• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kizlar butun annelere bir soruuu.. biliyorum sacmaaa sacmmaa aslı astari yok ama hamilelik psikolojisi iste🙄 batil inanclara inanir misiniz? Mesela bebek ilk kipirdadiginda kime bakarsan ona benzer gibi. Eskiden gulerdim bunlara hamilelikte aceba diyorum ayy cildircam

Ilk defa duydum 😮 ama neyseki ilk pit pıtini hissettim an bağırarak eşime baktım hissettim diye babasına benzesin kuzum 🤗🤗 sen buna taktığına gore olmayacak birine baktin galiba 😂

Hic boyle ruya görmemiştim cok kötü oldum uyandim sirada ezan okunuyordu abdest alıp bildiğim kadarıyla namaz kıldım yasin ve fethi suresini okudum türkçe okunusundan elimi karnıma koyup küçük tekmeler ve kuş sesleri eşlik ederken baya rahatladım ❤
Allah kabul etsin canım bizler ne kadar namazimizi kılıp kuranimizi okursak bebislerimizde ınş o kadar iyi olacaklar. Rabbim onları koruyup kollicak 😊

Kizlar butun annelere bir soruuu.. biliyorum sacmaaa sacmmaa aslı astari yok ama hamilelik psikolojisi iste🙄 batil inanclara inanir misiniz? Mesela bebek ilk kipirdadiginda kime bakarsan ona benzer gibi. Eskiden gulerdim bunlara hamilelikte aceba diyorum ayy cildircam
Bende hiç inanmam batıl inançlara bizim 2 oglanda ne babaya ne anneye benziyor doğru ikimizinde ortası sayılırlar. Ama ınş kızım bana benzer Ela gozlu kumral olur 😊

Allah kabul etsin canım bizler ne kadar namazimizi kılıp kuranimizi okursak bebislerimizde ınş o kadar iyi olacaklar. Rabbim onları koruyup kollicak 😊

Amin inşallah tek inandım sey budur zaten boyle seylerde direk aklima okumak gelir yasini ve fethi suresini yıllardır okurum ufakken kurana gitmiştim ama ustunden geçmeye gecmeye arapca okunuşunu unutmuşum birleştir meleri felan bebeğim doğduğu zaman burda kadınlarla beraber baslayip tekrar öğrenmek istiyorum evde olcam icin bana daha kolay olur 🤗

Kizlar günaydın cok kotu oldum ağlıyordum eşim uyandırdı daha doğru su ruyamda ağlıyordum tuvalete gidiyorum kan geliyor bagiyorum ağlıyorum yere oturuyorum elimi karnıma koyuyorum bebeğim tekme atıyor ama şiddetli sancılar cekiyorum esim uyandırdı için gerisi yok cok korkuyorum ilk bebegimide ruya sonrası kaybetmistim 😣😣😣

Randevulardan önce yaşanan tedirginlik rüyana yansımış canım. Birde bebişini ilk kez bu kadar uzun görmediğin için etkilenmişsindir.
Az kaldı randevuna bebeğini görünce ohhhh beee diyeceksin😊

Hic boyle ruya görmemiştim cok kötü oldum uyandim sirada ezan okunuyordu abdest alıp bildiğim kadarıyla namaz kıldım yasin ve fethi suresini okudum türkçe okunusundan elimi karnıma koyup küçük tekmeler ve kuş sesleri eşlik ederken baya rahatladım ❤
Bugün di mi randevun. Bende doktors gitmeden 1 gece önce ya bişey varsa korkusu sarıyor sende de ondan olmuş olabilir.
Bıdığını bugün görünce koca bir ohh çekip rshatlarsın.

Kızlar internette bir elbise gördüm. Almak istiyorum ama beden olarak ne alacağımı bilemedim.
Hamile elbisesi olarak geçiyor. Normalde M beden giyiyorum , yine M beden mi almalıyım?

Günaydın kızlar. Ben de gec yattım. Kafam karman çormandı. Bu da rüyalarıma yansıdı. Uğraştım durdum. Huzursuz uyandım. Okuyorum ama şeytan aklımı bulandırıyor sanki. Ruhen yorgunum. Sürekli bi dua ayet biseyler okusam tavsiyeniz var mı. Özelden de yazabilirsiniz.

