Dalga geçenlere ve takmayanlara bende katlanamıyorum artıkBizim milletimizde biraz ciddiye alsa keşke artık
ay allahım yaaa
ah canım benim umarım bir an önce geçer bu günler yaa
Çok sağolun kızlar ,inşallah ben de önceden önlemi alıyordum ama bu kadar olacağını hiç düşünmemiştik kendimi sakinleştirmeğe çalışıyorum ama düşündükce kafayı yİycem,en çok oğlumu düşünüyorum biz Allah korusun yakalanırsak nasıl olur yanımda kalmasına herhalde izin verirlerCanım Allaha emanet olun inşallah,çok zor durummuş çok üzüldüm
Yaa Allah yardımcınız olsun ya dünyanın her yerinde var ne yazık ki bizim burda da 2 3 vaka varmış karantinadaBizde geldi bile ,sokaklarımızda polis arabaları falan var şimdiden daha 1saat oldu açıklanalı
Virüs uzak dursun çıkmayız dışarı bizim bölgede artık hastanelerde dolmuş başka illere taşıyacaklar .korkulmayacak değil gibi
Amin canımYaa Allah yardımcınız olsun ya dünyanın her yerinde var ne yazık ki bizim burda da 2 3 vaka varmış karantinadaRabbim korusun tüm sevdiklerimizi yavrularımızı
Alma canım şimdi herkes evinde otursun bi zahmet yani lafım çalışanlara değil keyifden gezmek isteyenlere.Haftada 1kere alışveriş yapın bitti.Bizim millet hala umreden gelenlerin yanina gitmeye devam etsin dursun bakalım. Komsum geldi ben kadın kapiya gelse sessiz olup acmamayi düşünüyorum ne yalan soyliyim
Kızlar hepinize merhaba. Son 1 haftadır çok sıkıntılı bir süreç geçirdim hepinizi uyarmalıyım. Dizanteri olmuşum kanlı ishal olarakta biliniyor. İlk 3 gün dayanılmaz karın krampları çekip 2 kez acile gittim serum ve parol yapıp gönderdiler. Hamileyim deyince hemen kadındoğuma git diyorlar test vs bile yapmadılar. 4. Gün kan görünce acil olarak kendi doktoruma gittim ve yatış yaptı hemen tedaviye başladı. 3 gün hastanede yattım bu sabah taburcu edildim ama tamamen iyileşmiş değilim.
Şüphelendiğim şeyler tavuk çorbası içmiştim ki evde yaptığımız çorba ama tavuk sıkıntılı olabilirmiş. Birde pizza sipariş vermiştim büyük ihtimal bunlardan birinde sorun vardı.
Dışardan birşey yememeye özen gösterin ve musluk suyu tüketmeyin lütfen.
Normal ishalden ayıran en büyük özelliği dayanılmaz karın krampları beni her defasında ağlatıyordu. Birde bulantı kusma da yapıyor. Sonrada kana çeviriyor. Eğer ishal olursanız mutlaka test yapılmasını isteyin.
Eşine ve tüm çalışanlara Allah yardımcı olsun ,Eşim avm de çalışıyor bugün nasıldı kalabalık diyorum aynı, millet çayını kahvesini içmeye geliyor diyor.
Eşine ve tüm çalışanlara Allah yardımcı olsun ,
Hala sade qrip gibi sanıyorlar hem vaka sayısı az avrupaya bakarsak o yüzden çoğu takmıyor Allah korusun ama vaka sayısı 1000lere gelirse herkes panik olucak
Benim çarşamba günü randevum var.
Çok korkuyorum gitmeye
Normalde gitmeyeyim diyordum ama cumartesi farklı bir doktora gittim ve beni korkuttu. Plasenta privia durumun var tehlikeli falan dedi. Kendi doktoruma sormam lazım bana bu zamana kadar böyle bir şey söylememişti.
Avmleri cok merak ediyordum cok şaşırdım ya nasil ayni olabilirEşim avm de çalışıyor bugün nasıldı kalabalık diyorum aynı, millet çayını kahvesini içmeye geliyor diyor.
Çok şükür hiç kanamam olmadı canım.Canım benimde 15. Haftada demişti oglumdayken yakınındaydı .onun derecesi oluyor tam kapalı, yarim yada yakın diye. Bebek büyüdükçe plesantayi yukarıya çekiyor. 21. Haftada ayrıntılı da doktor yukarı çıkmış artık inmez demişti. Tam kapalı olanlarda kanama oluyor ve normal doğum olmuyor. Ben ayaklarımı diker öyle yatardım çok ayakta durmamaya çalışırdım.
Yasak gelse keske buraya da. Ben baska türlü onlenebilcegini düşünmüyorum maalesef. Gecen hafta bugun 1 kisi idi simdi kaça çıktı. Cunku bu 1 haftada herkes disardaydi. Bundan sonraki 1 haftanin ne olacagi tamamen bizim elimizde. Tedbirli olmaliyizBizde bunu konuşuyoruz. Bizde hep panik havası olmasın diye korkulacak bisi değil dendi gençlerde, komplo diyenler de. Şimdi önüne geçilmez hâl alıyor. Gereksiz yere evden çıkmayın sözünü anlamıyorlar . Bi kesim genç bencil ne olsa bizde hafif geçer diye. Kimse başkasını, ekonomik ,ulusal boyutunu tam kavramıyor. Azami dikkatle önüne geçmek yerine sokağa çıkma yasağı haline gelmesini bekliyor
Avmleri cok merak ediyordum cok şaşırdım ya nasil ayni olabilir
Öğretmen arkadaşım bugün memleketine gitti. Sözde TATİL olarak gördükleri için. Kuaför randevusunu ayarladı. Her güne giyeceği kombinini ayarladı.Avmleri cok merak ediyordum cok şaşırdım ya nasil ayni olabilir
Bende iliskinin olmamasi gerektigini duymustum bu durumda canim. İstersen onuda bi sorarsin. Benim doktor yasak diyor oyle oluncaÇok şükür hiç kanamam olmadı canım.
Çarşamba günü kontrolum vardı ama sanırım gitmeyeceğim.
İnşallah ayrıntılı ultrasonuma gidebilirim.En azında orada ne durumda olduğu belli olur.
Teşekkür ederim
Öğretmen arkadaşım bugün memleketine gitti. Sözde TATİL olarak gördükleri için. Kuaför randevusunu ayarladı. Her güne giyeceği kombinini ayarladı.
Sizler yüzünden herkese bulaşacak diye yüzünede söyledim ama gülüyor. Kimisine inandırıcı gelmiyor sanırım.
Keşke herkes ciddiye alsa
Bende iliskinin olmamasi gerektigini duymustum bu durumda canim. İstersen onuda bi sorarsin. Benim doktor yasak diyor oyle olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?