Bu grubun en sevdiğim yanı kendi kendime dusunup içinden cikamadigim konularda bı bakıyorum muhabbet açılmışBen lansinoh kullandım, yavaş akış olandan anne memesi örnek alınarak yapılmış,meme reddi yaşamadık o yüzden. Sonra nuk denedim biberon ucu farklıydı onu almadı oğlum lansinoha geri döndüm tavsiye ederim
Kızlar emzik konusunda ne düşünüyorsunuz? Bibs marka aşırı tatlı yeni doğan emzikleri var kauçuk. Psikologlar ve doktorlar önermiyorlar damak gelişimini etkilediği memeyi reddettiği ve güvenli bağlanma sürecinde anne ile yaşaması gereken şeyler emzikle yaşaması vs sebeplerden. Ama anneler de emzik rahatlıktır diyolar. Fikirleri merak ettim :)
Bu grubun en sevdiğim yanı kendi kendime dusunup içinden cikamadigim konularda bı bakıyorum muhabbet açılmış
Biberon almak istiyorum ben de ama hangi büyüklükte alacağıma karar vermedim. Farkediyor mu kaç ml olacağı? ben hastanede lazım olursa diye yanımda bulundurmak istiyorum ilk çocuğum tecrübem de yok sütümün nasıl olacağı konusunda
Başlangıçta 160 ml olandan almıştım, benim de sezaryenden sonra hemen sütüm gelmedi ama hastanede kesinlikle biberonla verdirmediler mama, kendileri hazırlayıp şırıngayla( enjektörle) verdi hemşireler eşime de öğrettiler Tek parmağı ağız içine koyuyorduk onu emerken sütü ağzına sıkıyorduk, ilk başlarda tutamadı memeyi sağıyordum sütü enjektörle veriyordum, yaklaşık 3 hafta sonra falan biberona izin vermişti yenidoğan doktoru belki de o yüzden meme reddi yaşamamıştır bilemiyorumBu grubun en sevdiğim yanı kendi kendime dusunup içinden cikamadigim konularda bı bakıyorum muhabbet açılmış
Biberon almak istiyorum ben de ama hangi büyüklükte alacağıma karar vermedim. Farkediyor mu kaç ml olacağı? ben hastanede lazım olursa diye yanımda bulundurmak istiyorum ilk çocuğum tecrübem de yok sütümün nasıl olacağı konusunda
Benim ogluma aldigimda braun markaydi canim ama bunlardan biri degildi fiyat bilgim yok bunlarda. 4 sene once 160 a almistim ben. Atayim gotosunuKızlar joker sitesinde ateş ölçerlerin mağazaya özel olduğu yazıyor. Fiyat bilgisi olan var mı? Özellikle braun thermoscan IRT6520 için merak ettim.
Eki Görüntüle 2605325
Pompa mutlaka gerekli iyi ki almışım,ben de alırken ya nasılsa ücretsiz izin alıcam sürekli emziririm diyordum ama öyle olmuyormuş. Zaten damağı güçsüz hepsini çekemiyordu pompayla bütünleşmiştim, hatta 2 kez de mastit oldum ,off o nasıl ağrı acıydı, bak ya ilk emzirme günleri geldi aklıma doğummuş, sezaryenmiş, uykusuzlukmuş sarsmadı ama emzirmek ve o acılar. Acısız ağrısız emziririz inşallah KızlarBiz doğar doğmaz meme reddi yaşadık. 20. Günden sonra anca emdi. Hastaneye biberon götürdük ama hemşireler onu kullanmıyor enjektörle ağzına veriyorlar az az. 2 gün süt damla damla çok azdı eve gelir gelmez makinayla sağdım öyle geldi süt çocuk emmedigi için gelmemişti şimdi mutlaka ilk pompa koyacağım cantaya .
Kızımda vermedim doğru olanı yaptım ama ömrümden ömür gitti, oğlumda ilk işim emziğe alıştırmak olacak inş, yanlış olanı yapcm ama, kalan ömrümü çocuklarımla farklı aktivitelerle geciririmen azındanKızlar emzik konusunda ne düşünüyorsunuz? Bibs marka aşırı tatlı yeni doğan emzikleri var kauçuk. Psikologlar ve doktorlar önermiyorlar damak gelişimini etkilediği memeyi reddettiği ve güvenli bağlanma sürecinde anne ile yaşaması gereken şeyler emzikle yaşaması vs sebeplerden. Ama anneler de emzik rahatlıktır diyolar. Fikirleri merak ettim :)
Benim sorduğum hepsiburada da 382₺. Aylardır takip ediyorum fiyatında düşme olmuyor.iilay
Ben ogluma bunu almistim 4 sene once 160 tlye o zamanlar senin attigin fotoda en başta olan 200 lerdeydi diye hatırlıyorum
Memnunum canım ben sıkıntı yasamadık hic şükür. 4 yıldır fiyatinin karşılığını verdi bence kızı da idare eder insallah.Benim sorduğum hepsiburada da 382₺. Aylardır takip ediyorum fiyatında düşme olmuyor.
