• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Dünden beri başım inanılmaz ağrıyor 😔
6da eve gittim yemek yedim yattım ve uyumuşum
Uyuyunca geçerdi sabah kalktım yok hala devam ediyor 😢
Kafamı kesicem hiç alışkın değilim hiçç

Kizlar gunaydin dun demir hapina basladim geyneferon tb gunduz yan etki yapsr diye aksam basladim ve karnim suan patlicak gibi resmen agri var normaldir dimi
Günaydınn. Ben de ferro sanol kullanıyorum. Kan ve demir için demişti dr. Ama karnım hep heran patlıcakmış gibi ve 2 gündür de kasıklarmda batma var gibi. Hayırlısı.

Günaydınnn. Bazı günler benim de inanılmaz baş ağrım oluyor. İlaç içmemek için kendimi yerden yere çarpıyorum. Sanırım gebelikle alakalı. Eskiden böyle olmazdı hiç.

Kizlar gunaydin dun demir hapina basladim geyneferon tb gunduz yan etki yapsr diye aksam basladim ve karnim suan patlicak gibi resmen agri var normaldir dimi
Günaydın canım bana da Decavit ve Maltofer verdi. Decaviti alıyorum ama demiri almadım. Decavit bile yetti midemi ağrıtmaya

Geçmiş olsun canım. Cumartesiden beri aynı durumdayım. Kendime bu nefes almaya yarayan burun bantlarından aldım gece takıyorum. Biraz iyi geldi

Günaydınnn. Bazı günler benim de inanılmaz baş ağrım oluyor. İlaç içmemek için kendimi yerden yere çarpıyorum. Sanırım gebelikle alakalı. Eskiden böyle olmazdı hiç.
Bende baş ağrısı nedir bilmezdim normalde dahi ilaç kullanmayan bir insanım zaten 😖
İş yerinde çok zorlanıyorum ağrıyor hemde nasıl 😢😢 Nasıl geçecek bilmiyorum
Geçmiş olsun canım. Cumartesiden beri aynı durumdayım. Kendime bu nefes almaya yarayan burun bantlarından aldım gece takıyorum. Biraz iyi geldi
Sağol canım ya sanada geçmiş olsun. Burnumda sorun yok gibi benim ama bilmiyorum 😁

Günaydınn. Ben de ferro sanol kullanıyorum. Kan ve demir için demişti dr. Ama karnım hep heran patlıcakmış gibi ve 2 gündür de kasıklarmda batma var gibi. Hayırlısı.

Ay evt ya ayni benimde kabizlik yapti bide gaz sıkışmasıyapti gibi kan vermeye geldim acim bide su felan da icemedim ebeye sordum bağırsaklari etkiliyor biraz bi haftaya alışırsın dedi 😄

Günaydın canım bana da Decavit ve Maltofer verdi. Decaviti alıyorum ama demiri almadım. Decavit bile yetti midemi ağrıtmaya

Ben midemi etkilemsin diye aksam ac karna iciyrm daha doğrusu daha dun basladim 😣 ama midemde suanlik problem yok karnim patlicak gibi 😂 doktoruna sor mide ilaci yazsin olmadi cnm

Günaydın, çok geçmiş olsun :( Acaba tansiyonla alakalı olabilir mi?

Gece yatarken ağrıyan ve uyanınca devam eden baş ağrısı çok illet bir şey ya..
Benim geçenlerde 3-4 gün devam etti, o ara akşamları maden suyu içip yatıyordum ona ara verdim düzeldi, tansiyonu yükselttiği söylenir. Siz de bir dinleyin bakalım kendinizi?

Bana doktor feramat yazmıştı ama ben ferrosanol duodenal kullanıyorum.
Ben içtiğimde de aynı şeyler oluyor. Üstüne kabızlık🥺
Ama hamilelikten öncede kullanıyordum . Bir süre sonra alışırız

Bu hamilelikteki uyuyunca geçmiyor. Ben tam 5 gün çekmiştim😔 umarım seninki hemen geçer. Geçmiş olsun canım

Günaydın, çok geçmiş olsun :KK43: Acaba tansiyonla alakalı olabilir mi?

Gece yatarken ağrıyan ve uyanınca devam eden baş ağrısı çok illet bir şey ya..
Benim geçenlerde 3-4 gün devam etti, o ara akşamları maden suyu içip yatıyordum ona ara verdim düzeldi, tansiyonu yükselttiği söylenir. Siz de bir dinleyin bakalım kendinizi?
Tansiyon düşüklüğünden olabilir mi dersin?
Normalde düşük tansiyonluyum hamilelikte daha da düşüyor genelde 9/5 gibi oluyor.
Yakında eczanede yok ki 😔
Yinede bi maden suyu indireyim ben mideye iyisi mi.
Alla alla hastami olcan acaba bi kahve icsene keser o agrini ben oyle yapiyorum
İşteyim pek mümkün değil kahve şeysi şuan 😁

Tansiyon düşüklüğünden olabilir mi dersin?
Normalde düşük tansiyonluyum hamilelikte daha da düşüyor genelde 9/5 gibi oluyor.
Yakında eczanede yok ki 😔
Yinede bi maden suyu indireyim ben mideye iyisi mi.

İşteyim pek mümkün değil kahve şeysi şuan 😁

Bence mümkün, benim de yükselirdi ara ara eskiden migrenim de vardı. Şimdi azcık tetiklense yükseliyor demek ki diye düşündüm. Düşük tansiyon da aynı etkiyi yapıyor olmalı.

Ya bir de sanırım enseden geliyorsa ağrı tansiyonla alakalı oluyordu (yanlışsam biri düzeltir diye umuyorum :)). Bnece de bi maden suyu, şöyle tuzlu ayran belki, bi denemek lazım.

Back
X