- 23 Şubat 2020
- 145
- 428
- 18
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son adet tarihiniz nedirEvet canim, sen erkek diyordun. Tutturdun. @ulasimiz da erkek demisti.
Doktor 99% erkek, ama degisme ihtimali var, 3 hafta sonra kesinlestiririz dedi. Normalde 16+2 ama 17+6 ciktik.
Gelisimi, vs her sey iyi. İkili istemedin, digerlerine de gerek yok dedi. 22. Haftada 2. detayli usg yapariz dedi.![]()
Hayirli olsun abla ,sağlıkla gelsin paşaPipililer de evlattir. Mecbur sevecezzzzzz.
![]()
Ben hiç mama vermedim. Ama ablam golden goat keçi sütü maması kullanmıştı hep. Memnundu doktoru önermisti sanırım hipp içinde iyi diyorlar.İyi akşamlar
Doğumdan sonra anne sütü sadece vermeyi düşünüyorum ama olur ki sütüm az gelir bebege yetmezse sizce hangi devam sütü tavsiye edersiniz![]()
Tahminim çıktı değil mi? Hadi sağlıkla büyüt inşallah![]()
Hayirli olsun abla ,sağlıkla gelsin paşa![]()
Ben de vallahi. Doktor oglunuz oluyor deyince ama ben kiz bekliyordum adi bile belliydi dedim. Esim zaten inanamadi, 15 dakika algilayamadi durumu.Aaa cok sasirdim ablahayirlisiyla kucagina almak nasip olsun insallah❤
Sen pipiliye mi döndünhayırlı olsun söyleye söyleye getirdin pipiliyi
![]()
Oyyy maşallahı varmış paşanınSağlıkla mutlulukla gelsin
![]()
Son adet tarihiniz nedir
Benimde 16 kasım bn hesabladgımda 17 haftalık ultrason da 18 haftalık20 Kasim
Maşallah. Bana da 15+5 te erkek diyen bir doktor olmuştu. Oysa bir günönce ve 1 hafta sonra kız dendi. Bende de iki pipili var dünyalara bedel. Allah sağlıktan ayırmasın.Evet canim, sen erkek diyordun. Tutturdun. @ulasimiz da erkek demisti.
Doktor 99% erkek, ama degisme ihtimali var, 3 hafta sonra kesinlestiririz dedi. Normalde 16+2 ama 17+6 ciktik.
Gelisimi, vs her sey iyi. İkili istemedin, digerlerine de gerek yok dedi. 22. Haftada 2. detayli usg yapariz dedi.![]()
Benimde 16 kasım bn hesabladgımda 17 haftalık ultrason da 18 haftalık![]()
Maşallah. Bana da 15+5 te erkek diyen bir doktor olmuştu. Oysa bir günönce ve 1 hafta sonra kız dendi. Bende de iki pipili var dünyalara bedel. Allah sağlıktan ayırmasın.
Amin hepimize inşallah. Kız dediler en son.ikra meyra da en son usg ye bakıp aydınlatıcı açıklamalar yaptı. Bence de kız:) 3 haftadan sonra da yarın kontrolüm var.Allah guzel, hayirli omurler nasip etsin ogullarina da, sana da.
Simdikinin cinsiyeti net mi? Senin haftanda netletmis olmasi gerek.![]()
Ahaaa, inanmıyorummmPipililer de evlattir. Mecbur sevecezzzzzz.
![]()
Amin hepimize inşallah. Kız dediler en son.ikra meyra da en son usg ye bakıp aydınlatıcı açıklamalar yaptı. Bence de kız:) 3 haftadan sonra da yarın kontrolüm var.
Ahaaa, inanmıyorummmhayırlı uğurlu olsun, sağlıkla gelsin inşallah
![]()