• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ben bolca beyaz peynir yiyorum ya ilk hamileligimde de yemistim doktor hic yasaklamadi.
Sucuk nadiren yiyorum arada yani tabi cok kizartip.
O kadar da kasmaya gerek yok bence 🤷‍♀️
kasmicam ama iste ock kilo almissin dedi ya ondan bi kontrollu yemem ve sıkı spor yapmam lazim bu ay ufffffft

Los Angeles da yaşıyorum ben Amerika burda kimin ne yendiği belli değil 16 senedir hala değişmedi yeme şeklim alışamıyorum

Ay Allah yardimcin olsun. Ablam New York’ta okurken onun yanina gitmistim. Pekin’i aratmisti bana. Kahve - doughnut yemekten imanim gevremisti. 😂😂😂

Aaa bana da bebeğin kalsiyuma ihtiyacı var bol bol süt dedi :110:
Kalsiyum icin her gun yogurt ye kefir ic dedi. Yalniz ozellikle diyorum bende buyuk myom var. Sut bana zararliymis. Belki senin degerlerin icin sutun etkisi yoktur canim.

Bende senin gibi düşünüyordum bu gün doktor tokatlayana kadar ama öyle değilmiş yada bu adamın bana garezi var anlamadım. Annemi aradım böyle böyle dediler diye b*k yemiş onlar diye küfürlü bastı elin Amerikalı doktoru ne bilcek çocuk beslemekten kuş kaçarsın dedi 🤣🤣🤣
Ben anneciğinize %100 katılıyorum, "elin Amerikalı doktoru ne bilcek" :D onlar önce kendilerine baksınlar :D

Bu arada tekrardan selam kızlar :anneadayı:
Her gün takip etmeme rağmen yine uzun süredir yazamadım... Bir keyfini çıkartamadım hamileliğimin maalesef... Bitmeyen sinüzitim, ateşli hastalığım vs derken.. Hoş aldığım 2 kutu antibiyotik de fayda etmedi, nasıl bir sinüzitse artık ...:110:
Diğer yandan annem hala kabullenmedi bu bebeği, bana tepkili, kızıma tapıyor ama bu bebeği istemiyor... Çok üzülüyorum, elimde değil.. O gün bi yemek yapmış, okul çıkışı kızım anneme gidiyor, kızımın yanına koymuş evde yer canı çekti diye, ama bir avuç kadar... Yani evde hamile bir kızım daha var belki canı çeker diye düşünmüyor bile :cry:
Bebeğin ultrason videosunu attım cevap bile vermedi, kızıma diyormuş ki seni bu kadar severken kardeşini nasıl seveceğim ben.. Çocuğun da psikolojisini bozacak :mad:
Ne yapayım.. nasıl bir tavır takınayım artık aklım ermiyor, olabildiğince uzak durmaya çalışıyorum...
Bu arada cinsiyeti öğrenen arkadaşlara da hayırlı olsun... Sağlıkla, hayırlısıyla gelsin tüm melekler inş...:KK200:
Geçmiş olsun ..
Anneniz doğunca elbet çok sevecek. Ama şimdi kızınıza böyle dememesi için konuşsanız dinler mi acaba?

Ben anneciğinize %100 katılıyorum, "elin Amerikalı doktoru ne bilcek" :KK70: onlar önce kendilerine baksınlar :KK70:
Var ya bak gerçekten bekleme odasında yanımda bi kadın oturuyordu nerden baksan abartmıyorum kesinlikle 150-160kg rahat var ikinci hamileliğimiş. Ben 18 haftalık o 20. Nasıl gidiyor diye konuşuyoruz doktor hersey normal demiş , ben içeri bi girdim kilodan bi başladı yediğime içtiğime spora ..... ooooooo bütün günün stresini bende attı sanki. Verdi veristirdi. Normal demedi o hatuna dediği gibi

Var ya bak gerçekten bekleme odasında yanımda bi kadın oturuyordu nerden baksan abartmıyorum kesinlikle 150-160kg rahat var ikinci hamileliğimiş. Ben 18 haftalık o 20. Nasıl gidiyor diye konuşuyoruz doktor hersey normal demiş , ben içeri bi girdim kilodan bi başladı yediğime içtiğime spora ..... ooooooo bütün günün stresini bende attı sanki. Verdi veristirdi. Normal demedi o hatuna dediği gibi
Doktor kadın mıydı😅

acaba ırkçılık yapmış olabilir mi?

Ah aynı şeyi yaşayacağım büyük ihtimal ama korkum bu kadar strese yine kolik bir bebek çıkmasın.. Çoook zor çünkü, ilk 3,5 ay hiç susmamıştı mübarek :mad:

canım şimdi ilkine annen baktığı için, buna bakmasa bile seni düşüneceği için içi rahat değil.
Dili bakmam diyor da içi nasıl endişeleniyor senin ve ilk çocuğun için.
bir de bak böyle bir durum yaşamışsın, üzülüyordur eminim yine zorluk çekeceğin için.

Back
X