• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Çok teşekkür ederim ben de 9. Haftada gözlendi ama 15. Haftadayim hala duzelmedi,dahiliye doktorum şimdiye kadar geçmesini beklerdik,daha ileri tetkikler yapalım ve bir endokrine git deyince çok endişelendim ve hiç bir forumda bu kadar düşük değer görmedim😔

Cnm korkma benimde böyleydi 0.03 bile gordum ama benim cok fazla kusmalarim oldugu icin doktor duzelmesi icin en az 20 hafta gerekli dedi gecen hafta verdim testlerde duzelmisti haftaya yine verip doktora gozukcem

Eklentiler

• Screenshot_20200312-231525.webp
    Screenshot_20200312-231525.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 23
  • Screenshot_20200312-231542.webp
    Screenshot_20200312-231542.webp
    21 KB · Görüntüleme: 25
Evet canim, sen erkek diyordun. Tutturdun. @ulasimiz da erkek demisti.

Doktor 99% erkek, ama degisme ihtimali var, 3 hafta sonra kesinlestiririz dedi. Normalde 16+2 ama 17+6 ciktik. 🧿

Gelisimi, vs her sey iyi. İkili istemedin, digerlerine de gerek yok dedi. 22. Haftada 2. detayli usg yapariz dedi. 😍

Enaaaaaaaaa 😮😮😮 kiz bekliyordum senden cok istiyordun kiz olcak diye umitlenmistim bende 😂 neyse ogluma kanka cikti 💃💃

Hayırlı olsun oğluşunuz 🤗 bence çok tatlı, naif bir evladınız olacak, bu kız isteğinden sonra gelen erkek haberi bana bunu hissettirdi 😊🐣

Amin, insallah. ☺️ Hayirlisiyla saglikla gelsin de, gerisi cidden muhim degil. ☺️

Surekli sizi sikintimla darliyorum. derdim bitmiyor. Sorry. Ama ben gercekten zor geciriyorum hamileligi. Bu hafta oldu hala her an midem bulaniyo hep kusacak gibiyim. Midem mutemadiyen yaniyor bogazima agzima geliyor yediklerim. Internette okuyorum korkunc seyler yaziyor. Mol gebelik gibi. Yarin doktora sorucam. Belki bi vitamin eksiktir diyenler de var. Sizin aranızda da 2. Trimesterda boyle hissetmeye devam eden var mi?

Canim mol gebelik olsa coktan farkina varilirdi oyle hafife alincak bi durum degil mol gebelik korkma bende cok soylendim 2.trimestr guzel gecicekti diye kusmalsrim bays bitsede hafta da 2 defa felan kusuyorum hala alistim artik 😄

Enam bu adamlarin hepsi ayni abla bizimkide cinsiyeti ogrendik hastaneden ciktik bana dediği laf simdiden kiz ismi dusun 😂
Bende o yüzden cinsiyet partisi yapamadım eğer mavi çıksaydı bizim ki başka balon var mı bu bir saka derdi eminim ben bunu saymıyorum bi daha patlatalım yanlış koymuşlar pembe olacaktı derdi ondan vazgeçtim korktum kız çıktı ama yine de iyi ki yapmamışım diyorum😂😂

Cnm korkma benimde böyleydi 0.03 bile gordum ama benim cok fazla kusmalarim oldugu icin doktor duzelmesi icin en az 20 hafta gerekli dedi gecen hafta verdim testlerde duzelmisti haftaya yine verip doktora gozukcem
Benimde ilk testlerim 0.03 du bu hafta 0.055 kendim kadar düşük kimseyi gormemistim biraz rahatladim ve tabiki duzelmesine de ayrıca mutlu oldum,yalnız benim T4 normal sınırlarda hatta bu son testte o da alt sınıra yaklasmos,dahiliye duruma anlam beremedi bakalım endokrin ne yorum yapacak.Peki sizin hamilleik öncesi var mıydı biyle bir problem?

Evet canim, sen erkek diyordun. Tutturdun. @ulasimiz da erkek demisti.

Doktor 99% erkek, ama degisme ihtimali var, 3 hafta sonra kesinlestiririz dedi. Normalde 16+2 ama 17+6 ciktik. 🧿

Gelisimi, vs her sey iyi. İkili istemedin, digerlerine de gerek yok dedi. 22. Haftada 2. detayli usg yapariz dedi. 😍
Hayırlı olsun 💙 ama ben anlamadım %99 sa değişme ihtimali ne oluyor???? Bana da erkek dedi değişebilir mi 🤷🏼‍♀️🤔

Hayırlı olsun 💙 ama ben anlamadım %99 sa değişme ihtimali ne oluyor???? Bana da erkek dedi değişebilir mi 🤷🏼‍♀️🤔

İlk hangi haftada ogrendin? 20. Haftaya kadar %1 bile olsa bebegin cinsiyetinin degisme ihtimali varmis. Bunun icin doktorum 16+0 haftadan once cinsiyet soylemiyorum demisti, onu da uyguladi. Ben 16+2’de ogrendim. Bu haftadan sonra degisme olasiligi zormus. Fakat yine de bir ihtimal de olsa degisme durumu oluyormus.

Surekli sizi sikintimla darliyorum. derdim bitmiyor. Sorry. Ama ben gercekten zor geciriyorum hamileligi. Bu hafta oldu hala her an midem bulaniyo hep kusacak gibiyim. Midem mutemadiyen yaniyor bogazima agzima geliyor yediklerim. Internette okuyorum korkunc seyler yaziyor. Mol gebelik gibi. Yarin doktora sorucam. Belki bi vitamin eksiktir diyenler de var. Sizin aranızda da 2. Trimesterda boyle hissetmeye devam eden var mi?
Ben de 16 haftaligim ve benimde bulantılar devam ediyor,hala ilaç kullanıyorum,doktorum doğuma kadar kusan var demişti,mol gebelik bambaşka bir şey,rahim içinde ilk beş altı haftada hadi en geç sekiz dokuz haftada tespit edilecek bir şey merak etme bebek falan olmuyor mol gebelikte

Günaydın annecanlar😍bugün 11.30ta randevumuz,bakalım benim oğluş değişecek mi😅hala kız hissediyorum🤷🏻‍♀️Sağlıklı olsun gerçi gerisi önemli deil,dün sırtım o kadar ağrıdı ki yatarkende ayaktaykende hiç geçmedi,biraz karnımda ağrıyor🤦🏻‍♀️Heyecandandır umarım😁

günaydın.. hayırlısı olsun saglıkla gelsınler inş. benımde bu seferki hamileliğim farklı geçtiğinden erkek hissine kapılmıştım meğer kızmış.. şimdide çok mutluyum.. Rabbim isteyen dileyen herkese tattırsın inşallahhhhh

Back
X