Kızlar internette bir elbise gördüm. Almak istiyorum ama beden olarak ne alacağımı bilemedim.
Hamile elbisesi olarak geçiyor. Normalde M beden giyiyorum , yine M beden mi almalıyım?
Hamile elbisesi ise bedeninde al bence. Genede kalıplar için sitede yoksa beden bilgisi firmayı arayıp sorabilirsin .

Sabah sabah cok hoşsun canım. Hangi beden alsam diye hic düşünmedim yaaa. Buyuk bedenim ben xl :KK45: Ayakkabilar 40 41 numara :) doğana kadar erkek demişler bana ondan herhalde :)

Bence büyük beden daha uygun gibi malesef git gide genişlicez 😊

Ben hep kendi bedenimde aldim cnm. En kotu ihtimalle 14 gün içinde iade edebilirsin.:anneadayı::dondurma::KK200:

Günaydın kızlar. Ben de gec yattım. Kafam karman çormandı. Bu da rüyalarıma yansıdı. Uğraştım durdum. Huzursuz uyandım. Okuyorum ama şeytan aklımı bulandırıyor sanki. Ruhen yorgunum. Sürekli bi dua ayet biseyler okusam tavsiyeniz var mı. Özelden de yazabilirsiniz.
Ben genelde hep nas felak ayetel kürsi okuyorum sürekli sıkıldıkça.

Benim 2 sezeryan kızlar ama inanın hiç zorlugunu yaşamadım evet ilk gün gaz sıkıntısından dolayı biraz agri oluyor ama 2 gün daha rahat düşünün ben taburcu oldum gittim marketlerde alışveriş yaptım hiç yatmadim bırakmadım kendimi ki ben çok nazlı biriyirmdir elim kesilse oturur ağladım
Ama annelik öyle birşey ki canın yansa bile savaşıyor insan.
Cnm senin küçük oğlun kaç yaşında? Ben 1.5 yil arayla ikinci sezaryenimi olacağım:) seninle de durumumuz aynıydı. 2 oğlan 3. kız:) karın seklimiz de benzerdi hatirliyorsan kese şekli vs bende de tutmuştu. Meva ne demek?

Hamile elbisesi ise bedeninde al bence. Genede kalıplar için sitede yoksa beden bilgisi firmayı arayıp sorabilirsin .
Saol canım💜
Sabah sabah cok hoşsun canım. Hangi beden alsam diye hic düşünmedim yaaa. Buyuk bedenim ben xl :KK45: Ayakkabilar 40 41 numara :) doğana kadar erkek demişler bana ondan herhalde :)
Ayakkabı olarak yazı terliklerle çıkarmayı düşünüyorum ondan yana sıkıntı yok😋

Birde açıkcası ilerde kemerle falan giyebileceğim şeylere bakıyorum. O yüzden olduğundan daha büyük almayayım 🤩
Bence büyük beden daha uygun gibi malesef git gide genişlicez 😊
Sanırım denemeden alamayacağım yine🙈

Cnm senin küçük oğlun kaç yaşında? Ben 1.5 yil arayla ikinci sezaryenimi olacağım:) seninle de durumumuz aynıydı. 2 oğlan 3. kız:) karın seklimiz de benzerdi hatirliyorsan kese şekli vs bende de tutmuştu. Meva ne demek?
Cennet adı cennet ul meva kuran da da geçiyor. 3 yaşında canım rabbim ikimizinde gönlüne göre nasip etmiş kızlarımız yandı 2 abiyle ugrasicaklar 😂

ay ben de ne rüyalar gördüm inanamazsın
anlatacağım az sonra
ben şu ara her yıkandıktan sonra abdest almış oluyorum hemen 3 kuluvallakh bir elham felak nas kevser sübhaneke etthiyatü ve ayetel kürsiyi okuyorum. Hepsi zaten 10 dakikamı almıyor. Beni rahatlattı canım, rüya elbet ki hepimiz görüyoruz, merak edilecek ensişelenecek bir durum değil inan.

Bizden kıvanç tatlıtuğ çıkacak hali yok her gün de baksam ben de inanmam ya 😁

Back
X