• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
An itibariyle emekliyim arkadaslar 😂 İlk isim telefondan alarmlari silmek oldu. Ama bir yandan da kara kara dusunuyorum ben simdi ne yapacagim diye. 22 yildir calismaya alismisim. Hayatimda ilk kez issizim. 😂😂😂 Bu hafta dozer gibi gecti uzerimden. İlk firsatta gecmise donuk okurum. Ama artik tekrar aranizdayim. 😍

Hadi gozun aydin abla benimde 3 ayim kaldi 🤣🤣 bi aya havalar isinir gezmekten vakit cabuk gecer 🤣🤣

Demekki nub teorisi vs de çokta doğru degilmis. Ben nedense hic göndermedim oyle bakip tahmin yapan bayanlara burda eglencesine bakip kiz erkek diyorduk ama birine ciddi ciddi kiz veya erkek demek bana sorumluluk gibi gelir sanırım. Boyle biseyi biliyolarsa da doktorlar haricinde kimse bilmiyodur bence

Hahah, yok valla haksizlik etmiyorum. Dogruyu soyluyorum. 89 kilo hamile kaldim. Normalde 73-75 arasi degisiyordum evlenince 15 kilo aldim ortalama. Sismanim yani. Ama sorun etmiyorum. Sonrasinda geregi ne ise yaparim eskisinden iyi olurum. Sekerim tansiyonum yok. Tiroid ile ilgili bi sey var sanirim. Belki de son bir yil o yuzden oyle kilo aldim. Haftaya ogrenicem kismetse. 🤗
İnşallah canım ,yeterki sağlık olsun doğumdan sonra gider tüm kilolar 🥰

Valla canım benim kız belirtileri hepsi vardı sadece çirkinleşmedim geçen hafta doktor erkeğe benziyo ama kesin değil inanma dedi bende inanmadım yanlış görmüştür ben kız hissediyorum dedim meğerse doğruymuş 🤣🤣

Ena sende mi ogrendin 🤣 hadi gozun aydin senin kiz yalan oldu desene ben kaldim sona erkekleri kapti herkes bana tokali kalcak bu gidisle 🤣

Evet söylediğim herkes öyle dedi ama bilmiyorum erkek hissediyorum hamileliğin başından bir oğlum var hamile olmadan önce de rüyam da erkek bebek emziriyordum belki onun etkisi olabilir sağlık olsunlar da ikisinde olur 😇😇😇
Ben hamileliğimi ilk öğrendipimde erkek bebek gördüm rüyamda hatta adı Mehmet olsun diyordu biri😂sonrasında kız bebek emzirdiğimi gördüm ve bu aralar hep kız bebek gördüm rüyamda ama erkekmiş ilk gördüğüm rüya çıktı😁

Valla bilemiyorum artık ama instagramdaki bayana da dedim tutmadı tahmininiz diye sana boyama yöntemiyle bakmamışım dedi beni boşuna umutlandırdılar 😞 sana boyamayla bakmış ya tutabilir
Ya canım erkek mi?
Sağ salim kucağınıza alın inşallah 💙

Demekki nub teorisi vs de çokta doğru degilmis. Ben nedense hic göndermedim oyle bakip tahmin yapan bayanlara burda eglencesine bakip kiz erkek diyorduk ama birine ciddi ciddi kiz veya erkek demek bana sorumluluk gibi gelir sanırım. Boyle biseyi biliyolarsa da doktorlar haricinde kimse bilmiyodur bence

Ikra meyra kasım annesi o zaman bizde gruba attığımız da yorumlamalar oluyordu sonradan başlamış sayfa işine siz deyince gördüm bende. O zaman gruba attığım da oğluma kız demişti 🙈 çin takvimi de oğluma kız demişti bu sefer burada artı eksi derken hadi bakayım dedim yine kız cıktı 😁
Ya bütün ihtimal %50 Ya bak ben demistim ya da a tutmadı . Zaten 2 ihtimal var

