2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bende iliskinin olmamasi gerektigini duymustum bu durumda canim. İstersen onuda bi sorarsin. Benim doktor yasak diyor oyle olunca
Evet canım doktor ilişki yasak dedi. Birde bu doktor kendi doktorum değil, ben gerçekten öyle biri durumum var mı hala emin olamadım. Çünkü kendi doktorum hiç böyle bir durumdan bahsetmemişti.

Ya boyle bilincsiz insanlar var maalesef. Benimde esim ogretmen ben çalışmıyorum istesek ailelerimizin yanina giderdik bikac saatlik mesafedeyiz ama gidilmemeli ya. Bu bi tatil degil ki

Evet canım doktor ilişki yasak dedi. Birde bu doktor kendi doktorum değil, ben gerçekten öyle biri durumum var mı hala emin olamadım. Çünkü kendi doktorum hiç böyle bir durumdan bahsetmemişti.

Ilk haftalar da bilebebek küçük olduğu için üzerinde durmamış olabilir doktorun. Çünkü ben çok okumuştum çoğu bebek büyüdükçe çekiyor onu

Sonradan belli olan bi durum canim bu ama insallah tabi hic olmasin, doktor yanılmis olsun

Ilk haftalar da bilebebek küçük olduğu için üzerinde durmamış olabilir doktorun. Çünkü ben çok okumuştum çoğu bebek büyüdükçe çekiyor onu
Sonradan belli olan bi durum canim bu ama insallah tabi hic olmasin, doktor yanılmis olsun
İnşallaahh kızlar.
Biran önce evlatlarımızı sağ salim alacağımız günler gelsin inşallah

Yasak gelsin bence yoksa insanlar inanmıyor
Aynen gencler bencil davrabıyor ama etrafdakı genc olsa bile hastaları var,yaşlı nesil çok
Burada çoğusu kendi anne babasıyla görüşmüyor dışarı çıkmalarına izin vermiyor ,gencler alışveriş yapıp kapılarına koyuyor gidiyor böyle düşünceli davranmak lazım en baştan ama

İnşallaahh kızlar.
Biran önce evlatlarımızı sağ salim alacağımız günler gelsin inşallah
Canım çok kafana takma evde dinlen bolca her ihtimale detaylıya gidince doktorun öyle durum olsa söyler,ayakların yüksek vaziyyetde yat bol bol

Gunaydin kizlar
Herseyin iyiye gidecegi bi gun olsun hepimiz icin
Benim gibi geceden sabah yapcagi yemekler aklina gelen var mi
Ev isi yapma istegi konusunda zayifim hic icimden gelmiyor ama konu yemekse mutfaktan çıkmıyorum

Valla ben markette çalışıyorum burada herşey eskisi gibi. Umursamayan kesim çok fazla.

Eşim avm de çalışıyor bugün nasıldı kalabalık diyorum aynı, millet çayını kahvesini içmeye geliyor diyor.
Evet bende markette çalışıyorum hatta birkaç gündür daha kalabalık. Kolonya stoklarını bitirdiler ama aynı devam. Sanıyorlar ki kolonya sıktık artık özgürüz virüs bize yanaşamaz Hurra gezmeye devam. Haftasonu çok kalabalıktı heryer.
Son birkaç gündür bende tedirginim artık iki canlı olmasam neyse.

Gunaydin kizlar
Ev isi yapma istegi konusunda zayifim hic icimden gelmiyor ama konu yemekse mutfaktan çıkmıyorum
Günaydın :)
Vala bu virüs beni mutfakçı yaptı, ofise kendi yemeğimi götüreyim diye sabah işe gelmeden nohutları ıslattım Dün akşam da bugün getireceklerimizi yapmıştım.
Annem kıyamıyor, ben yapayım al götür diyor, ben de ana olacağım artık yapayım böyle şeyler dedim

