2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
kizlar tesekkur ederim.cevaplar icin ayrintili ultrason icin bulundugum yerde zaten devlet dyzgun dgil tup bebekle hamile kaldim ozele gidiyorum endiseli oluyorum ister istemez ama yaptiricm buyk ihtimal bu arada hastane 500 tl istedi bakalm 24.haftaya kadar yapilabiliomus sanirim

Ben birazda bebeğe göre hareket edeceğim
annem ve görümcem birbirlerinden habersiz emzik almışlar evde 3-4 çeşit emzik var :)
Ben kendim almadım bu yüzden.
Gerek duyarsam vereceğim.
Biberon önerileriniz var mı? Ben araştırmalar sonucu mimijumi almaya karar verdim ama biraz pahalı.
Biberon olarakta Philips avent tercih ettim inşallh kullanmaya gerek kalmaz. Kardeşimde de baya uzun süre, sadece başlık değiştirerek kullandık.

Onu da düşünüyorum ama kendini sütüm gelmez diye sartlama acele etme ihtiyaç olursa al diyenler oldu oyuzden vargecmistim sağma makinesinden. Benim sezeryan olacak bir de o zaman öncelikle sağma makinesi dusuneyim

kizlar merhaba ayrintili ultrason yaptirmak sart mi sizce yaptirmayan cok fiyatlar da baya cok
Bulunduğum şehirde ayrıntılı usg yapan yok ve ben şehir dışına gideceğim sırf yaptırmak için önemini daha nasıl anlatabilirim bilmem :))
En azından devlet hastanesinde yaptır canım hiç değilse elinde ayrıntılı ultrason raporun olmuş olur .
Ama imkanı olan herkesin biraz imkanlarını zorlayarak yaptırması gerektiğini düşünüyorum. Bu ay ciddi olarak oğluma çalışıyorum maaşımın yarısını ayrıntılı ultrason için ayıracağım
Canım bol şu iç başka caresi yok onla da gecmezse mecbur ilaç .gecmis olsun
Daha bol su içersem beni işten atarlar
Sürekli lavabo ihtiyacından dolayı
Gecmis olsun canim. Ne zaman bi sonraki kontrolun?
Bikac gun bol su ic insallah gecer. Gecmezse mecbur ilac Enfeksiyon hamilelikte cok normal hepimiz yasayabiliyoruz maalesef
Sağol canım 2 hafta sonra randevum. Geçmezse beklemem ama o kadar

Merhaba arkadaşlar..
31 Mart için detaylı ultrason randevusu aldım üniversite hastanesinde 310 tl dediler.
Perinatoloji bölümüymüş öyle mi sizinde?
Riskli gebelik diye geçiyor nette acaba yaşımdan ötürü mü o bölüm diye düşündüm.
Bu arada gelirken tüm tarama testlerini ve ultrason sonuçlarını getirin dediler.
Hiç bir tarama testini yaptırmadım diyemedim. :)
Umarım sorun çıkmaz.
Bu ara sıkıntılı rüyalar görüyorum.. :S

Kızlar ya şu ayrıntılı ultrasonu 1 kere yaptırdık mı bir daha yaptırabiliyo muyuz? Mesela Diyarbakır’da devlette 20. haftada yaptırcam 1 2 hafta sonra bir daha yapılabiliyor mu Sivas'ta devlette falan?

Nomu detayliyi normalde perinatolog yapmasi gerekiyor herkese ama bazen radyologlara da gidiliyor. Doktorlar cok tavsiye etmiyor ama radyologlari en iyisi perinatologlar. Burda cogumuz perinatologa gidicez, radyologa gidecek olani okumadim pek

Kızlar ya şu ayrıntılı ultrasonu 1 kere yaptırdık mı bir daha yaptırabiliyo muyuz? Mesela Diyarbakır’da devlette 20. haftada yaptırcam 1 2 hafta sonra bir daha yapılabiliyor mu Sivas'ta devlette falan?
Özelde yaptirabilirsin ama devlette zannetmiyorum ikinci kez

Nomu detayliyi normalde perinatolog yapmasi gerekiyor herkese ama bazen radyologlara da gidiliyor. Doktorlar cok tavsiye etmiyor ama radyologlari en iyisi perinatologlar. Burda cogumuz perinatologa gidicez, radyologa gidecek olani okumadim pek

Çok acemiyim valla.
Hep çevreme sora sora :)
Teşekkür ederim
Bu hastaneyi de drum tavsiye etti inşallah pişmanlık yaşamam..

