- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
Kızlar bende geldim doktora bekliyorum ameliyata girmiş ama çok heyecanlıyım hemde korkuyorum![]()
Bizde de heyecan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bende geldim doktora bekliyorum ameliyata girmiş ama çok heyecanlıyım hemde korkuyorum![]()
Yazi cam canım ınşAy valla heyecan dorukta cikinca hemen haber ver banaşu gruo tek yürek oldu senin cinsiyeti bekliyor
![]()
Aaa orası cennet mi geçen Gürpınara giderken gördüm yol kenarındagözler radar
Yazi cam canım ınş
Ay çiçek olsun ınş. Aminbakalım üçleme mi geliyor yoksa bu sefer bir çiçek mi
Kız geliyor kız geliyor :))Ay çiçek olsun ınş. Amin
Bir daha cinsiyet harici birşey yazdığını görmek istemiyorum lütfen!!!Ay çiçek olsun ınş. Amin
Bende uyuyakalmışım geriden okuya okuya gelirken inşallah cinsiyeti yazmıştır diye geldim son sayfaya ama hüsrana uğradım
Anladım dünden beri böyle :) teşekkürlerBüyük ihtimal rahim yukarı çıktığı içindir. Dediğim gibi benim de oldu 16. Haftada. İlk gebelikte kasılma diye gidiyordum doktoradoktor su iç kasılmada olsa benim bu da vereceğim şeyse serumla su diyordu
Bende uyuyakalmışım geriden okuya okuya gelirken inşallah cinsiyeti yazmıştır diye geldim son sayfaya ama hüsrana uğradım![]()
Harikaaa haber, gözünüz aydın
Ayyy tüylerim tiken tiken olduKızlar hepimiz hakkınızı helal edin cinsiyet için başınızı çok agrittim. Evet sonuç rabbime binlerce şükür meva mi bana nasip etti![]()
![]()
Evet orası öyle. Ama herzaman koruyup kollucaklar ınş.Harikaaa haber, gözünüz aydınAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, yalnız Meva yandı 2 abisi olacak demek
![]()
Amin cumlemizinkini ınş.Vay inanmıyorum
çok sevindim canım yaaa
Allah sağlıklı sıhhatli doğurmayı nasip etsin
Hayırlı bir evlat olsun