Ena sende mi ogrendin 🤣 hadi gozun aydin senin kiz yalan oldu desene ben kaldim sona erkekleri kapti herkes bana tokali kalcak bu gidisle 🤣
Evet canım bende öğrendim şok oldum ama alıştım şükür 😂 hayırlısı canım sağlıklı olsun da seninki ilk ya fark etmez ben kızım olsun süslü püslü giydireyim tokalar takayım isterdim 🥰

Bende meraktan gönderdim😁çin takvimimde diğer yaşla yapılan şeyde bile kız çıkmıştı ama erkekmiş,ayrıca kesinlikle çikolata veya tatlı şeyler yiyemiyorum varsa yoksa tuzlu ekşi bu sebeptende kız beklemiştim😁çünkü oğlumda sırf çikolata ve tatlı yemiştim,hiçbir şey birbirine uymadı anlıyacağın😂

Ikra meyra kasım annesi o zaman bizde gruba attığımız da yorumlamalar oluyordu sonradan başlamış sayfa işine siz deyince gördüm bende. O zaman gruba attığım da oğluma kız demişti 🙈 çin takvimi de oğluma kız demişti bu sefer burada artı eksi derken hadi bakayım dedim yine kız cıktı 😁
Ya bütün ihtimal %50 Ya bak ben demistim ya da a tutmadı . Zaten 2 ihtimal var
Aynen oyle 😁 bana cok mantıklı gelmiyor birinin o sekilde soylemesi🙈🤷‍♀️ ama tercihtir tabi gonderen gonderir

Ben hamileliğimi ilk öğrendipimde erkek bebek gördüm rüyamda hatta adı Mehmet olsun diyordu biri😂sonrasında kız bebek emzirdiğimi gördüm ve bu aralar hep kız bebek gördüm rüyamda ama erkekmiş ilk gördüğüm rüya çıktı😁
Ben öğrenmeden kız gördüm öğrendim kız gördüm kız doğurduğumu gördüm ama erkekmiş 😂

Bende meraktan gönderdim😁çin takvimimde diğer yaşla yapılan şeyde bile kız çıkmıştı ama erkekmiş,ayrıca kesinlikle çikolata veya tatlı şeyler yiyemiyorum varsa yoksa tuzlu ekşi bu sebeptende kız beklemiştim😁çünkü oğlumda sırf çikolata ve tatlı yemiştim,hiçbir şey birbirine uymadı anlıyacağın😂

Ayy ben turşu diye yandım tutuştum yiyene kadar pırasayı tuza banıp banıp yedim 😂 sonuç benim oğlan ekşi sevecek anlaşılan

Benim gibi oldun sende😂hadi gözümüz aydın,hiç tatlı yiyemiyordum herkes kız diyordu ikrameyrada 2sefer kız dedi,kafama iyice sokmuşum kız kız diye erkek duyunca şaştım valla,çok şükür ama bana farketmiyordu aslında önce sağlık inşallah🤲🏻
Aynen öyle hala canım ekşi istiyor ama sonuç erkek aslında oğlumda da ilk ekşi aşermiştin bunda tatlı aşerdim ilk hep tersi oldu birde baktım belirtilere de kızda tatlı isteği yazıyordu kesin kız dedim 😂 ben başka düşünmediğim için kız istedim ama kısmet değilmiş sağlıklı olsun da gerisi boş gerçekten 🥰

Erkek mi dedi ilk??

12.haftada kiza benziyor emin değilim bir ay sonra dedi 15 te buyuk ihtimal erkek dedi bu videodan resim alamadi doktor incelerken bacaklari kapadi o yuzden bende bilmiyorum kizmk erkek mi ne bu velet 🤣🤣

Eklentiler

• Screenshot_20200228-220428.webp
    Screenshot_20200228-220428.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 28
Back
X