Evet canım doktor ilişki yasak dedi. Birde bu doktor kendi doktorum değil, ben gerçekten öyle biri durumum var mı hala emin olamadım. Çünkü kendi doktorum hiç böyle bir durumdan bahsetmemişti.Bende iliskinin olmamasi gerektigini duymustum bu durumda canim. İstersen onuda bi sorarsin. Benim doktor yasak diyor oyle olunca
Ya boyle bilincsiz insanlar var maalesef. Benimde esim ogretmen ben çalışmıyorum istesek ailelerimizin yanina giderdik bikac saatlik mesafedeyiz ama gidilmemeli ya. Bu bi tatil degil kiÖğretmen arkadaşım bugün memleketine gitti. Sözde TATİL olarak gördükleri için. Kuaför randevusunu ayarladı. Her güne giyeceği kombinini ayarladı.
Sizler yüzünden herkese bulaşacak diye yüzünede söyledim ama gülüyor. Kimisine inandırıcı gelmiyor sanırım.
Keşke herkes ciddiye alsa
Evet canım doktor ilişki yasak dedi. Birde bu doktor kendi doktorum değil, ben gerçekten öyle biri durumum var mı hala emin olamadım. Çünkü kendi doktorum hiç böyle bir durumdan bahsetmemişti.
Sonradan belli olan bi durum canim bu ama insallah tabi hic olmasin, doktor yanılmis olsunEvet canım doktor ilişki yasak dedi. Birde bu doktor kendi doktorum değil, ben gerçekten öyle biri durumum var mı hala emin olamadım. Çünkü kendi doktorum hiç böyle bir durumdan bahsetmemişti.
Çarşamba günü sokağa çıkma yasağı ilan edileceği söyleniyor. Umarım doğrudur.Çünkü bizim muhteşem genlerimiz ve genç yaşımız var. Ama, baba, yaşlı, hasta olan evde dursun . Tam da bi kesimde düşünce bu .
Ilk haftalar da bilebebek küçük olduğu için üzerinde durmamış olabilir doktorun. Çünkü ben çok okumuştum çoğu bebek büyüdükçe çekiyor onu
İnşallaahh kızlar.Sonradan belli olan bi durum canim bu ama insallah tabi hic olmasin, doktor yanılmis olsun
Yasak gelsin bence yoksa insanlar inanmıyorBizde bunu konuşuyoruz. Bizde hep panik havası olmasın diye korkulacak bisi değil dendi gençlerde, komplo diyenler de. Şimdi önüne geçilmez hâl alıyor. Gereksiz yere evden çıkmayın sözünü anlamıyorlar . Bi kesim genç bencil ne olsa bizde hafif geçer diye. Kimse başkasını, ekonomik ,ulusal boyutunu tam kavramıyor. Azami dikkatle önüne geçmek yerine sokağa çıkma yasağı haline gelmesini bekliyor
Canım çok kafana takma evde dinlen bolca her ihtimale detaylıya gidince doktorun öyle durum olsa söyler,ayakların yüksek vaziyyetde yat bol bolİnşallaahh kızlar.
Biran önce evlatlarımızı sağ salim alacağımız günler gelsin inşallah
Haklsın canım detaylıda belli olur zaten.Canım çok kafana takma evde dinlen bolca her ihtimale detaylıya gidince doktorun öyle durum olsa söyler,ayakların yüksek vaziyyetde yat bol bol ♥
Valla ben markette çalışıyorum burada herşey eskisi gibi. Umursamayan kesim çok fazla.ya artık ciddiye almayan olduğunu sanmıyorum ben pek yaa... 3 gündür evdeyiz valla eşim bugün geldi ve hemen tüm kıyafetleri kirliye duş aldı sofraya oturduk. yarın ben de işe gidicem bakalım belki evraklarımı alıp eve geçeceğim çarş perş... hiç bilemiyorum ne yapacağımı sabah konuştuk sirkeyle sildik evleri... yani bireysel ne varsa yapıyoruz işte. toplu taşıma bitti falan offf
Evet bende markette çalışıyorum hatta birkaç gündür daha kalabalık. Kolonya stoklarını bitirdiler ama aynı devam. Sanıyorlar ki kolonya sıktık artık özgürüz virüs bize yanaşamazEşim avm de çalışıyor bugün nasıldı kalabalık diyorum aynı, millet çayını kahvesini içmeye geliyor diyor.
