. derdim bitmiyor. Sorry. Ama ben gercekten zor geciriyorum hamileligi. Bu hafta oldu hala her an midem bulaniyo hep kusacak gibiyim. Midem mutemadiyen yaniyor bogazima agzima geliyor yediklerim. Internette okuyorum korkunc seyler yaziyor. Mol gebelik gibi. Yarin doktora sorucam. Belki bi vitamin eksiktir diyenler de var. Sizin aranızda da 2. Trimesterda boyle hissetmeye devam eden var mi?
Bu kadar korkmama gerek yok bende aynıyım günde en az 2 kere kusuyorum ama yapılacak birşey yok takmayın kafanıza bunları doğuma kadar kusugumu bilirim cpknsukur sağlıklı çocuklarım var.

Surekli sizi sikintimla darliyorum. derdim bitmiyor. Sorry. Ama ben gercekten zor geciriyorum hamileligi. Bu hafta oldu hala her an midem bulaniyo hep kusacak gibiyim. Midem mutemadiyen yaniyor bogazima agzima geliyor yediklerim. Internette okuyorum korkunc seyler yaziyor. Mol gebelik gibi. Yarin doktora sorucam. Belki bi vitamin eksiktir diyenler de var. Sizin aranızda da 2. Trimesterda boyle hissetmeye devam eden var mi?
Canım 9 ay kustum ben . Sapasağlam kızım oldu maşallah. Seninde öyledir merak etme. Vücudunun değişen hormonlara verdiği tepkidir bence.

Canım 9 ay kustum ben . Sapasağlam kızım oldu maşallah. Seninde öyledir merak etme. Vücudunun değişen hormonlara verdiği tepkidir bence.

Ay insallah ya. Tesekkur ederim 🙏❤ Benim ilk hamileligim. Bu kadar zor gececegini tahmin etmiyordum. Yesem bi türlü yemesem bi turlu. Bir derdim bitse oburu basliyor. Misal belim agriyor o bitse basim zonkluyor hadi o olmasa reflu icimi yakiyor. Bazen diyorum kimse soylenmiyor benim mi tagammul esigim bu kadar dusuk. Ama yok yani. Gercekten zor geciyor. En azindan aglama krizlerim azaldi. Depresif degilim. Sadece fiziksel aci cekiyorum.

Bu kadar korkmama gerek yok bende aynıyım günde en az 2 kere kusuyorum ama yapılacak birşey yok takmayın kafanıza bunları doğuma kadar kusugumu bilirim cpknsukur sağlıklı çocuklarım var.

Tesekkur ederim. Sanirim az da olsa sonuna kadar kusan var. Bu kadar zor olucani dusunmemistim. Ne bileyim cahillik. Oyle insanlarin karni sisiyo sismanliyo kadar basit bakiyodum gebelik semptomlarina. 😃

Bende de bu durum var. Doktor gebelik sekerinden kaynakli olabilir. Asla sut icme, su ile gidermeye calis.

tuz ve seker diyetine devam et dedi. Bu arada ben 2 kg vermisim yine. Bulantilardan firsat kalmiyor ki...

Ay insallah ya. Tesekkur ederim 🙏❤ Benim ilk hamileligim. Bu kadar zor gececegini tahmin etmiyordum. Yesem bi türlü yemesem bi turlu. Bir derdim bitse oburu basliyor. Misal belim agriyor o bitse basim zonkluyor hadi o olmasa reflu icimi yakiyor. Bazen diyorum kimse soylenmiyor benim mi tagammul esigim bu kadar dusuk. Ama yok yani. Gercekten zor geciyor. En azindan aglama krizlerim azaldi. Depresif degilim. Sadece fiziksel aci cekiyorum.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Bende 2 tane var 1.sinif a gidiyor ve 3 yaşında oğlum hergün okula.got gel kucağıma alıyor taşıyorum bel kaşık ağrısı ayrı migrenim ayrı evde 3 adam ayrı kusmam ayrı ama yinede çok şükür diyorum hiç kafama takmiyorum. Sen ne kadar üzülürken canını birşeye sikarsan bebeğim hisseder ve sürekli negatif şeyleri cekersin bence herşeye rağmen hamileliğin tadını çıkar. Annelik gerçek ten hiç kolay değil 😊

