• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Yaw kizlar pirincleri guzelce tikadm suda beklettim tekrar yikiyordm normalde yapmam avcumla sıkıyordum yikarken pirinclerin kriildigini farkettim tuz gibi dagiliyorlar 😑 tarigome baktm pirincin daha 1 sene var boyle olmasi normalmi cokmu mincikladm acaba pirinçleri 🤣 en iyisi bulgur yapaym

Yaw kizlar pirincleri guzelce tikadm suda beklettim tekrar yikiyordm normalde yapmam avcumla sıkıyordum yikarken pirinclerin kriildigini farkettim tuz gibi dagiliyorlar 😑 tarigome baktm pirincin daha 1 sene var boyle olmasi normalmi cokmu mincikladm acaba pirinçleri 🤣 en iyisi bulgur yapaym

Yıkayıp bekletip tekrar yıkayınca öyle oluyor bende tecrübe etmiştim 🙈

Cok yikayinca oluyor canim

Kızlar size de oluyor mu bilmiyorum ama ben su 28 yılda severek yemedigim veya olsa da yesek hic demedigim seyleri istiyorum hamilelikte 😂 dun patates haslamasi yaptim gece saat 12 de 😁 onceki haftalarda beyaz lahana sarmasi falan ki normalde isim olmaz ama gecen hafta bildigin mutfakta beyaz lahana sarmasi pisiyo gibi koku geliyodu burnuma 🙈 yapip yememe ragmen.
Anneme söyledim üzüldü kadında geldigin gune hazirliycam bi tencere kizim diyo😊 normalde yapardi ama severek yemezdim pek.
Veya ogluma hamileyken onceden igrendigim hatta annemin bi keresinde sinirlenip vura vura yedirmeye çalıştığı ama yinede yemedigim biseyi istedi canim 😁 annem şok oldu hatta iyi misin diye 😁 benim gibi olan var mi?
Yalniz degilsin canim ,normalde sogan hic sevmem ama yemek icin dogradigimda canim nasil cekiyor isirmak istiyorum ama yinede yapmiyorum 🤣🤣
Ama yemeklerin yaninda cok istedikde azcik yiyorum
Bide tere yagi sabahlari hic yemezdim son zamanlarda balla cok seviyorum 🤤

Yalniz degilsin canim ,normalde sogan hic sevmem ama yemek icin dogradigimda canim nasil cekiyor isirmak istiyorum ama yinede yapmiyorum 🤣🤣
Ama yemeklerin yaninda cok istedikde azcik yiyorum
Bide tere yagi sabahlari hic yemezdim son zamanlarda balla cok seviyorum 🤤
Genel bisey oluyor demekki :)) hepimize olduguna göre

Merhaba anneler💕
Tam 18 hafta göbüşünü hatıra olarak bırakıyorum🥰 nerdeyse yarıladık şaka gibi🥳

Eklentiler

• 8D49A534-AA40-4A6E-942B-CD385811C87A.webp
    8D49A534-AA40-4A6E-942B-CD385811C87A.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 85
Hepimize inşallah🙏🏼 Benim de tek isteğim bu ağustos olunca birbirimizin doğumunu beklemek 😍
Temmuzun basindan itibaren tetikte olucaz ama :) cunku 36. Haftadan sonra her an gelebiliyolar agustosun basindakiler temmuz annesi olur bi kısmi

Yok yok ben bu hamilelikte en az 25 kilo alırım 🤭 o kadar yedim ki cekyata devrildim oynayamiyorum 😁 kıtlıktan çıktım sanki. Sevdigim şeyler olunca kendimi durduramiyorum🤷‍♀️

Back
X