Çatlak kremi kullanmaya başladıniz mi
ben başladım,
hindistan cevizi+kakao+acibadem yağı sürüyorum şimdilik
hafiften kaşıntılar başladı bende
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çatlak kremi kullanmaya başladıniz mi
Ben de hindistan cevizi yağı sürüyorum her akşam. Duşta da bebe yağı sürüyorum.Çatlak kremi kullanmaya başladıniz mi
Ben aldım ama başlamadımÇatlak kremi kullanmaya başladıniz mi
Bakılıyor canim 17-18.haftadan itibaren duyuluyor. Nenem zamanindan kalma bi cihaz oldugu icin duyulmadigi zamanlar oluyor. 20 de falan net duyuluyor. O zamanda zaten hareketleri hissettigin icin cok bi esprisi kalmiyorkızlar sağlık ocağında kalp atışları ne zaman duyulmaya başlıyor bilen var mı
ya da bakılabiliyor mu?
Bakılıyor canim 17-18.haftadan itibaren duyuluyor. Nenem zamanindan kalma bi cihaz oldugu icin duyulmadigi zamanlar oluyor. 20 de falan net duyuluyor. O zamanda zaten hareketleri hissettigin icin cok bi esprisi kalmiyor
Canim simdi saglik ocağını aradim bisey soracaktım kalp atimini da sordum senin icin 20.hafta dedi ama sen yinede bi sansini denersinpazartesi kan vericem de, değerlerime 2 aydan fazla oldu baktırmadım genel vereceğim tüm değerler için.
gitmişken baktırayım diyorum.
Canim simdi saglik ocağını aradim bisey soracaktım kalp atimini da sordum senin icin 20.hafta dedi ama sen yinede bi sansini denersin![]()
göğüs kaşıntısı benim de ara ara oluyor, süt onlar :)ay kızlar nasıl bir göğüs kaşıntım var bir haftadır anlatamam off tatlı tatlı da kaşınıyor
Ay bende aynenay kızlar nasıl bir göğüs kaşıntım var bir haftadır anlatamam off tatlı tatlı da kaşınıyor
Ay bende aynen
Kızlar bide benim meme ucu çok küçük bebek tutamayabilir şimdiden derdine düştüm bir an önce o uca takılanlara baksam mı ki ?
Benimde yok gibi bir şeydi göğüs ucum ama çocuklar bir şekilde tutup emdiler çok şükür ucu çıkıntılı oldu kısa süredeAy bende aynen
Kızlar bide benim meme ucu çok küçük bebek tutamayabilir şimdiden derdine düştüm bir an önce o uca takılanlara baksam mı ki ?
En son gittiğimde 4gün öndeydi benimde,belki erken yumurtlama olmuştur ondan öndedir ya da bu haftalarda bazen oluyor bu değişimler belki tekrar gidişinizde bir kaç gün tekrar değişirnormal tarihimden 1 hafta önde gidiyorum, bu şekilde olna var mı kızlaarrr
Benimde ikinci gebeliğim ama bende pek hissetmiyorum ya 1 2 kere tek oldu oysa ikinci daha erken ve daha net hissedilir diyorlardıGünaydın kizlar ❤
Bende daha hareket hissetme yok ikinci gebelik olmasina ragmen. Bakalim ne zaman hissedicem :)
Cumartesi sabahtan muaynemiz var
Doktor kiza benzettigi icin kızım diye konusuyorum ama bakalim bi sürprizle karsilasacak miyim :) eger erkekse bi sure cocugumun psikolojisini duzeltmeye ugrasicamo kadar kızımlı konusuyorum ki
![]()
normal tarihimden 1 hafta önde gidiyorum, bu şekilde olna var mı kızlaarrr
0 hareket bizdeBenimde ikinci gebeliğim ama bende pek hissetmiyorum ya 1 2 kere tek oldu oysa ikinci daha erken ve daha net hissedilir diyorlardı![]()