Ben birazda bebeğe göre hareket edeceğimKızlar emzik konusunda ne düşünüyorsunuz? Bibs marka aşırı tatlı yeni doğan emzikleri var kauçuk. Psikologlar ve doktorlar önermiyorlar damak gelişimini etkilediği memeyi reddettiği ve güvenli bağlanma sürecinde anne ile yaşaması gereken şeyler emzikle yaşaması vs sebeplerden. Ama anneler de emzik rahatlıktır diyolar. Fikirleri merak ettim :)
Biberon olarakta Philips avent tercih ettim inşallh kullanmaya gerek kalmaz. Kardeşimde de baya uzun süre, sadece başlık değiştirerek kullandık.Biberon önerileriniz var mı? Ben araştırmalar sonucu mimijumi almaya karar verdim ama biraz pahalı.
Onu da düşünüyorum ama kendini sütüm gelmez diye sartlama acele etme ihtiyaç olursa al diyenler oldu oyuzden vargecmistim sağma makinesinden. Benim sezeryan olacak bir de o zaman öncelikle sağma makinesi dusuneyimBiz doğar doğmaz meme reddi yaşadık. 20. Günden sonra anca emdi. Hastaneye biberon götürdük ama hemşireler onu kullanmıyor enjektörle ağzına veriyorlar az az. 2 gün süt damla damla çok azdı eve gelir gelmez makinayla sağdım öyle geldi süt çocuk emmedigi için gelmemişti şimdi mutlaka ilk pompa koyacağım cantaya .
Bulunduğum şehirde ayrıntılı usg yapan yok ve ben şehir dışına gideceğim sırf yaptırmak için önemini daha nasıl anlatabilirim bilmem :))kizlar merhaba ayrintili ultrason yaptirmak sart mi sizce yaptirmayan cok fiyatlar da baya cok
Daha bol su içersem beni işten atarlarCanım bol şu iç başka caresi yok onla da gecmezse mecbur ilaç .gecmis olsun
Sağol canım 2 hafta sonra randevum. Geçmezse beklemem ama o kadarGecmis olsun canim. Ne zaman bi sonraki kontrolun?
Bikac gun bol su ic insallah gecer. Gecmezse mecbur ilacEnfeksiyon hamilelikte cok normal hepimiz yasayabiliyoruz maalesef
Nomu detayliyi normalde perinatolog yapmasi gerekiyor herkese ama bazen radyologlara da gidiliyor. Doktorlar cok tavsiye etmiyor ama radyologlari en iyisi perinatologlar. Burda cogumuz perinatologa gidicez, radyologa gidecek olani okumadim pekMerhaba arkadaşlar..
31 Mart için detaylı ultrason randevusu aldım üniversite hastanesinde 310 tl dediler.
Perinatoloji bölümüymüş öyle mi sizinde?
Riskli gebelik diye geçiyor nette acaba yaşımdan ötürü mü o bölüm diye düşündüm.
Bu arada gelirken tüm tarama testlerini ve ultrason sonuçlarını getirin dediler.
Hiç bir tarama testini yaptırmadım diyemedim. :)
Umarım sorun çıkmaz.
Bu ara sıkıntılı rüyalar görüyorum.. :S
Özelde yaptirabilirsin ama devlette zannetmiyorum ikinci kezKızlar ya şu ayrıntılı ultrasonu 1 kere yaptırdık mı bir daha yaptırabiliyo muyuz? Mesela Diyarbakır’da devlette 20. haftada yaptırcam 1 2 hafta sonra bir daha yapılabiliyor mu Sivas'ta devlette falan?
Nomu detayliyi normalde perinatolog yapmasi gerekiyor herkese ama bazen radyologlara da gidiliyor. Doktorlar cok tavsiye etmiyor ama radyologlari en iyisi perinatologlar. Burda cogumuz perinatologa gidicez, radyologa gidecek olani okumadim pek
Rica ederim canimÇok acemiyim valla.
Hep çevreme sora sora :)
Teşekkür ederim
Bu hastaneyi de drum tavsiye etti inşallah pişmanlık yaşamam..
Gecmis olsun abla insallah hissedersin yine kendini iyi hissettiginde daha yeni yeni hareketlenmeye basladiklari icin normal simdi hep hissetmemek. Ben hic hissetmiyorum18. Haftaya girdik bizde
Ama hamileliğimin 17 haftası boyunca
17. Hafta kadar zoru yoktu
Çok ağır bir grip atlattım
İlaç alamadım
2 kilo vermişim
Bebeği hissetmeye başlamıştım
Şimdi hissetmiyorum
Kızlar kendinize iyi bakın bu süreçte
Umarım canım gerçekten zorbir süreçti benim içinGecmis olsun abla insallah hissedersin yine kendini iyi hissettiginde daha yeni yeni hareketlenmeye basladiklari icin normal simdi hep hissetmemek. Ben hic hissetmiyorum16+2 falanim ikinci gebelik
Anladım canım inşallah güzel bakar bi sorun çıkmaz da gerek kalmaz ikinci kez 20. hafta erken ya korkuyorum kötü birşey söyler diyeÖzelde yaptirabilirsin ama devlette zannetmiyorum ikinci kez
20+ da gideceksen erken degil bence canim ama 19+ erken benceAnladım canım inşallah güzel bakar bi sorun çıkmaz da gerek kalmaz ikinci kez 20. hafta erken ya korkuyorum kötü birşey söyler diye
Bununla gecmis olsun insallahUmarım canım gerçekten zorbir süreçti benim için
Hastahaneyede gidemiyoruz
İlaki kendimize baklmalı bencil olmalıyız
Öpüşmeyin
Toplu ziyaretlerde bulunmayın çok mecbur değilseniz toplu taşıma kullanmayın
Mümkünse psikolojinizede dikkat edin
Bebeğin hareketlerini hissedemediğimde ciddi anlamda endişelendin 38.5 ateşle yatıyorum
Eşim kızlar hastahane diyorlar
Kan şekerim tansiyonum düşüyor kendime gelemiyordum
Kuzum kızlar sanki biraz daha nazlı oluyor
O konuda sen hiç canını sıkma sen
19+ değil canım 20+3 falan oluyor bakalım inşallah iyi bakar doktor20+ da gideceksen erken degil bence canim ama 19+ erken bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?