- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende hala öğürerek fırçalıyorumGünaydın Kızlar
18 haftalık olduk hala dişimi fırçalarken içim dışına çıkıyor son 1 haftada 2 kere çıkarttım bu sebepten
İlkinde hiç böyle şeyler yaşamamıştım o kadar garibime gidiyor ki![]()
YaaBende hala öğürerek fırçalıyorumdiğerlerinde de fırçalarken böyleydi değişmedi benim
![]()
Henüz almadım özel kliniğe gideceğim, 1 ay önce sormak için aradığımda 1 hafta öncesinden randevu almak yeterli olur dediği için son 1 haftayı bekliyorum.kızlar günaydın detaylı randevularınızı kaçıncı haftanıza aldınız?
Ben hafta ya cumadetaylı ya gideceğimkızlar günaydın detaylı randevularınızı kaçıncı haftanıza aldınız?
21+ larda almak istiyorum canim. 19+6 larda basliyor en erken doktorum o zamanlara al dedi ama onu dinlemiycem bu konuda cunku oglumda ilk heyecanla istedigi en erken zamana almistim safra kesesi gelismemisti oglumun daha o hafta ve o 1 hafta 10 gun öldüm öldüm dirildim. Bidaha bu hataya düsmem. Megerse normalmis o hafta yeni olusmaya baslamasi. O yuzden 21+ olmadan gitmem detayliyakızlar günaydın detaylı randevularınızı kaçıncı haftanıza aldınız?
Hadi guzel haberlerle gel canimYetişebilirsem saat 10 da araştırma hastanesinde randevum var bakalım oğluş ne yapıyormuş![]()
Benim çalıştığım kurum idari izin verdi 2 gündür evdeyim iş yeri insiyatifinde ya inşallah bütün hamilelere verilirHamilelerle ilgili hic aciklama görmedim valla tvde bizi takan yoksimdi calisan anneler icin calisma yapilcakmis buyuk ihtimal
Bende o yüzden cinsiyet partisi yapamadım eğer mavi çıksaydı bizim ki başka balon var mı bu bir saka derdi eminim ben bunu saymıyorum bi daha patlatalım yanlış koymuşlar pembe olacaktı derdi ondan vazgeçtim korktum kız çıktı ama yine de iyi ki yapmamışım diyorum![]()
Benimde ilk testlerim 0.03 du bu hafta 0.055 kendim kadar düşük kimseyi gormemistim biraz rahatladim ve tabiki duzelmesine de ayrıca mutlu oldum,yalnız benim T4 normal sınırlarda hatta bu son testte o da alt sınıra yaklasmos,dahiliye duruma anlam beremedi bakalım endokrin ne yorum yapacak.Peki sizin hamilleik öncesi var mıydı biyle bir problem?
Ay ne güzel yaBenim çalıştığım kurum idari izin verdi 2 gündür evdeyim iş yeri insiyatifinde ya inşallah bütün hamilelere verilir![]()
21+ larda almak istiyorum canim. 19+6 larda basliyor en erken doktorum o zamanlara al dedi ama onu dinlemiycem bu konuda cunku oglumda ilk heyecanla istedigi en erken zamana almistim safra kesesi gelismemisti oglumun daha o hafta ve o 1 hafta 10 gun öldüm öldüm dirildim. Bidaha bu hataya düsmem. Megerse normalmis o hafta yeni olusmaya baslamasi. O yuzden 21+ olmadan gitmem detayliya
Bulanti hapı kullanıyorum o engelliyor ama önceki haftalarda bulantı hapı bile fayda etmiyordu tüm gün bulantı devam ediyordu hatta bazen kusmada oluyordu şuan bir haftadır çok daha iyiyim,hatta kilo bile almaya başladım,öyle olunca kesin düzelmiştir dedim ama hala 0.055 bakalım inşallah dediğin gibi yirminci haftaya kadar düzelir.20.haftaya kdr düzenlemesini bekliyorlar cnm insallah seninde duzelir ama kusmalarin devam ediyorsa suan duzelmesini bekleme doktor bana kusmalarin devam ettii surece duzelmez degerlerin demisti
Benim yoktu daha once hatta hamileligim 3.haftasında bakildiginda oyle bi problem yoktu 5.haftamda kusmalarim basladi 1 haftada 5 kilo verince acilde baktilar degerlerime oyle anlasildi benimde yeni duzeldi sayilir 20.haftada tekrar test yapip doktora gidicem
Canım bana 21+ larda gel dedi en iyi o zaman görünüyormuş sanırım. İki hafta sonraya alıcam ben dekızlar günaydın detaylı randevularınızı kaçıncı haftanıza aldınız?
Pipililer de evlattir. Mecbur sevecezzzzzz.
![]()
Surekli sizi sikintimla darliyorum. derdim bitmiyor. Sorry. Ama ben gercekten zor geciriyorum hamileligi. Bu hafta oldu hala her an midem bulaniyo hep kusacak gibiyim. Midem mutemadiyen yaniyor bogazima agzima geliyor yediklerim. Internette okuyorum korkunc seyler yaziyor. Mol gebelik gibi. Yarin doktora sorucam. Belki bi vitamin eksiktir diyenler de var. Sizin aranızda da 2. Trimesterda boyle hissetmeye devam eden var mi?