• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bende meraktan gönderdim😁çin takvimimde diğer yaşla yapılan şeyde bile kız çıkmıştı ama erkekmiş,ayrıca kesinlikle çikolata veya tatlı şeyler yiyemiyorum varsa yoksa tuzlu ekşi bu sebeptende kız beklemiştim😁çünkü oğlumda sırf çikolata ve tatlı yemiştim,hiçbir şey birbirine uymadı anlıyacağın😂
Evet gerçekten degisken boyle seyler. Eksi yiyip oglu olan da cok var. İnsanin hamileyken canı hersey cekiyor zaten 😁 ben tatli da yiyorum eksi de. Sadece kızsa eger farklilik olarak gogus hassasiyeti derim. Oglumda hic olmamisti. Bide oglumda hic midem bulanmiyordu ama gunde 4-5 kez cıkartiyordum. Simdiki hamileligimde bulantim cok oldu kusma daha az oldu. Yarin kesin olarak cinsiyeti kiz olarak ogrenirsem bende olan farkliliklar bunlar.

Aynen oyle 😁 bana cok mantıklı gelmiyor birinin o sekilde soylemesi🙈🤷‍♀️ ama tercihtir tabi gonderen gonderir
Ya aslında nub teorisi doğru ama işte bana 14 haftada işaretleme yapmıştı pipiye benziyor erkek olabilir diye ben ısrar ettim doktor kesin konuşmadı kız olabilir mi diye sonra 10 12 hafta ultrasona baktı kızda kararlıyım dedi şimdi de sen çok istiyon diye kız demiştim dedi 😳😂

Hamilelik çizelgesine göre detaylar verilmiş Banu çiftçinin uygulamasında.
1 ay sonraya (nisanın ilk haftası) için ayrıntılı randevumu alırım diye düşünüyorum. Doktor ayarlamayı unutmayın sizlerde Kızlar 😇
Detaylı zamanı gelse içim tamamen rahatlayacak. Gerçi ikinci bir doğumda tekrar diyafrm hernisi olan bir vakayla henüz karşılaşmamışlar, çok çok düşük bir ihtimalmiş ancak içim rahat etmiyor işte. Zaman yaklaştıkça korkular, sorular artıyor. sanki hiç çocuk sahibi olamayacakmışım gibi geliyor. Umarım seneye bu zamanlarda bu lafımı kucamda bebem varken okuyup kocaman bir gülücük atarım kendime. Umarım büyük yanılıyorumdur:)

Eklentiler

• 8BCF8ABB-4AD5-4A73-B563-D78EAEF32EA5.webp
    8BCF8ABB-4AD5-4A73-B563-D78EAEF32EA5.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 26
Ayy ben turşu diye yandım tutuştum yiyene kadar pırasayı tuza banıp banıp yedim 😂 sonuç benim oğlan ekşi sevecek anlaşılan
ahahaaa benimkide demek ki😂
Aynen öyle hala canım ekşi istiyor ama sonuç erkek aslında oğlumda da ilk ekşi aşermiştin bunda tatlı aşerdim ilk hep tersi oldu birde baktım belirtilere de kızda tatlı isteği yazıyordu kesin kız dedim 😂 ben başka düşünmediğim için kız istedim ama kısmet değilmiş sağlıklı olsun da gerisi boş gerçekten 🥰
Aynen sağlıklı olsunlar ya🤲🏻😍bize farketmez evladın kızı erkeğimi olur 🤗💙

1 ay sonraya (nisanın ilk haftası) için ayrıntılı randevumu alırım diye düşünüyorum. Doktor ayarlamayı unutmayın sizlerde Kızlar 😇
Detaylı zamanı gelse içim tamamen rahatlayacak. Gerçi ikinci bir doğumda tekrar diyafrm hernisi olan bir vakayla henüz karşılaşmamışlar, çok çok düşük bir ihtimalmiş ancak içim rahat etmiyor işte. Zaman yaklaştıkça korkular, sorular artıyor. sanki hiç çocuk sahibi olamayacakmışım gibi geliyor. Umarım seneye bu zamanlarda bu lafımı kucamda bebem varken okuyup kocaman bir gülücük atarım kendime. Umarım büyük yanılıyorumdur:)

Her şey iyi olacak kuzum sen hiç meraklanma uzulme rabbim ayni aciyla ikinci kez sınamayacak seni ben eminim cok iyi bir anne olacaksın ❤❤

12.haftada kiza benziyor emin değilim bir ay sonra dedi 15 te buyuk ihtimal erkek dedi bu videodan resim alamadi doktor incelerken bacaklari kapadi o yuzden bende bilmiyorum kizmk erkek mi ne bu velet 🤣🤣
Sen erkek annesi olacaksın sanki öyle bi hiss var 😄hem burda da pipiye benziyor ,tabi kordon da ola bilir

İnşallah sağ salim kucağına alıcaksın Rabbim bir daha yaşatmaz aynı acıyı ♥️

Valla bilemiyorum artık ama instagramdaki bayana da dedim tutmadı tahmininiz diye sana boyama yöntemiyle bakmamışım dedi beni boşuna umutlandırdılar 😞 sana boyamayla bakmış ya tutabilir
Inş. Ya evet bana ilk baktı erkek dedi. Sonra boyamayla baktı kesin kız dedi. Yanilcagimi pek sanmıyorum dedi ama ışte kısmet ya artık ne yapalım.

Back
X