- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınn. Ben de ferro sanol kullanıyorum. Kan ve demir için demişti dr. Ama karnım hep heran patlıcakmış gibi ve 2 gündür de kasıklarmda batma var gibi. Hayırlısı.Kizlar gunaydin dun demir hapina basladim geyneferon tb gunduz yan etki yapsr diye aksam basladim ve karnim suan patlicak gibi resmen agri var normaldir dimi
Onunda ürünleri güzel. Kaliteli şeyler bulunuyor yerine göre
Multivitamin olarak Decavit verdi. İçinde demir de varmış. Ek olarak da demir ilacı vermiş günlük içmelik ama ben onu almadım çünkü normalde de gastrit problemim var. Damardan alabiliyor muyum onu sorucamKan ilacı verdi mi size doktorunuz ve ismi ne ilacın
Günaydınnn. Bazı günler benim de inanılmaz baş ağrım oluyor. İlaç içmemek için kendimi yerden yere çarpıyorum. Sanırım gebelikle alakalı. Eskiden böyle olmazdı hiç.Dünden beri başım inanılmaz ağrıyor
6da eve gittim yemek yedim yattım ve uyumuşum
Uyuyunca geçerdi sabah kalktım yok hala devam ediyor
Kafamı kesicem hiç alışkın değilim hiçç
Günaydın canım bana da Decavit ve Maltofer verdi. Decaviti alıyorum ama demiri almadım. Decavit bile yetti midemi ağrıtmayaKizlar gunaydin dun demir hapina basladim geyneferon tb gunduz yan etki yapsr diye aksam basladim ve karnim suan patlicak gibi resmen agri var normaldir dimi
Geçmiş olsun canım. Cumartesiden beri aynı durumdayım. Kendime bu nefes almaya yarayan burun bantlarından aldım gece takıyorum. Biraz iyi geldiDünden beri başım inanılmaz ağrıyor
Bende baş ağrısı nedir bilmezdim normalde dahi ilaç kullanmayan bir insanım zatenGünaydınnn. Bazı günler benim de inanılmaz baş ağrım oluyor. İlaç içmemek için kendimi yerden yere çarpıyorum. Sanırım gebelikle alakalı. Eskiden böyle olmazdı hiç.
Sağol canım ya sanada geçmiş olsun. Burnumda sorun yok gibi benim ama bilmiyorumGeçmiş olsun canım. Cumartesiden beri aynı durumdayım. Kendime bu nefes almaya yarayan burun bantlarından aldım gece takıyorum. Biraz iyi geldi
Günaydınn. Ben de ferro sanol kullanıyorum. Kan ve demir için demişti dr. Ama karnım hep heran patlıcakmış gibi ve 2 gündür de kasıklarmda batma var gibi. Hayırlısı.
Günaydın canım bana da Decavit ve Maltofer verdi. Decaviti alıyorum ama demiri almadım. Decavit bile yetti midemi ağrıtmaya
Günaydın, çok geçmiş olsunDünden beri başım inanılmaz ağrıyor
Dünden beri başım inanılmaz ağrıyor
Ben midemi etkilemsin diye aksam ac karna iciyrm daha doğrusu daha dun basladimama midemde suanlik problem yok karnim patlicak gibi
doktoruna sor mide ilaci yazsin olmadi cnm
[/QUOTE]
Evet canım sorucam bi dahaki gidişime çünkü yine gaz bombasına döndüm![]()
Bana doktor feramat yazmıştı ama ben ferrosanol duodenal kullanıyorum.Kizlar gunaydin dun demir hapina basladim geyneferon tb gunduz yan etki yapsr diye aksam basladim ve karnim suan patlicak gibi resmen agri var normaldir dimi
Bu hamilelikteki uyuyunca geçmiyor. Ben tam 5 gün çekmiştimDünden beri başım inanılmaz ağrıyor
Ben de sana şerefe yapıyorum kahve bardağımlaSuan kahve iciyrm valla aksama kadar calisamam boyle![]()
Tansiyon düşüklüğünden olabilir mi dersin?Günaydın, çok geçmiş olsunAcaba tansiyonla alakalı olabilir mi?
Gece yatarken ağrıyan ve uyanınca devam eden baş ağrısı çok illet bir şey ya..
Benim geçenlerde 3-4 gün devam etti, o ara akşamları maden suyu içip yatıyordum ona ara verdim düzeldi, tansiyonu yükselttiği söylenir. Siz de bir dinleyin bakalım kendinizi?
İşteyim pek mümkün değil kahve şeysi şuanAlla alla hastami olcan acaba bi kahve icsene keser o agrini ben oyle yapiyorum
Ohh afiyet olsunSuan kahve iciyrm valla aksama kadar calisamam boyle![]()
Tansiyon düşüklüğünden olabilir mi dersin?
Normalde düşük tansiyonluyum hamilelikte daha da düşüyor genelde 9/5 gibi oluyor.
Yakında eczanede yok ki
Yinede bi maden suyu indireyim ben mideye iyisi mi.
İşteyim pek mümkün değil kahve şeysi şuan![]()