Sizinki nasıl, memnun musun?
Bende çalışıyorum hamilelere hiç izin vermediler mi yoksa siz rapor mu aldınızEvet calisyorum ama virüs salgini nedeniyle evdeyim ondan zaman geçmiyor galiba
Devlet hastanesinde ücretsiz yapabiliyorkizlar merhaba ayrintili ultrason yaptirmak sart mi sizce yaptirmayan cok fiyatlar da baya cok
Altına imzamı atarımBana bebek doktorum doğumdan 10 gün sonra emzik verebilirsin demişti. Sadece sakinleşmek için kullandıklarında sıkıntı yok. Ama 10 aydan sonra kullanımı damağa zarar verebiliyormuş.
Kızım ne emzik ne de biberon tutmadı. Ek gıda zamanı fln çok zorlandım biberon bari alsaydı die. Kimseye bırakamadım edemedim sürekli memede idi. Emzik yapmıştı beni. Omurgalarım boynum sürekli ağrıyordu.
Şimdi bu bebekte deniycm gene inş alışır. En azından yemek fln yapana kadar emzkle fln sakinleşirse iyi olur.
Emzik almayan bebek anaya daha bağımlı oluyor birken neyseydi de ikinci olunca tutsa iyi olacak çünkü ilgi bekleyen biri daha olacak evde.
Canım bol şu iç başka caresi yok onla da gecmezse mecbur ilaç .gecmis olsunSanırım idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum idrardan sonra yanma değil ama garip bi sızı oluyor kasığımda. Hiçte ilaç kullanmak istemiyorum ama yine yakalandım ya
Benim çocuklar doğar doğmaz aldıydı memeyi ama oğlum bi süre sonra alamadı çok iyi ve sütüm aşırı vardı,manuellerle boşaltıyordum sütü sonunda mastit oldum çok zordu gerçekten hastanede yattım ateşim çok yüksekti sütümü makinayla sağıp atıyorduk,sonra emmeye devam etti çok şükür oğlum ve 3yaşına kadar emdi kızımda oğlumda çok uğraştırdım bıraktırmaya,şimdilik almıcam makina çok lazım olursa hemen alsın eşim eczaneden ya da bakalım ne yaparımmartıkPompa mutlaka gerekli iyi ki almışım,ben de alırken ya nasılsa ücretsiz izin alıcam sürekli emziririm diyordum ama öyle olmuyormuş. Zaten damağı güçsüz hepsini çekemiyordu pompayla bütünleşmiştim, hatta 2 kez de mastit oldum ,off o nasıl ağrı acıydı, bak ya ilk emzirme günleri geldi aklıma doğummuş, sezaryenmiş, uykusuzlukmuş sarsmadı ama emzirmek ve o acılar. Acısız ağrısız emziririz inşallah Kızlar
Gecmis olsun canim. Ne zaman bi sonraki kontrolun?Sanırım idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum idrardan sonra yanma değil ama garip bi sızı oluyor kasığımda. Hiçte ilaç kullanmak istemiyorum ama yine yakalandım ya
ay senin göbüş ve bebiş foton büyümüş ne güzel yarıyı geçtin artıkcanım ben de akşam limon tuz gargarası yaptım meyve yedim, korktuğumdan sabah 1 fincan bane limon bir de akşam ıhlamur içtim o da yarım bardak. şükür düne göre iyiyim yaa
ah emzik ah 2çocukta tutmadı kesinlikle kızımda başta ben vermedim bilerek 2-3hafta sonra ağlama nöbetlerinde aldık ama reddetti,oğlumda da alıştırıcam dedim malesef o da almadı ilk gğnden denedim hatta yok malesef ikiside emzik gibi kullandı beni,her ortamda her yerde ve sabahlara kadar memede durmak istediler,şimdi yine emziğe alıştırmaya çalışıcam bakalım nasıl olacakKızlar emzik konusunda ne düşünüyorsunuz? Bibs marka aşırı tatlı yeni doğan emzikleri var kauçuk. Psikologlar ve doktorlar önermiyorlar damak gelişimini etkilediği memeyi reddettiği ve güvenli bağlanma sürecinde anne ile yaşaması gereken şeyler emzikle yaşaması vs sebeplerden. Ama anneler de emzik rahatlıktır diyolar. Fikirleri merak ettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?