- 15 Temmuz 2013
- 4.625
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.861
- 358
Farklı sehir ve hastanelerde nerden bilecekler yapilabilir bence. E nabizda görünür muhtemelen ama size randevu verirken bu görünür mü bence görünmez ve randevu verirler diye düşünüyorum.Özelde yaptirabilirsin ama devlette zannetmiyorum ikinci kez
Ben mesela üniversite hastanesinde radyologa gideceğim. Özelde 15. Haftada riskli cikan ikili test üzerine ayrıntılı ultrason yaptırmıştım.Nomu detayliyi normalde perinatolog yapmasi gerekiyor herkese ama bazen radyologlara da gidiliyor. Doktorlar cok tavsiye etmiyor ama radyologlari en iyisi perinatologlar. Burda cogumuz perinatologa gidicez, radyologa gidecek olani okumadim pek
Merhaba hoşgeldiniz. Yaşınız kaç acaba?Çok acemiyim valla.
Hep çevreme sora sora :)
Teşekkür ederim
Bu hastaneyi de drum tavsiye etti inşallah pişmanlık yaşamam..
Canım ben de 16-17 civarı bir iki pıt pıt hissetmiştim sonra durdu.Belki çok ara verdiğimin için geç hissedeceğiz 20 ve üzeri gibi. Sıkma canını yine hareketlenir kuzu..Sen kendine dikkat et , hastalardan uzak dur her sey yoluna girer inşallah .18. Haftaya girdik bizde
Ama hamileliğimin 17 haftası boyunca
17. Hafta kadar zoru yoktu
Çok ağır bir grip atlattım
İlaç alamadım
2 kilo vermişim
Bebeği hissetmeye başlamıştım
Şimdi hissetmiyorum
Kızlar kendinize iyi bakın bu süreçte
Bakalım yaptırabilecek mi seyma ben zannetmiyorum ama insallah yaptırır. Ama bilemedim o zaman herkes yaptirmak istemez mi kafasina göre diye düşündümFarklı sehir ve hastanelerde nerden bilecekler yapilabilir bence. E nabizda görünür muhtemelen ama size randevu verirken bu görünür mü bence görünmez ve randevu verirler diye düşünüyorum.
Bende 2 tane ye giricem hem devlet hem özel içim daha rahat etsin istedim.Ben de detayli ultrasona 21+4'te ozel klinikte, 22+4'te devlette gidicem. Iple cekiyorum. Ozeldekini ayarladigim icin cok pismanim. Ultrasonlari 30 yillik gibi görünüyor. Onlardan yana pek umudum yok. Bosuna masraf actim. Iki tane ayarlayan bi deli ben varimdir diye dusunuyordum. Yalniz degilmisim.
Bilemiyorum ama çok gerekmiyorsa gitmeyin hastahanelere canımBununla gecmis olsun insallah
Evet abla ben oglandan alismisim o erken hareket etmişti şimdi sasirdim biraz boyle olunca.
Ben herseyde hastaneye kosarim normalde ama artik gitmeye korkuyorum vallahi. Doktor detayliya randevu almak icin 1 hafta sonra gel demisti ama ona bile 2 hafta sonra gideyim belki biraz ortalik durulur diyorum
Bende varımBen de detayli ultrasona 21+4'te ozel klinikte, 22+4'te devlette gidicem. Iple cekiyorum. Ozeldekini ayarladigim icin cok pismanim. Ultrasonlari 30 yillik gibi görünüyor. Onlardan yana pek umudum yok. Bosuna masraf actim. Iki tane ayarlayan bi deli ben varimdir diye dusunuyordum. Yalniz degilmisim.
İnşAllah canım olursa yaptırırım olmazsa bu doktor iyi bakmazsa Sivas'ta özele gitcem orda da 450 TL fiyat ama radyolog bakıyormuş perinatolog değilBakalım yaptırabilecek mi seyma ben zannetmiyorum ama insallah yaptırır. Ama bilemedim o zaman herkes yaptirmak istemez mi kafasina göre diye düşündüm
İnşallah ama evime gidene kadar 21 22 haftalık falan olurum belki de 23 geç olmuş olacak daha yapmazlar değil miFarklı sehir ve hastanelerde nerden bilecekler yapilabilir bence. E nabizda görünür muhtemelen ama size randevu verirken bu görünür mü bence görünmez ve randevu verirler diye düşünüyorum.
Onu da düşünüyorum ama kendini sütüm gelmez diye sartlama acele etme ihtiyaç olursa al diyenler oldu oyuzden vargecmistim sağma makinesinden. Benim sezeryan olacak bir de o zaman öncelikle sağma makinesi dusuneyim
İnşallah ama evime gidene kadar 21 22 haftalık falan olurum belki de 23 geç olmuş olacak daha yapmazlar değil mi
Canım devlette nereye randevu alıyorsun?Ben de detayli ultrasona 21+4'te ozel klinikte, 22+4'te devlette gidicem. Iple cekiyorum. Ozeldekini ayarladigim icin cok pismanim. Ultrasonlari 30 yillik gibi görünüyor. Onlardan yana pek umudum yok. Bosuna masraf actim. Iki tane ayarlayan bi deli ben varimdir diye dusunuyordum. Yalniz degilmisim.
Çok sevindim sizin adınıza bende tekmeyi sabırsızlıkla bekliyorumKızlar günaydınCumartesi günü ilk tekmemizi hissettik sabahın 7'sinde. Ne güzel bir duyguymuş insanın yavrusunu istemesi. Sonra fark ettim ki karnım acıktıkça dövüyor beni içeriden Şimdiden başladık anne acıktımlara Bu hastalık da cidden korkutuyor. Hamileler de risk altındaymış...
Amin canım. Hepimiz sabırla bekleyeceğiz...Çok sevindim sizin adınıza bende tekmeyi sabırsızlıkla bekliyorum
Allah bu salgından hepimizi korusun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?