- 6 Aralık 2013
- 4.728
- 7.783
- 448
ilk 2de bu kadar bulantım yoktu,3.zor oldu benim içinde,öğürtülü geçti 3ayım bu arada çok şükür azaldı bulantılarımIlkte cok agri yaşamayanlar ikincide kesin yasiyormus mesela ben ikincisinde rahat geçirirmişim oyle diyorlar tabi bilinmez is yerinde abinin karısı ucuncuye hamile iki oglu olmus ikisindede ne agri ne bulantı hic bise yasamamis ucuncuye hamilr oda erkek 5 ay serum yemis kocasi bilr bu nasil bisey böyle kadin maffoldu deyip duruyormus esime![]()
bende alırı severdim ama malesef alerjim var hurmayaBende çok seviyorum ya benim oğlan da çok seviyor her ay aktara gidip kuru meyve, kuru yemiş, hurma alıyoruzkorkuma 1 tane yiyorum emzirirken de yemiştim daha çok yerdim de bütçeye zarar
![]()

ah kuzum ahh,kızımda asla bu duygular olmadı ancak gel gör ki oğlumda ilk 2haftadan sonra acaip duygular geldi,emzirirken içim sökülüyo gibiydim ve ağlayarak emziriyordum sonra kızıma yetememişim gibi geliyordu kızımla takılmak onunla uyumak istiyordum çok tuhaf bi duyguydu o zamanlar okuyordum bir de okulu dondurdum pişmanlık duygusu çöktü içime neler yaşadım bir ben bi Allah bilirdi,ama hepsi 2ay içinde geçti çok şükür sonra doya doya emzirdim oğluşumu,evde durmamaya çalıştım,yaz olduğu için sürekli gezdik çok şükür atlattım depresyonumuKizlar bide dogum yapmis annelere sorum tabi bilen herkes cevap vere bilir
Ben oglumu sadece 1ay emzirdim sutum boldu hatta kac hafta kessin diye ugrastim nedeni cok sinir oluyordum o emdikce sanki kafamin icinde bocek geziyordu baska boyle olan oldu mu hic?
Burada bana dogum sonrasi depresyon soylediler
Dogum sonrasi sut verememe ile beraber hergun aglama krizlerim vardi
günaydın canım okurken kanım çekildi resmenGünaydın arkadaşlar. Aranız da ikili tarama testi yüksek riskli çıkan var mı? Benim riskli çıktı 144/1 detaylı USG girdim. Profesör söz de adam ama daha odaya girer girmez aldırmayı düşünüyor musun diye sordu. Hayır dedim. Mongol bebeği biliyor musun dedi hayır dedim. Down sendromunu diye sordu tekrar evet dedim onu biliyorum. O zaman araştır nasıl bakılır downlu annesi nasıl olur diye. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü halbuki kendi doktorum o kadar ılımlı konuştu ki. Yaşım 36 bebeği 37 de doğuracağım bu yüzden yaşından dolayı yüksek çıktı korkma sakın bitanem demişti. Ama bu adam öyle senaryolar yazdı ki ağlamaya başladım. Yok doktorun seni bana neden gönderdi yok USG de Mongol bebekler belli olmaz ama gel yine de bakalım dedi. Neyse yattım karnıma öyle bastırıyor ki USG aletini. Karnım patliycak sanki. Hiç konuşmadı ters bı adamdi. Bişey sormaya korktuk. Velhasıl sonuçta amniyosentez yaptirmani şiddetle tavsiye ederim dedi. Bence dogurma dedi. Yıkıldım. 4 lu tarama yapalım dedim. Hiç farketmez risklisin dedi. Allah'ım kafayı yicem((