ilk 2de bu kadar bulantım yoktu,3.zor oldu benim içinde,öğürtülü geçti 3ayım bu arada çok şükür azaldı bulantılarım
bende alırı severdim ama malesef alerjim var hurmaya

ah kuzum ahh,kızımda asla bu duygular olmadı ancak gel gör ki oğlumda ilk 2haftadan sonra acaip duygular geldi,emzirirken içim sökülüyo gibiydim ve ağlayarak emziriyordum sonra kızıma yetememişim gibi geliyordu kızımla takılmak onunla uyumak istiyordum çok tuhaf bi duyguydu o zamanlar okuyordum bir de okulu dondurdum pişmanlık duygusu çöktü içime neler yaşadım bir ben bi Allah bilirdi,ama hepsi 2ay içinde geçti çok şükür sonra doya doya emzirdim oğluşumu,evde durmamaya çalıştım,yaz olduğu için sürekli gezdik çok şükür atlattım depresyonumu
günaydın canım okurken kanım çekildi resmen

üzüntünüze kesinlikle katılıyorum bende bu sebepler olmasın diye yaptırmadım 2liyi risk çıkabilir diye,bu yaşlarda bukadar risk çıkıyormuş genelde gönlünüzüferaf tutun amniyonsentez kişisel bi karar elbette ama ben çok korkuyorum ondan bence gerek bile yok o kadar çok risk çıkıpta sağlıklı bebek doğuran okuduk ki Allah a tevekkül edin ve bu tarz egolu profların lafına aldırmayın elbette başka doktora görünmenizde içinizi rahatlatır,hakkınızda hayırlısı olsun inşallah