Tesekkur ederim. Sanirim az da olsa sonuna kadar kusan var. Bu kadar zor olucani dusunmemistim. Ne bileyim cahillik. Oyle insanlarin karni sisiyo sismanliyo kadar basit bakiyodum gebelik semptomlarina. 😃
Evet bizim insanlarımızda mesela şöyle bir düşünce var hamilesin o rahat son istediğini yersin can tasiyorsun vs. Aslında tersi hamilelik zor yeme içmeye hiç olmadığı kadar dikkat edilecek karnında bir can var ve onun Su An herşeyin biz anneleriyiz.

Bende de bu durum var. Doktor gebelik sekerinden kaynakli olabilir. Asla sut icme, su ile gidermeye calis.

tuz ve seker diyetine devam et dedi. Bu arada ben 2 kg vermisim yine. Bulantilardan firsat kalmiyor ki...
Iste ben gebelik sekerinin boyle sonuc verdigini bilmiuodum . Doktora ne desm olur oyle hamilelikte deyip gecistiriyor. Belki ciddi bir sey var. Hic kontrol etmiyor 🙄

Benimde ilk gebeligim anneme karnımdaki kızarıklığı gösterdiğimde kızım bizde senle dokuz doğurcaz dedi ama mantar çıktı şimdi bi yerim agirsa anneme bunu öne sürüyorum ama napayım korkuyor insan her gün bi sknti yaşadığımız için allah daha beterinden sakınsın tabi

Merhaba arkadaşlar. Yarın kontrolüm var. Hem üçlü için kan vericem hem detaylı için randevu alıcam hem de innşallah cinsiyeti öğrenicem 😁
Bu arada daha önce bez konusu olmuştu ve ben sleppy kullanıcam sanırım demiştim ama az önce instagramda ürün inceleyici bir annenin paylaşımından sonra primada karar kıldım. Sleppynin çok doğal koruyucu vs olmasına rağmen Sızdırma konusunda sınıfta kaldığını söylüyor. 😔 Bu sefer bari yerli bez kullanayım demiştim ama sanırım olmayacak

Benim kuzenimin kizi 10 aylik geve hic degistirmedigi halde sizma hic yapmamis ama.beyaz palet kullaniyormus diger rengi sıkıntılı dedi gecen gun

Azonce cok sevdigim bi aksam yemegi yiyordum kendimi banyoya zor attim cıkartinca rahatladim. Aslinda gecmisti kusmalarim ama agir geldi sanirim yemek 🤷‍♀️

O bendede gecmedi sevdim bise oldumu biraz fazla kaçırıyorum sonra geri çıkartıyorum az once boğazımdan kan geldi maffoldum 🤦‍♀️

Kızlar bilgisi olan cevaplarsa cok sevinirim 🙏
12 gun once doktora gittigimde 15+0 cıkmıstı ama bugun 15+6 cıktı suan aslinda tam günüyle uyumlu ama 1 hafta önde giderken simdi boyle cikinca niye gelismedi ki onceki gibi diye düşündüm 🙄🙄

Benimde oyle canim gecen hafta 18+3 te gittim 17+4 cikti ama ayri ayri olcum olduğu icn oyle cikiyor kilo aldikca duzelir bence

Evet canim, sen erkek diyordun. Tutturdun. @ulasimiz da erkek demisti.

Doktor 99% erkek, ama degisme ihtimali var, 3 hafta sonra kesinlestiririz dedi. Normalde 16+2 ama 17+6 ciktik. 🧿

Gelisimi, vs her sey iyi. İkili istemedin, digerlerine de gerek yok dedi. 22. Haftada 2. detayli usg yapariz dedi. 😍
Hayırlı olsun oğluşunuz 🤗 bence çok tatlı, naif bir evladınız olacak, bu kız isteğinden sonra gelen erkek haberi bana bunu hissettirdi 😊🐣

Back
X