- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Bende kendim bakmak istiyorum ama İstanbul şartları konut kredisi odemesi olunca zor yani eşime destek olmak zorunda yim yoksa kim istemez ki çocuğunu kendisi büyütsün
Denemek gerekiyor belki de. O yorumlarda da kullananlar hep sızıntıdan şikayet etmiş ama bakalım.
Kazaİşim zor kafama huni takıp gezicem artık
Ya ben oğlumda Prima premium care ile başladım ama üzerindeki pamuklar hep yapışıyordu poposuna, pipisine, molfix e geçtim sonra onun da boyutları benim bebeğin vücut tipine uymadı, evy baby, baby turca fena değil ama gece için tavsiye etmem ıslak bırakıyor. Sleepy beyaz olanve prima aktif bebekten memnunum, ama geceleri prima premium care kullanıyorum en iyi sızdırmazdık onda, yeni doğan döneminde Sleepy kullanılabilir diye düşünüyorum zaten sürekli değiştirilecek 2 saatte bir emzir her emzirmeye kirletecek zaten, sadece gece uykusu uzayıp düzene girince çok emin olamam uzun süre değiştirmeyince etkisi nasıl olur denenebilir, olmazsa da geceleri prima gündüzleri Sleepy düşünüyorumValla nedesem yalan olur sadece kuzenime sordum hic yorumlara felan bakmadim
Ya ben oğlumda Prima premium care ile başladım ama üzerindeki pamuklar hep yapışıyordu poposuna, pipisine, molfix e geçtim sonra onun da boyutları benim bebeğin vücut tipine uymadı, evy baby, baby turca fena değil ama gece için tavsiye etmem ıslak bırakıyor. Sleepy beyaz olanve prima aktif bebekten memnunum, ama geceleri prima premium care kullanıyorum en iyi sızdırmazdık onda, yeni doğan döneminde Sleepy kullanılabilir diye düşünüyorum zaten sürekli değiştirilecek 2 saatte bir emzir her emzirmeye kirletecek zaten, sadece gece uykusu uzayıp düzene girince çok emin olamam uzun süre değiştirmeyince etkisi nasıl olur denenebilir, olmazsa da geceleri prima gündüzleri Sleepy düşünüyorum
Uykuya düşkün bi insanım bi de benÇalışanlar evde sıkılıyoruz felan demiştiniz hele bebek doğsun görürüm ben sizi. Sıkılmaya zamanınız kalıyormu bebek uyudugunda felan düşünürsünüz uyuyup dinlensem mi yemek mi yapsam temizlik mi çamaşırı mi halletsem siz daha bunları düşünürken bebek uyanır hele birde gazlı ve kucakci bebek olursa ki ınş olmazlar daha fena. Tek elle yemek yaptığımı bilirim bir sogan felan dogrardim koca koca ahh neler çektim ben yaaa banyo yapmak wc görmek lux oluyor
Asla oyle bi vakit olmayacak :))) biz cok uzun bi sure genelde disardan soyledik cunku yemek yapmakla ugras sonrasında bulasikla ugras bunlari yapcagima uyurum o surede diyordumUykuya düşkün bi insanım bi de bendoğsun inşallah ben de sıkılmaya vakit bulabileceğimi düşünmüyorum
Benim kızdaÇalışanlar evde sıkılıyoruz felan demiştiniz hele bebek doğsun görürüm ben sizi. Sıkılmaya zamanınız kalıyormu bebek uyudugunda felan düşünürsünüz uyuyup dinlensem mi yemek mi yapsam temizlik mi çamaşırı mi halletsem siz daha bunları düşünürken bebek uyanır hele birde gazlı ve kucakci bebek olursa ki ınş olmazlar daha fena. Tek elle yemek yaptığımı bilirim bir sogan felan dogrardim koca koca ahh neler çektim ben yaaa banyo yapmak wc görmek lux oluyor
Ben iki ay zor durmustumcalismaya çok alışkınım ev hayatını sevmiyorum kızımda öyle ağlak değildi emerdi uyurdu beni izlerdi aksama kadar canım sıkılirdi tek çocukla belki öyledir 3 aylıkken işe başladım o zaman 25 öğrenciyle sabaha kadar uykusuzluk zor geldi o sene çok zorlandim.bu bebekte bir dönem evde olmayı düşünüyorum sıkılmayi tercih ederim kimsem yok burda destek olacak keyfini çıkarırım inşallah evde olmanın.Çalışanlar evde sıkılıyoruz felan demiştiniz hele bebek doğsun görürüm ben sizi. Sıkılmaya zamanınız kalıyormu bebek uyudugunda felan düşünürsünüz uyuyup dinlensem mi yemek mi yapsam temizlik mi çamaşırı mi halletsem siz daha bunları düşünürken bebek uyanır hele birde gazlı ve kucakci bebek olursa ki ınş olmazlar daha fena. Tek elle yemek yaptığımı bilirim bir sogan felan dogrardim koca koca ahh neler çektim ben yaaa banyo yapmak wc görmek lux oluyor
Canim eminim yapar insallah daha da fazla yapar ama tecrubeden yola çıkarak kendimizi hazirlamamiz icin söylüyorum ki en en yardımcı es bu is yukunun en fazla %10 unu alabilir ozellikle ilk 6 ay veya 1 yaşına kadar.Ben tüm her şeyi kendi yapan kadınlara hayranım. Çünkü bu inan üstü bir güç gerektiyor. Helal olsun. Ben eşten yana şanslıyım. Temizlik yemek yapıyor elleri dert görmesin. Annesi hem abisi hem onu çok hamarat büyütmüş. Ellerinden her iş geliyor. Geceleri çocuğu bana da getirip götüreceğini söylüyor. Yapar valla. inanıyorum.
Evet tatlı yiyemiyorum yersemSeninle aynı gidiyoruz kilosu ve boyu da aynı ve bende tatlı yiyemiyorum halaMidende bulanıyor mu? Neden 1 ay sonra veriyor randevuyu? Şimdi verip 1 ay sonra gitmen gerekmiyor mu? Yoğun oluyormuş ya bana dr. Haftaya randevu için muhakkak ara dedi
Benimde hala kuruyor her aksam sadece nemlendiriyorum ,dezenfekte jellerdende oluyormus kuruluk bide cok yikamaktan normal benceYa geçen bi ara biri ellerim kuruyor demişti çözüm buldu mu acaba. Benim 1 kere olmuştu nemlendirici sürüp geçti ama şimdi tekrar oldu nemlendirici emiyor resmen
Benimde hala kuruyor her aksam sadece nemlendiriyorum ,dezenfekte jellerdende oluyormus kuruluk bide cok yikamaktan normal bence
Ola bilir canim ben normal sabunlada yikasam kuruyor cok kullandigimdaBen daha dezenfekte ürünü kullanmadım evde olduğumuz için normal şu sabun. Dışarı çıkıp gelsek de şu sabun . Normalde nemlendirici sürünce geçiyordu şimdi resmen emiyordün temizlik yaptım o etkiledi galiba hâlâ tam geçmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?