18. Haftaya girdik bizde
Ama hamileliğimin 17 haftası boyunca
17. Hafta kadar zoru yoktu
Çok ağır bir grip atlattım
İlaç alamadım
2 kilo vermişim
Bebeği hissetmeye başlamıştım
Şimdi hissetmiyorum
Kızlar kendinize iyi bakın bu süreçte

Çok acemiyim valla.
Hep çevreme sora sora :)
Teşekkür ederim
Bu hastaneyi de drum tavsiye etti inşallah pişmanlık yaşamam..
Rica ederim canim doktorun tavsiye ettiyse zaten pisman olmazsin. Arastirma hastanesi ozellere göre biraz daha uygun oluyor ve bildigim kadariyla guzel ilgileniyolar. İyi olmus bence. Bulundugum yerde olsa bende giderdim

Gecmis olsun abla insallah hissedersin yine kendini iyi hissettiginde daha yeni yeni hareketlenmeye basladiklari icin normal simdi hep hissetmemek. Ben hic hissetmiyorum 16+2 falanim ikinci gebelik

Gecmis olsun abla insallah hissedersin yine kendini iyi hissettiginde daha yeni yeni hareketlenmeye basladiklari icin normal simdi hep hissetmemek. Ben hic hissetmiyorum 16+2 falanim ikinci gebelik
Umarım canım gerçekten zorbir süreçti benim için
Hastahaneyede gidemiyoruz
İlaki kendimize baklmalı bencil olmalıyız
Öpüşmeyin
Toplu ziyaretlerde bulunmayın çok mecbur değilseniz toplu taşıma kullanmayın
Mümkünse psikolojinizede dikkat edin
Bebeğin hareketlerini hissedemediğimde ciddi anlamda endişelendin 38.5 ateşle yatıyorum
Eşim kızlar hastahane diyorlar
Kan şekerim tansiyonum düşüyor kendime gelemiyordum
Kuzum kızlar sanki biraz daha nazlı oluyor
O konuda sen hiç canını sıkma sen

Bununla gecmis olsun insallah
Evet abla ben oglandan alismisim o erken hareket etmişti şimdi sasirdim biraz boyle olunca.
Ben herseyde hastaneye kosarim normalde ama artik gitmeye korkuyorum vallahi. Doktor detayliya randevu almak icin 1 hafta sonra gel demisti ama ona bile 2 hafta sonra gideyim belki biraz ortalik durulur diyorum

Ben 2. Çocuğunu hep sleepyle büyüttüm diyebilirim hiç sorun yasanadim :) ilkinde Prima ve molfiks kullandım hangisi denk gelirse ama molfiksten daha memnundum. 2. De sleepy çıktı işte numune istedim yolladılar memnun kalınca başka bez denemedim. 2-3 aylık stokluyord. Şuan Trendyol da indirim var 5 paket sipariş ettm bile ben

Bezde pisik yapacak mi yapmayacak mı yı bilmeden stok yapmıycam ben. Çünkü elinde kalıyor kimisinin. Once 1 paket alırım eger pisik olmuyorsa hemen stok

Kızlar ikili ve üçlü tarama testlerinin sonuçları neden farklı olabiliyor? Sonuç olarak aynı kan değil mi sadece 3.
bir değere bakılmıyor mu? Ikili de riskim yüksekti 3lü de tam tersi cok normal çıkmış. 3lü nün iyi çıkması 2li yi aklamaz dedi doktor. Peki tamam. Ama neden bu kadar farklı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…