Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 2020 annelerine bakmıştım her aya öyle meraktan mayısta kız patlaması olmuş diğerlerinde hep erkekler önde neden yaptım bilmiyorum işsizlik olsa gerekListede erkekler baya önde ağustos ayı erkek ayı demekki![]()
Bende bakiyorim arada her ayın cinsiyeti ayri önde gidiyorBende 2020 annelerine bakmıştım her aya öyle meraktan mayısta kız patlaması olmuş diğerlerinde hep erkekler önde neden yaptım bilmiyorum işsizlik olsa gerek![]()
Valla süpersin hızına yetisilmiyorHerhangi bi durum olmazda 2 hafta sonra muayneye gitmeyi düşünüyorum sizin yerinize ben kendimi tebrik ediyorum![]()
Bende çok korkuyorum bu virüsten ya
Allahım korusun bizi sevdiklerimizç , herkesi.
Çocukların bağışıklığı düşük hele bebeklerin daha bağışıklık tam oluşmamış olacak. Uzak dursun gitsin bu hastalık hemen.
Nane ve kekik zararlı değildir bizler için değil mi.
Ooo cinsiyet mi öğrenildiPipililer de evlattir. Mecbur sevecezzzzzz.![]()
![]()
Hamile annelerede idari izin verselerdiSuanki aciklamalara gore okullar 16 marttan itibaren 1 hfta tatil lise ve unv okullarkapanana kdr evden ders alcakmislar online nisan sonuna kdr butun maclar seyirciye kapali yurt disida izne tabi olmus kafasina gore kimse cikamicakmis
Valla ne yalan soyelyim hic korkmuyrm cok rahatm sadece kolonya felan kullanmadm icin nasil onlem almam gerekiyor bilemiyordum ama elikadan az once aciklama geldi rahatladim bebeklere gecen vaka hic gozukmemis rahatim![]()
Tahminim çıktı değil mi? Hadi sağlıkla büyüt inşallahPipililer de evlattir. Mecbur sevecezzzzzz.
![]()
Aaa cok sasirdim ablaPipililer de evlattir. Mecbur sevecezzzzzz.
![]()
Sen pipiliye mi döndünPipililer de evlattir. Mecbur sevecezzzzzz.
![]()
Evet canim, sen erkek diyordun. Tutturdun.Ooo cinsiyet mi öğrenildi
Hayırlı olsun![]()
Oyyy maşallahı varmış paşanınEvet canim, sen erkek diyordun. Tutturdun.ulasimiz da erkek demisti.
Doktor 99% erkek, ama degisme ihtimali var, 3 hafta sonra kesinlestiririz dedi. Normalde 16+2 ama 17+6 ciktik.
Gelisimi, vs her sey iyi. İkili istemedin, digerlerine de gerek yok dedi. 22. Haftada 2. detayli usg yapariz dedi.![]()