• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Cuma günü artık sabah erkenden bim kuyruğunda olu cam cook alınacak şeylerim var artık.
Ben ona giremiyorum ya😕Oglumu birakacak kimse de yok gideyim. Eziyorlar bizi teyzeler 😁 Öglende istanbul icin yola cıkıcaz. Hicbisey cıkmaz bana :) Bi guzel Cocuk kitaplari falan olunca sukur kimsenin ilgisini cekmiyor bilmedikleri icin hemen gidip tum seriyi alabiliyorum 😁🤭

Kızlar hepimiz hakkınızı helal edin cinsiyet için başınızı çok agrittim. Evet sonuç rabbime binlerce şükür meva mi bana nasip etti 💖💖 😍

Sağlıkla gelsin çok sevindim evlat sevilir elbet ama gönlün tatmak istediği duyguda oluyor. Meva diyince hatice kübra tongarin kabe de gönlümün mevasini dediği geldi ❤

Ben ona giremiyorum ya😕Oglumu birakacak kimse de yok gideyim. Eziyorlar bizi teyzeler 😁 Öglende istanbul icin yola cıkıcaz. Hicbisey cıkmaz bana :) Bi guzel Cocuk kitaplari falan olunca sukur kimsenin ilgisini cekmiyor bilmedikleri icin hemen gidip tum seriyi alabiliyorum 😁🤭

Aynen ya ben dün gittim kitaplar duruyordu 🤣

ah canım yaa
ev işi biraz zaman alıyor, sıkmayın canınızı, çok normal.
Hele almak inanılmaz özen istiyor, her şeyine bakmak lazım, umarım bir an önce güzel bir ev bulursunuz :KK200:

Sagol canim benim. İnsallah. Hala bakmaya devam ediyoruz.
İsin asli, su anki evin altinda bir kafe/restaurant var. Menulerinde domuz da var her pistiginde binanin ici kokuyor. Son kat oldugumuz icin koku bizim evde doluyor. Artik ogurmekten, kusmaktan mahvoldum. 😔

Son düzenleme:
Back
X