- 10 Ekim 2016
- 6.332
- 14.077
- 198

A April wind canim insallah bi an once gecer ama cok dayanamazsan parol alabilirsin 2-3 taneye kadar izin veriyor doktorlar. Arada banada oluyo hic gecmiyor cok zor.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zonklama olunca kafamı duvarlara vurasım geliyorGünaydın kızlar,
Benim başımda hiç durmaksızın ağrıyanlardan Allahtan agrı zonklama değil , zonklama olunca hepten dayanılmaz oluyor.
Ensemden başlıyor kafamın tepesi fln her yer ağrıyor. Yatıyorum kalkıyorum yok geçmiyor hep var bir agrı ama dediğim gbi allahtan zonklama şeklinde değil.
Ben rüyada bebeğim dışında her şeyi görüyorumKızlarrrrrrrr günaydınnn ay ben dün rüyamda bebeğimi gördüm çok güzeldi
Hareketlerini de hissetmeye başladım, 1 ay oldu kontrole gitmeyeli ana yüreğim artık dayanmıyor bu hasrete son 4 gün![]()
Aynen kuzum bende 52 ile hamile kaldım iste diyorum 13 kg ya kadar gideri var yanı 65kg ile doğuma girsem sesimi cikarmicam ama geçecek gibi görünüyorBen de şuan sanırım 4,5 5 kg aldım ama TR de doktorlar gayet iyi diyor. Ama yine de bana çok çok almışım gibi geliyor. Benm de hedefim 65ama sanırım aşacağım onu. 53 le hamile kalmıştım.
Burnum hamilelik süresi boyunca tıkalı gbi nedense. Hasta olmasamda böle rahat nefes alamıyor gibiyim.Zonklama olunca kafamı duvarlara vurasım geliyor
Benim burun tıkanıklığından oluyor gibi geliyor. Bayadır geceleri hep burnum tıkanıyor. Sende de burun tıkanıklığı var mı? Belki ondandır.
Burun tıkanıklığına sogan cok iyi geliyor canim uzerini karanfille de delebilirsin. Acıyor burnuZonklama olunca kafamı duvarlara vurasım geliyor
Benim burun tıkanıklığından oluyor gibi geliyor. Bayadır geceleri hep burnum tıkanıyor. Sende de burun tıkanıklığı var mı? Belki ondandır.
Canım sana da önereyim. Burun bantları uyurken baya işe yarıyor. Benim de burnum tıkalı ama uyurken daha da tıkanıyor. Öyle çözdüm şimdilikBurnum hamilelik süresi boyunca tıkalı gbi nedense. Hasta olmasamda böle rahat nefes alamıyor gibiyim.
Bisey olmazz veririz hepimiz sonrasinda :) ben 17 kilo almistim dogumdan sonra 10 küsürü o hafta zaten gitmistiAynen kuzum bende 52 ile hamile kaldım iste diyorum 13 kg ya kadar gideri var yanı 65kg ile doğuma girsem sesimi cikarmicam ama geçecek gibi görünüyor![]()
![]()
Benide şişiren kabız yapan oymuş,sabah erkenden yutuyordum benKizlar gunaydin dun demir hapina basladim geyneferon tb gunduz yan etki yapsr diye aksam basladim ve karnim suan patlicak gibi resmen agri var normaldir dimi
Soğuk komple x yap iyi gelir. Tabi dinlenme n lazım baş ağrısı malesef tuttu mu gitmiyor.Dünden beri başım inanılmaz ağrıyor
6da eve gittim yemek yedim yattım ve uyumuşum
Uyuyunca geçerdi sabah kalktım yok hala devam ediyor
Kafamı kesicem hiç alışkın değilim hiçç
Ben rüyada bebeğim dışında her şeyi görüyorum
Az kalmış bebişini görmene
Detaylı ultrason için randevu aldın mı?
Bana doktor feramat yazmıştı ama ben ferrosanol duodenal kullanıyorum.
Ben içtiğimde de aynı şeyler oluyor. Üstüne kabızlık
Ama hamilelikten öncede kullanıyordum . Bir süre sonra alışırız
Tansiyon düşüklüğünden olabilir mi dersin?
Normalde düşük tansiyonluyum hamilelikte daha da düşüyor genelde 9/5 gibi oluyor.
Yakında eczanede yok ki
Yinede bi maden suyu indireyim ben mideye iyisi mi.
İşteyim pek mümkün değil kahve şeysi şuan![]()