2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bende kendim bakmak istiyorum ama İstanbul şartları konut kredisi odemesi olunca zor yani eşime destek olmak zorunda yim yoksa kim istemez ki çocuğunu kendisi büyütsün

Orasi oyle biliyrm bizde zorlancaz ama yapscak bise yok evede o yuzden girişemedik allah nasip ederse ise başlayınca bizde aliriz tabi duzelme olursa piyasada

Valla nedesem yalan olur sadece kuzenime sordum hic yorumlara felan bakmadim
Ya ben oğlumda Prima premium care ile başladım ama üzerindeki pamuklar hep yapışıyordu poposuna, pipisine, molfix e geçtim sonra onun da boyutları benim bebeğin vücut tipine uymadı, evy baby, baby turca fena değil ama gece için tavsiye etmem ıslak bırakıyor. Sleepy beyaz olanve prima aktif bebekten memnunum, ama geceleri prima premium care kullanıyorum en iyi sızdırmazdık onda, yeni doğan döneminde Sleepy kullanılabilir diye düşünüyorum zaten sürekli değiştirilecek 2 saatte bir emzir her emzirmeye kirletecek zaten, sadece gece uykusu uzayıp düzene girince çok emin olamam uzun süre değiştirmeyince etkisi nasıl olur denenebilir, olmazsa da geceleri prima gündüzleri Sleepy düşünüyorum

Aynen bencede yeni dogani saatlerce ayni bezle tutamyiz ztn o yuzden sizdirma olayı dediginiz gibi buyudukce olur gibi geliyor banada neyse ya deneye deneye gorcez artik saglikli olsunlarda yeterki

Valla kaza olayında bende hep kızarım başkalarından duyunca felan hatta bir tanıdığım abla var Su An 4 çocuğu ve 3 düşük oldu sadece en büyük oğlu isteyerek yaptılar gerisi kazayla ona çok kizardim. Şimdi başına geldi hemde Korunurken oldu düşünün ne kadar ağladım istemiyordum çünkü çocuk aldırmak istedim ama şimdi alıştım başa geldi mi daha iyi anlıyor insan kaza olayını

Çalışanlar evde sıkılıyoruz felan demiştiniz hele bebek doğsun görürüm ben sizi. Sıkılmaya zamanınız kalıyormu bebek uyudugunda felan düşünürsünüz uyuyup dinlensem mi yemek mi yapsam temizlik mi çamaşırı mi halletsem siz daha bunları düşünürken bebek uyanır hele birde gazlı ve kucakci bebek olursa ki ınş olmazlar daha fena. Tek elle yemek yaptığımı bilirim bir sogan felan dogrardim koca koca ahh neler çektim ben yaaa banyo yapmak wc görmek lux oluyor

Uykuya düşkün bi insanım bi de ben doğsun inşallah ben de sıkılmaya vakit bulabileceğimi düşünmüyorum

Uykuya düşkün bi insanım bi de ben doğsun inşallah ben de sıkılmaya vakit bulabileceğimi düşünmüyorum
Asla oyle bi vakit olmayacak :))) biz cok uzun bi sure genelde disardan soyledik cunku yemek yapmakla ugras sonrasında bulasikla ugras bunlari yapcagima uyurum o surede diyordum

Ben tüm her şeyi kendi yapan kadınlara hayranım. Çünkü bu inan üstü bir güç gerektiyor. Helal olsun. Ben eşten yana şanslıyım. Temizlik yemek yapıyor elleri dert görmesin. Annesi hem abisi hem onu çok hamarat büyütmüş. Ellerinden her iş geliyor. Geceleri çocuğu bana da getirip götüreceğini söylüyor. Yapar valla. inanıyorum.

Benim kızda
Ben iki ay zor durmustumcalismaya çok alışkınım ev hayatını sevmiyorum kızımda öyle ağlak değildi emerdi uyurdu beni izlerdi aksama kadar canım sıkılirdi tek çocukla belki öyledir 3 aylıkken işe başladım o zaman 25 öğrenciyle sabaha kadar uykusuzluk zor geldi o sene çok zorlandim.bu bebekte bir dönem evde olmayı düşünüyorum sıkılmayi tercih ederim kimsem yok burda destek olacak keyfini çıkarırım inşallah evde olmanın.

Canim eminim yapar insallah daha da fazla yapar ama tecrubeden yola çıkarak kendimizi hazirlamamiz icin söylüyorum ki en en yardımcı es bu is yukunun en fazla %10 unu alabilir ozellikle ilk 6 ay veya 1 yaşına kadar.

Dogumdan bir sure sonra yardımcı bi abla almayı planlıyoruz biz baska türlü zorlanırım cidden. İhtiyaca gore belli saatlerde yemek/temizlik ve buyuk cocuguma veya küçüğe bakabilcek sekilde. Ben zaten çalışmıyorum evde olucam ancak böyle ipin ucu kacmaz bizde.
Ev hep temiz olur 1 cesit yemek yapmaya zamanim olur belki dinlenirim birazcık.

Evet tatlı yiyemiyorum yersemara ara bulantım var ama eskiye göre çok iyiyim,sıkıntı yok dedi 1ay sonra çağırdı kendi doktorum burdan detaylıya alırız randevunu dedi 1-2güne veriryor zaten dedi,bende 1ay sonraya artık bıraktım,tabi o süre içinde 1ay bekleyemem devletede giderim kesin

Ya geçen bi ara biri ellerim kuruyor demişti çözüm buldu mu acaba. Benim 1 kere olmuştu nemlendirici sürüp geçti ama şimdi tekrar oldu nemlendirici emiyor resmen

Kusması devam eden varmı kizlar 18+1im zofer bitmiş bu sabah almayim artık dedim lavabodan çıkamıyorum öğlenden beri kızımda bu zamana gecmisti .

Selam kizlar nasilsiniz??
Benim oglan ilk 2-3ay zorladi ama daha sonra hic uykusuz kalmadim desem yeridir o yuzden zaten 2ciyi istedik insallah kizimda oglum gibi uykusu iyi olur o zaman kendime vakit cok guzel kaliyor
Burda malum hickimsemiz yok esim oglumda ilk 6ay bana cok yardim etti her konuda ama ondan sonra artik herseye kendim yetistim ,yemek yaparken ona oyuncaklarindan veriyordum mama sandalyesinde duruyordu ,o uyurken uyuyordum,kalktiginda disari cikiyorduk her aksam 7-8gibi uykuya alistirdim hala da oyle 4yasi olucak haziranda
Bakalim bizim kizda soz dinleyen olucak mi

Ya geçen bi ara biri ellerim kuruyor demişti çözüm buldu mu acaba. Benim 1 kere olmuştu nemlendirici sürüp geçti ama şimdi tekrar oldu nemlendirici emiyor resmen
Benimde hala kuruyor her aksam sadece nemlendiriyorum ,dezenfekte jellerdende oluyormus kuruluk bide cok yikamaktan normal bence

Benimde hala kuruyor her aksam sadece nemlendiriyorum ,dezenfekte jellerdende oluyormus kuruluk bide cok yikamaktan normal bence

Ben daha dezenfekte ürünü kullanmadım evde olduğumuz için normal şu sabun. Dışarı çıkıp gelsek de şu sabun . Normalde nemlendirici sürünce geçiyordu şimdi resmen emiyor dün temizlik yaptım o etkiledi galiba hâlâ tam geçmedi

Ola bilir canim ben normal sabunlada yikasam kuruyor cok kullandigimda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…