- 15 Temmuz 2013
- 4.625
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.860
- 358
Haydaaa :) bu başlıktaki kadar çevremde duymadim neden değişiyor bu cinsiyetler. Bana da 3 profesör farklı seyler söyledi ya ben nerelere gideyim. Hayırlısı, sağlıklı olsun da tek..Kizlarrrrr ayy ben dayanamadım verdim 550 tl yi gittim detaylıca
Benim listeyi değiştirir misin @sci kızım olacakmis
O kadar güzeldi ki 1 saat baktı herre şeyi göründü yüzü tamamen belli
Evet canım ya anlamadımki ben deFrei öl muben kullanıyorum göbeğime hiç kokmadı hatta ellerim kuru diye elime de sürdüm bugün
Evet ben oldum sağolsun buradaki arkadaşlarda yardımcı oldu. Şuan daha iyiyim. Günde 3 4 defa sirke ile gargara yaptım. 3 defa da bal sıcak su 1 limon suyu karışımı içtim. Bitmeye yakın 1 yudum kaldığında karabiber atıp kalanı içtim. Eklem ağrılarım da vardı sabah akşam parol içip uyudum terledim. Karabiber çok iyi geldi hem gribin ilerlemesini durdurdu hemde afedersiniz balgam söktürüyor. Tabi doktora sordum öylelikle kullandım. Bitki çaylarına güvenemedim.kızlar faranjit gibi grip olanınız oldu mu?
ne yapayım? pazartesi doktora gidicem de gidene kadar en azından?
GünaydınHerkese selamlar, erkenden uyuyup bu saatte ayakta olanlar var mıuzun zamandır yoğun bir tempodaydım hiç giremedim. Bizim de cinsiyet belli oldu erkek geliyor :) her hafta yeni bir vakayla karşılaşıyorum geçen hafta faranjit oldum, bu hafta hemoroid problemi, bugün de bir baktım göğüslerim çatlamış. Sizde durumlar nasıl alışverişe başladınız mı? En heyecanla beklediğim kısım :)
Bana da hiç zaman geçmiyorGünaydın herkese ☺
Günler birbirini kovalıyor sanki o kadar yoğun geçiyor ki..
Canım yüzünün foroğrafını çekti mi? O derece mi belli yaa
Cinsiyet içinde tekrar gözün aydınHemen prenses olarak değiştiriyorum.
Ya gozun aydin ama snn erkekmiydi degistimi ne oldu
Ne güzeleşinle beraber girebiliyor musun acaba onu merak ediyorum perinatolog yaptı değil mi ultrasonu
Gözünüz aydın , kaçıncı haftada erkek demişti doktorunuz ? Ben de sizi sessiz takip edenlerdendim. Hepinize selamlar hanimlaaarr
Maşallah sağlıkla kucağına al bana da 16 . Haftada erkek dediler nasıl değişiyor kordon la mi karıştıriliyor acaba bende bu hafta detaylı ultrason gircemKızlar bakın benim minik kızımamaşallah
Çalışıyor muydun?Bana da hiç zaman geçmiyor
Oy maşallahKızlar bakın benim minik kızımamaşallah
Maşallah sağlıkla kucağına al bana da 16 . Haftada erkek dediler nasıl değişiyor kordon la mi karıştıriliyor acaba bende bu hafta detaylı ultrason gircemkesin erkek demiştiler dimi cok duyar oldum bunu ya niye değişebiliyor ki doktorlar mi yanılıyor acaba
Maşallh canım ya küçücük bir insanKızlar bakın benim minik kızımamaşallah
Ben geçen haftaya kadar kullandım hatta çayını önerdi buradan arkadaş onuda yaptım faydasını gördüm canımGaz problemi olup kimyon kullanan faydasini gören var mı
Evet calisyorum ama virüs salgini nedeniyle evdeyim ondan zaman geçmiyor galibaÇalışıyor muydun?
Ben 6 da evdeyim ama hiçbir şeye yetişemiyorum çok yoğun geçiyor hatta çoğu zaman kendime mi vakit ayırsam eve mi eşime mi yani ne bileyim kaça bölünsem şaşırıyorum. Aklımda kapı süsü vs gibi şeyler yapmak vardı fırsatım bile olmadı ki malzeme alayım çarşıya inebileyim. Aman valla doldum
Çayını nasıl yaptın her sabah gaz sancısı ile uyanmak tan biktim artık bı çözüm ise bunu denicemBen geçen haftaya kadar kullandım hatta çayını önerdi buradan arkadaş onuda yaptım faydasını gördüm canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?