Günaydın :)Gunaydin kizlar
Herseyin iyiye gidecegi bi gun olsun hepimiz icin
Benim gibi geceden sabah yapcagi yemekler aklina gelen var mi
Ev isi yapma istegi konusunda zayifim hic icimden gelmiyor ama konu yemekse mutfaktan çıkmıyorum
bende yalnızca ayrıntılı için çıkarım diyorum,her şey yolunda gitsin inşallah hepimiz içinBenim de kan tahlili vardı vermeye gitmedim doktora mesaj attım o da gitme dedi hastaneye . Inşallah kısa sürede şu ortam kalkar biter salgın. Ayrıntılı kısmı var daha onda ertelemede yok
canım benimde oğlumda plasenta previa vardı yukarı çıkar dedi kendi doktorum,20.haftada olmuştu,detaylıyla kesinleşti,ilişkiyasaktı,kanama olabilirsin korkma dedi hiç olmadım ve normal hayatıma devam ettim bende sıkıntı yaratmadı sadece normal doğum çok istedim ama olmadı tabi senin belli değil yukarı çıkar muhtemelen,ablamında öyleydi onun çıktı yukarı,inşallh yoktur böyle bir şey canımEvet canım doktor ilişki yasak dedi. Birde bu doktor kendi doktorum değil, ben gerçekten öyle biri durumum var mı hala emin olamadım. Çünkü kendi doktorum hiç böyle bir durumdan bahsetmemişti.
bende duydum bugün açıklanacak demişler,bakalım inşallh yasaklansın daha fazla artmadanÇarşamba günü sokağa çıkma yasağı ilan edileceği söyleniyor. Umarım doğrudur.
günaydın,ben hala ne yemek yapacağımı düşünüyorum kimsienin yediği kimseye tutmuyor ve düşünmekten çıldırıcamGunaydin kizlar
Herseyin iyiye gidecegi bi gun olsun hepimiz icin
Benim gibi geceden sabah yapcagi yemekler aklina gelen var mi
Ev isi yapma istegi konusunda zayifim hic icimden gelmiyor ama konu yemekse mutfaktan çıkmıyorum
Canım kasık ağrılarım çok olmasada ara ara oluyor.Günaydın herkese.. dün doktora gittim rahmim kasılmıştı ekranda bende gördüm karın ağrım ve kasık ağrım var endişeleniyorum doktor magnezyum ve progestan yazdı.. ağrılar büyümeden mi kaynaklı acaba?? Yaşayan var mı?
canım benimde oğlumda plasenta previa vardı yukarı çıkar dedi kendi doktorum,20.haftada olmuştu,detaylıyla kesinleşti,ilişkiyasaktı,kanama olabilirsin korkma dedi hiç olmadım ve normal hayatıma devam ettim bende sıkıntı yaratmadı sadece normal doğum çok istedim ama olmadı tabi senin belli değil yukarı çıkar muhtemelen,ablamında öyleydi onun çıktı yukarı,inşallh yoktur böyle bir şey canım
İlk hamileliğimde 13. Haftadan itibaren hep kasılmalarım oldu. Tabi o zamanlar kasılma olduğunu anlayamıyordum.Günaydın herkese.. dün doktora gittim rahmim kasılmıştı ekranda bende gördüm karın ağrım ve kasık ağrım var endişeleniyorum doktor magnezyum ve progestan yazdı.. ağrılar büyümeden mi kaynaklı acaba?? Yaşayan var mı?
Ablamın 30.haftaya doğru yukarı çıktı canım,ikiz olduğu için sezeryan oldu o,büyük ihtimalle çıkar canım çoğunlukla oluyormuş ve çıkıyormuş,dediğim gibi benim aşağıdaydı ama sıkıntı hiç yaratmadı hatta 40.haftada sezeryan oldumİnşallah canım.
Gönül ister normal doğum olsun ama bebiş iyi olcaksa her şeye kabulüm. Allah başka sorun çıkarmasın, çözümü varmış.
Peki ablan doğumu normal yapabildi mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?