2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Amin canım evet çok kötü ve çoğu insan dalga geçiyor ve ya umursamıyor ,
Baktığımızda ama güne en az 300-600kişiye bulaşıyor burda
Çok zor ya dışarı çıkma yasağı bile gelebilirmiş öyle söylentiler var güya okullar tatil oldu kimse çıkmasın bulaşmasın diye ama evde duran yok canım Allah sonumuzu hayır etsin

Hangi hafta olunuyor ası acaba bana daha var galiba

18 - 20 hafta arası ilk doz . İlk dozdan 4 hafta sonra ise ikinci doz canım B blossom-
Beni bu hafta çağırdılar ama arıycam bi bakalım erteleyebilir miyiz diye ? Korkuyorum aile sağlığı merkezine gitmeye biraz.

Teşekkür ederim kızlar cevaplar icin en azından ona daha zaman varmis sevindim.
Mtad haklisin canim saglik ocaklarında cogunlukla yaslilar oluyo bide ilac yazdirmak icin. Artik hersey tehlike gibime geliyor Doktora gitme meraklısı ben 2 hafta sonra mecburi gitmem lazim nasil gidicem bilmiyorum. Detayli randevusunu almak icin telefon olmuyor burda gitmek gerekiyor maalesef.
Bu gece yarısından önce bakan son sayıyı acıklayacakmis acaba kac çıkacak

Çok kötü bir temenni olacak ama toplum sağlığı için pozitif çıkanlar inşallah karantina altındakilerden çıkmıştır☹ Kimseye böyle bir trmennide bulunmak istemezdim ama yayılmaması için en iyi böylesi sanırım.

Hangi hafta olunuyor ası acaba bana daha var galiba
Ben 18. Haftanın içindeyim
Bugün sağlık ocağında işim vardı
Bebeği sordu doktorum 18. Haftadayım dedim
Hissediyormusun dedi
Evet dedim
O zaman ilk dozu yapalım
Ne kadar çok gelirsen o kadar büyük tehlike dedi
Bende yaptım ilk dozu
Heralde biraz erken oldu ama olsun
Bidaha gitmeyeyim

Amin insallah diyelim canim ne diyelim diger türlüsü daha büyük risk.

Evet ben de diğer iki kızımda hep prima kullandım. Ama bu beyaz olan paket sleepy natural olanı da merak ediyorum. Pişik veya ıslaklık olursa zaten ne olursa olsun boş.

Deneme yanılma yoluyla ve 2çocuğumda da prima en iyisiydi gerçekten ben bile inanamıyordum ilerleyen aylarda gece bezini değişmiyorsun ve o kadar çiş oluyordu ki yinede kupkuruydu popoları ve çarşafları
Ben de diğer iki kızıma hep prima kullandım. Dediğiniz gibi yatarken tak sabaha kadar mis gibi. Ya sleepy denenip memnun kalınacak ya da beklenilen olmayıp en iyisi bildiğindir deyip primaya dönüş yapılacak

Çok zor ya dışarı çıkma yasağı bile gelebilirmiş öyle söylentiler var güya okullar tatil oldu kimse çıkmasın bulaşmasın diye ama evde duran yok canım Allah sonumuzu hayır etsin
Bizde geldi bile ,sokaklarımızda polis arabaları falan var şimdiden daha 1saat oldu açıklanalı
Virüs uzak dursun çıkmayız dışarı bizim bölgede artık hastanelerde dolmuş başka illere taşıyacaklar .korkulmayacak değil gibi

aaaaa ciddi misin? hangi şehirdi seninki??

Bizim milletimizde biraz ciddiye alsa keşke artık

Bizim milletimizde biraz ciddiye alsa keşke artık

ya artık ciddiye almayan olduğunu sanmıyorum ben pek yaa... 3 gündür evdeyiz valla eşim bugün geldi ve hemen tüm kıyafetleri kirliye duş aldı sofraya oturduk. yarın ben de işe gidicem bakalım belki evraklarımı alıp eve geçeceğim çarş perş... hiç bilemiyorum ne yapacağımı sabah konuştuk sirkeyle sildik evleri... yani bireysel ne varsa yapıyoruz işte. toplu taşıma bitti falan offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…