Benim de kan tahlili vardı vermeye gitmedim doktora mesaj attım o da gitme dedi hastaneye . Inşallah kısa sürede şu ortam kalkar biter salgın. Ayrıntılı kısmı var daha onda ertelemede yok
bende yalnızca ayrıntılı için çıkarım diyorum,her şey yolunda gitsin inşallah hepimiz için
canım benimde oğlumda plasenta previa vardı yukarı çıkar dedi kendi doktorum,20.haftada olmuştu,detaylıyla kesinleşti,ilişkiyasaktı,kanama olabilirsin korkma dedi hiç olmadım ve normal hayatıma devam ettim bende sıkıntı yaratmadı sadece normal doğum çok istedim ama olmadı tabi senin belli değil yukarı çıkar muhtemelen,ablamında öyleydi onun çıktı yukarı,inşallh yoktur böyle bir şey canım
Çarşamba günü sokağa çıkma yasağı ilan edileceği söyleniyor. Umarım doğrudur.
bende duydum bugün açıklanacak demişler,bakalım inşallh yasaklansın daha fazla artmadan
Gunaydin kizlar
günaydın,ben hala ne yemek yapacağımı düşünüyorum kimsienin yediği kimseye tutmuyor ve düşünmekten çıldırıcam

Günaydın herkese.. dün doktora gittim rahmim kasılmıştı ekranda bende gördüm karın ağrım ve kasık ağrım var endişeleniyorum doktor magnezyum ve progestan yazdı.. ağrılar büyümeden mi kaynaklı acaba?? Yaşayan var mı?

Günaydın arkadaşlar. Ben bugün sırtım tutulmuş bir şekilde uyandım. Hareket edemiyorum. Hastaneye de gitmem. Kremlerle falan geçirmeye en azından azaltmaya çalışıcam. Nefes alırken bile ağrıyo.
Şu hain virüs bir an önce gitse bari. Temkinli olmakta fayda var bir süre çıkmayalım, insanlarla yakın temas kurmayalım. İlaç da kullanamıcaz malum.

Canım kasık ağrılarım çok olmasada ara ara oluyor.
Umarım normaldir

İnşallah canım.
Gönül ister normal doğum olsun ama bebiş iyi olcaksa her şeye kabulüm. Allah başka sorun çıkarmasın, çözümü varmış.

Peki ablan doğumu normal yapabildi mi ?

İlk hamileliğimde 13. Haftadan itibaren hep kasılmalarım oldu. Tabi o zamanlar kasılma olduğunu anlayamıyordum.
17. Haftada doktoruma dediğimde normal demişti. Bende doktoruma çok güvendiğim için (hala çok güveniyorum) hiç panik yapmadım.
Bebek büyüdükçe kasılmaların şiddeti arttı. Hem süresi (40 saniye) hem şiddeti. İlk başlarda rahatsızlık hissi veriyordu, zamanla kasılmayla kulaklarımdan alev atmaya başladı nefesim daralmaya başladı. Nst zamanı geldiğinde anladık ki sancı olarakta yansıyordu. Kaç kere doğuruyorum diye acile gittim, hastanede yattım. Ama sonuç olarak 39+0 da sezaryen doğum yaptım. Erken doğuma vs sebebiyet vermedi. Ama bunlar bir nevi yalancı sancı canım, ilerleyen haftalarda rahim boyunu kısaltma ihtimali var. 2,5 cm altı risk. Sadece sen değil, herkes kontrol ettirmeli. Karından bakabiliyorlar duruma ama ölçü alamıyorlar. Rahim ağzı uzunluğu VAJİNAL ULTRASON ile ölçülebilir sadece.
Doktorun bana önerisiyle kasılmaları azaltmak için bol su içtim ve sıvı aldım. Hareketlerimi kısıtladım. enfeksiyon oluşmasına mahal vermeden gerekli önlemleri aldık.
Magnezyum kullanmadım gerek duyulmadı. Bir de bu haftalarda çok sık olmamalı.
İlerleyen haftalarda da günde 10 kereden fazla olursa doktora gidilmeli.
Bu hamileliğimde kasılma neredeyse hiç olmadı bu arada.

İnşallah canım.
Gönül ister normal doğum olsun ama bebiş iyi olcaksa her şeye kabulüm. Allah başka sorun çıkarmasın, çözümü varmış.

Peki ablan doğumu normal yapabildi mi ?
Ablamın 30.haftaya doğru yukarı çıktı canım,ikiz olduğu için sezeryan oldu o,büyük ihtimalle çıkar canım çoğunlukla oluyormuş ve çıkıyormuş,dediğim gibi benim aşağıdaydı ama sıkıntı hiç yaratmadı hatta 40.haftada sezeryan oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…