• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kizlarrrrr ayy ben dayanamadım verdim 550 tl yi gittim detaylıca :rapci:
Benim listeyi değiştirir misin @sci kızım olacakmis 🥰
O kadar güzeldi ki 1 saat baktı herre şeyi göründü yüzü tamamen belli
Haydaaa :) bu başlıktaki kadar çevremde duymadim neden değişiyor bu cinsiyetler. Bana da 3 profesör farklı seyler söyledi ya ben nerelere gideyim. Hayırlısı, sağlıklı olsun da tek..

Frei öl mu 🤔 ben kullanıyorum göbeğime hiç kokmadı hatta ellerim kuru diye elime de sürdüm bugün 🙈
Evet canım ya anlamadımki ben de 😑 göbeğime göğüslerime kalçama sürüyodum ama kokusu bana fena geldi hatta o kadar sindiki çamaşırları yıkamama rağmen çıkmadı 🤔

kızlar faranjit gibi grip olanınız oldu mu?
ne yapayım? pazartesi doktora gidicem de gidene kadar en azından?
Evet ben oldum sağolsun buradaki arkadaşlarda yardımcı oldu. Şuan daha iyiyim. Günde 3 4 defa sirke ile gargara yaptım. 3 defa da bal sıcak su 1 limon suyu karışımı içtim. Bitmeye yakın 1 yudum kaldığında karabiber atıp kalanı içtim. Eklem ağrılarım da vardı sabah akşam parol içip uyudum terledim. Karabiber çok iyi geldi hem gribin ilerlemesini durdurdu hemde afedersiniz balgam söktürüyor. Tabi doktora sordum öylelikle kullandım. Bitki çaylarına güvenemedim.

Herkese selamlar, erkenden uyuyup bu saatte ayakta olanlar var mı😃 uzun zamandır yoğun bir tempodaydım hiç giremedim. Bizim de cinsiyet belli oldu erkek geliyor :) her hafta yeni bir vakayla karşılaşıyorum geçen hafta faranjit oldum, bu hafta hemoroid problemi, bugün de bir baktım göğüslerim çatlamış. Sizde durumlar nasıl alışverişe başladınız mı? En heyecanla beklediğim kısım :)

Herkese selamlar, erkenden uyuyup bu saatte ayakta olanlar var mı😃 uzun zamandır yoğun bir tempodaydım hiç giremedim. Bizim de cinsiyet belli oldu erkek geliyor :) her hafta yeni bir vakayla karşılaşıyorum geçen hafta faranjit oldum, bu hafta hemoroid problemi, bugün de bir baktım göğüslerim çatlamış. Sizde durumlar nasıl alışverişe başladınız mı? En heyecanla beklediğim kısım :)
Günaydın 🤗 ben 16. Hafta da almaya başladım şuan kampanyalı olan gelecek kışın ürünleri ni alıyorum çatlak bende de var krem konusunda karasız kaldım o yüzden doktora giden e kadar badem yağı kullanacağım doktorun tasfiye sine göre krem alcam

Gaz problemi olup kimyon kullanan faydasini gören var mı

Günaydın kizlar 💕
Ben daha hic alışveriş yapmadim yani igne dahi almadım. Oglumda 6.aya kadar tum ihtiyaclari bitirmiştik. Simdi tek kiyafet alıncak diye rehavet çöktü sanırım. Detaylıda olsunda bi sonrasinda almaya başlarım.

Bu arada banada pek zaman gecmiyor niyeyse. Ama son gunlerde biraz daha rahatim önceki evham zamanlarima göre.

Dilko Dilko canim kimyon denemedim ama ayaklarimi sıcak tutunca bide kayisi yiyince iyi geliyor.

Bi arkadas hemoroidten bahsetmis Allah yardimcisi olsun benim 2. Gebeligim ilk gebeligimde ortaya cikmisti simdide gecen 1 kez kendini hissettirdi gercekten zor bi durum ama hamilelikte oluyor sonrasinda baya geciyor 🙏

Canım yüzünün foroğrafını çekti mi? O derece mi belli yaa 😍😍
Cinsiyet içinde tekrar gözün aydın😂 Hemen prenses olarak değiştiriyorum.

Evet canım hatta atayım bakın siz de her seyi belli

Ya gozun aydin ama snn erkekmiydi degistimi ne oldu 😂

Erkekti canım 3 kere erkek demişti

Ne güzel:KK66: eşinle beraber girebiliyor musun acaba onu merak ediyorum perinatolog yaptı değil mi ultrasonu

Evet eşimle ve annemle gittim

Gözünüz aydın , kaçıncı haftada erkek demişti doktorunuz ? Ben de sizi sessiz takip edenlerdendim. Hepinize selamlar hanimlaaarr

Canım 15te dedi hatta ben merakımdan 2 doktora daha gittim onlar da erkek demişti ama kızmış 🥰🙏🏼

Kızlar bakın benim minik kızıma :nazar::nazar::nazar: maşallah 🥰

Eklentiler

• 20200314_162338.webp
    20200314_162338.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 68
Kızlar bakın benim minik kızıma :nazar::nazar::nazar: maşallah 🥰
Maşallah sağlıkla kucağına al bana da 16 . Haftada erkek dediler nasıl değişiyor kordon la mi karıştıriliyor acaba bende bu hafta detaylı ultrason gircem :KK36: kesin erkek demiştiler dimi cok duyar oldum bunu ya niye değişebiliyor ki doktorlar mi yanılıyor acaba

Bana da hiç zaman geçmiyor:anneadayı::110::anneadayı:
Çalışıyor muydun?
Ben 6 da evdeyim ama hiçbir şeye yetişemiyorum çok yoğun geçiyor hatta çoğu zaman kendime mi vakit ayırsam eve mi eşime mi yani ne bileyim kaça bölünsem şaşırıyorum. Aklımda kapı süsü vs gibi şeyler yapmak vardı fırsatım bile olmadı ki malzeme alayım çarşıya inebileyim. Aman valla doldum 😅😅

Maşallah sağlıkla kucağına al bana da 16 . Haftada erkek dediler nasıl değişiyor kordon la mi karıştıriliyor acaba bende bu hafta detaylı ultrason gircem :KK36: kesin erkek demiştiler dimi cok duyar oldum bunu ya niye değişebiliyor ki doktorlar mi yanılıyor acaba

Evet canım erkek dedi hem de 3 doktordan erkek duydum ben merak edip başka doktora da gitmiştim:KK15:
Kız olduğunu duyunca bi sasirdim tabi ama önemli olan sağlıklı olsun :dua:

Çalışıyor muydun?
Ben 6 da evdeyim ama hiçbir şeye yetişemiyorum çok yoğun geçiyor hatta çoğu zaman kendime mi vakit ayırsam eve mi eşime mi yani ne bileyim kaça bölünsem şaşırıyorum. Aklımda kapı süsü vs gibi şeyler yapmak vardı fırsatım bile olmadı ki malzeme alayım çarşıya inebileyim. Aman valla doldum 😅😅
Evet calisyorum ama virüs salgini nedeniyle evdeyim ondan zaman geçmiyor galiba

Ben geçen haftaya kadar kullandım hatta çayını önerdi buradan arkadaş onuda yaptım faydasını gördüm canım
Çayını nasıl yaptın her sabah gaz sancısı ile uyanmak tan biktim artık bı çözüm ise bunu denicem

Back
X