• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Zeybltaslan Zeybltaslan Canim bende ayni ilacı kullaniyorum oglumda da kullanmistim hic kotu etkisi yoktu ama simdi bende bahsettigin gibiyim. Hayatimda kabizlik problemi yasamamistim ama ictigimden beri yasiyorum. Haftaya degisik bi ilac istiycem.

A April wind canim insallah bi an once gecer ama cok dayanamazsan parol alabilirsin 2-3 taneye kadar izin veriyor doktorlar. Arada banada oluyo hic gecmiyor cok zor.

yaren92 yaren92 Canim geceniz nasildi ? bizimki biraz daha iyiydi ama bana gecmis bu sefer. İnsallah Aras bugun iyi olsunda ben toparlarim 🙏 öksürük var suan Arasta o da zaten hemen gecmiyor 😕

Günaydın kızlar,
Benim başımda hiç durmaksızın ağrıyanlardan Allahtan agrı zonklama değil , zonklama olunca hepten dayanılmaz oluyor.
Ensemden başlıyor kafamın tepesi fln her yer ağrıyor. Yatıyorum kalkıyorum yok geçmiyor hep var bir agrı ama dediğim gbi allahtan zonklama şeklinde değil.

Günaydın kızlar,
Benim başımda hiç durmaksızın ağrıyanlardan Allahtan agrı zonklama değil , zonklama olunca hepten dayanılmaz oluyor.
Ensemden başlıyor kafamın tepesi fln her yer ağrıyor. Yatıyorum kalkıyorum yok geçmiyor hep var bir agrı ama dediğim gbi allahtan zonklama şeklinde değil.
Zonklama olunca kafamı duvarlara vurasım geliyor😔
Benim burun tıkanıklığından oluyor gibi geliyor. Bayadır geceleri hep burnum tıkanıyor. Sende de burun tıkanıklığı var mı? Belki ondandır.

Kızlarrrrrrrr günaydınnn ay ben dün rüyamda bebeğimi gördüm çok güzeldi :anne:
Hareketlerini de hissetmeye başladım, 1 ay oldu kontrole gitmeyeli ana yüreğim artık dayanmıyor bu hasrete son 4 gün :halay:
Ben rüyada bebeğim dışında her şeyi görüyorum😂

Az kalmış bebişini görmene😍
Detaylı ultrason için randevu aldın mı?

Ben de şuan sanırım 4,5 5 kg aldım ama TR de doktorlar gayet iyi diyor. Ama yine de bana çok çok almışım gibi geliyor. Benm de hedefim 65ama sanırım aşacağım onu. 53 le hamile kalmıştım.
Aynen kuzum bende 52 ile hamile kaldım iste diyorum 13 kg ya kadar gideri var yanı 65kg ile doğuma girsem sesimi cikarmicam ama geçecek gibi görünüyor 😣 :olamaz:

Benim burun tıkanıklığından oluyor gibi geliyor. Bayadır geceleri hep burnum tıkanıyor. Sende de burun tıkanıklığı var mı? Belki ondandır.
Burnum hamilelik süresi boyunca tıkalı gbi nedense. Hasta olmasamda böle rahat nefes alamıyor gibiyim.

6 gün sonra muayne bizimde. Aslinda gecen hafta 3 hafta sonra gel dedi ama o tarihte burda olmiycam dedim oyle olunca gitmeden goreyim oyle gidersin dedi. 12. Gun görmüş olucam kuzumu 6 gun gitti 6 gun kaldi :)
Bu arada Kagan Kocatepe ultrasonun hic bi zararı yok diyor kizlar aklinizda olsun. Ben oğlumda kanamadan dolayi haftada 4 gun bile giriyodum

Burun tıkanıklığına sogan cok iyi geliyor canim uzerini karanfille de delebilirsin. Acıyor burnu

Aynen kuzum bende 52 ile hamile kaldım iste diyorum 13 kg ya kadar gideri var yanı 65kg ile doğuma girsem sesimi cikarmicam ama geçecek gibi görünüyor 😣 :olamaz:
Bisey olmazz veririz hepimiz sonrasinda :) ben 17 kilo almistim dogumdan sonra 10 küsürü o hafta zaten gitmisti

Kizlar gunaydin dun demir hapina basladim geyneferon tb gunduz yan etki yapsr diye aksam basladim ve karnim suan patlicak gibi resmen agri var normaldir dimi
Benide şişiren kabız yapan oymuş,sabah erkenden yutuyordum ben

Ah kızlar o baş ağrıları var ya beni mahvediyor. 1 hafta iyiysem diğer hafta felaket geçmeyen baş ağrım oluyor soğuk komple x uyguluyorum elimden geldiğince dinlenmeye çalışıyorum migren çok zor valla parol içiyorum ama hiç fayda etmiyor.

Dünden beri başım inanılmaz ağrıyor 😔
6da eve gittim yemek yedim yattım ve uyumuşum
Uyuyunca geçerdi sabah kalktım yok hala devam ediyor 😢
Kafamı kesicem hiç alışkın değilim hiçç
Soğuk komple x yap iyi gelir. Tabi dinlenme n lazım baş ağrısı malesef tuttu mu gitmiyor.

Ben rüyada bebeğim dışında her şeyi görüyorum😂

Az kalmış bebişini görmene😍
Detaylı ultrason için randevu aldın mı?

almadım henüz canım, devlette benim doktorum belki o ön sıralara alır diye düşündüm ptesi konuşcam. aslında özele gitmek istiyorum ama 500den başlıyor diyorlarrrr. sen aldın mı?

Tansiyon düşüklüğünden olabilir mi dersin?
Normalde düşük tansiyonluyum hamilelikte daha da düşüyor genelde 9/5 gibi oluyor.
Yakında eczanede yok ki 😔
Yinede bi maden suyu indireyim ben mideye iyisi mi.

İşteyim pek mümkün değil kahve şeysi şuan 😁

Eve gidince dene cnm sutlu turk kahvesii is yerinde bende turk kahvesi icemeyince mecbur nescafe iciyorum

Back
X