• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Günaydın Kızlar 🤰🏻
18 haftalık olduk hala dişimi fırçalarken içim dışına çıkıyor son 1 haftada 2 kere çıkarttım bu sebepten 😅
İlkinde hiç böyle şeyler yaşamamıştım o kadar garibime gidiyor ki 😒
Bende hala öğürerek fırçalıyorum🤨diğerlerinde de fırçalarken böyleydi değişmedi benim😅

Bende hala öğürerek fırçalıyorum🤨diğerlerinde de fırçalarken böyleydi değişmedi benim😅
Yaa 😅 benim geçmişti 1 haftadır tekrar nüksetti.
Dünde sofradaydık, bi teyze dedi ki hareketleri hissediyor musun?
evet dedim.
İyi o zaman koku olmaz artık sana bitmiş gitmiştir kusma hassasiyet vs. Dedim nerede.. keşke öyle olsaydı😂

kızlar günaydın detaylı randevularınızı kaçıncı haftanıza aldınız?
Henüz almadım özel kliniğe gideceğim, 1 ay önce sormak için aradığımda 1 hafta öncesinden randevu almak yeterli olur dediği için son 1 haftayı bekliyorum.
Sekreterine de sorarak randevu oluşturacağım.
Bekleyebilirsem 22+4 e (14 Nisan) ayarlayacağım. Yoksa bir hafta öncesi 21+4 .

kızlar günaydın detaylı randevularınızı kaçıncı haftanıza aldınız?
21+ larda almak istiyorum canim. 19+6 larda basliyor en erken doktorum o zamanlara al dedi ama onu dinlemiycem bu konuda cunku oglumda ilk heyecanla istedigi en erken zamana almistim safra kesesi gelismemisti oglumun daha o hafta ve o 1 hafta 10 gun öldüm öldüm dirildim. Bidaha bu hataya düsmem. Megerse normalmis o hafta yeni olusmaya baslamasi. O yuzden 21+ olmadan gitmem detayliya

Bende o yüzden cinsiyet partisi yapamadım eğer mavi çıksaydı bizim ki başka balon var mı bu bir saka derdi eminim ben bunu saymıyorum bi daha patlatalım yanlış koymuşlar pembe olacaktı derdi ondan vazgeçtim korktum kız çıktı ama yine de iyi ki yapmamışım diyorum😂😂
Benimde ilk testlerim 0.03 du bu hafta 0.055 kendim kadar düşük kimseyi gormemistim biraz rahatladim ve tabiki duzelmesine de ayrıca mutlu oldum,yalnız benim T4 normal sınırlarda hatta bu son testte o da alt sınıra yaklasmos,dahiliye duruma anlam beremedi bakalım endokrin ne yorum yapacak.Peki sizin hamilleik öncesi var mıydı biyle bir problem?

20.haftaya kdr düzenlemesini bekliyorlar cnm insallah seninde duzelir ama kusmalarin devam ediyorsa suan duzelmesini bekleme doktor bana kusmalarin devam ettii surece duzelmez degerlerin demisti

Benim yoktu daha once hatta hamileligim 3.haftasında bakildiginda oyle bi problem yoktu 5.haftamda kusmalarim basladi 1 haftada 5 kilo verince acilde baktilar degerlerime oyle anlasildi benimde yeni duzeldi sayilir 20.haftada tekrar test yapip doktora gidicem

21+ larda almak istiyorum canim. 19+6 larda basliyor en erken doktorum o zamanlara al dedi ama onu dinlemiycem bu konuda cunku oglumda ilk heyecanla istedigi en erken zamana almistim safra kesesi gelismemisti oglumun daha o hafta ve o 1 hafta 10 gun öldüm öldüm dirildim. Bidaha bu hataya düsmem. Megerse normalmis o hafta yeni olusmaya baslamasi. O yuzden 21+ olmadan gitmem detayliya

ayy iyi oldu söylediğiniz ben de öyle yapayım. teşekkür ederim. :anneadayı:

20.haftaya kdr düzenlemesini bekliyorlar cnm insallah seninde duzelir ama kusmalarin devam ediyorsa suan duzelmesini bekleme doktor bana kusmalarin devam ettii surece duzelmez degerlerin demisti

Benim yoktu daha once hatta hamileligim 3.haftasında bakildiginda oyle bi problem yoktu 5.haftamda kusmalarim basladi 1 haftada 5 kilo verince acilde baktilar degerlerime oyle anlasildi benimde yeni duzeldi sayilir 20.haftada tekrar test yapip doktora gidicem
Bulanti hapı kullanıyorum o engelliyor ama önceki haftalarda bulantı hapı bile fayda etmiyordu tüm gün bulantı devam ediyordu hatta bazen kusmada oluyordu şuan bir haftadır çok daha iyiyim,hatta kilo bile almaya başladım,öyle olunca kesin düzelmiştir dedim ama hala 0.055 bakalım inşallah dediğin gibi yirminci haftaya kadar düzelir.

Bu arada yazdığın için de çok teşekkür ederim biraz moral oldu,bebeğini sağlıcakla kucağına al inşallah,😍

Pipililer de evlattir. Mecbur sevecezzzzzz. 💙

:KK70:

ah canım benim yaaa, gözün aydın
yemin ediyorum sana mesaj yazacaktım özelden, pipili çıktı ondan giremiyosun foruma di mi diye.
bi mesajlarına bakayım dedim aaaaa pipiliiiii
ben şokkk
aynı şoku ben de yaşadım o kadar iyi anlıyorum ki seni
ne yapalım artık pipi forever :KK50:

Surekli sizi sikintimla darliyorum. derdim bitmiyor. Sorry. Ama ben gercekten zor geciriyorum hamileligi. Bu hafta oldu hala her an midem bulaniyo hep kusacak gibiyim. Midem mutemadiyen yaniyor bogazima agzima geliyor yediklerim. Internette okuyorum korkunc seyler yaziyor. Mol gebelik gibi. Yarin doktora sorucam. Belki bi vitamin eksiktir diyenler de var. Sizin aranızda da 2. Trimesterda boyle hissetmeye devam eden var mi?

ay yok artık yaa
benim bir arkadaşım 7 ay kustu
baya da yakın arkadaşım yani
geçen konuştuk bak onunla da ona da zamanında beyninde sıvı var demiş doktoru
bişey demiş de bak unuttum
bi de onu takmış kafasına sapasağlam doğdu çocuk, zamanında da demiştir kesin bize de unutmuşum geçmiş zaman.
şimdi de 4 yaşında
nolur çok üzülmemeye çalış.

Back
X