• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ocean mummy kullanan var mıydı?
Deli gibi acıkmama sebep olan arkadaş oymuş, boşuna hormonlarımı suçlamışım😒 Kullanan varsa durumlar nedir?
16+5 itibariyle +400 gr almış görünüyorum.
İlacım bitmişti birkaç gündür almamıştık mide gurultum falan bitti gerçekten 😁
Böyle giderse decavite geri dönerim balık yağını da harici alıp kullanırım daha iyi valla 😖
Ben de ocean mummy kullanıyorum. Ama benim iştahım hep açıktı ondan ekstra bi etki yaratmadı bende :KK53:

Ben daha almadim ama küçüğüz tabi hepinizden. 14+5 falaniz. Haftaya anneme geciyorum biraz kalicam orda 5 kg garanti 😂
Ya ben ilk 3 ay çok hızlı aldım. Ben de anlamadım zaten. Dikkat ettiğim halde üstelik. 16. haftada doktora dedim ben 5 kg aldım cok hızlı gidiyorum. Hamilesin ondandır dedi bana 😂

O kadar kusmama rağmen ben bile 2 kilo almışım ya sözde 6 ayliga kadar almicaktim 🙈
Aynen ben düne kadar sanki almamışım sadece karnım şiş ve göğüsler dedim çünkü 3ay hiç almamıştım 3,5 kiloyu nasıl topladım hala aklım almıyor 😄

@MimiLA seni kilolu falan sandım Bi an. Baktım listeden de 57 kılo yazıyor. 60 küsur falan oldun herhalde demi. Normal bence yaa.. Ben 62 hala almadım ama şimdi de herkes şişmiyosun karnın cıkmadı cocuk cılız olcak bıraz bişeyler ye dıolar. Her turlu yaranamayız 🥴 ben boğazdan kısma taraftarı degılım şahsen hapur hupur yiyorum 😁 hamıleyım yıcem tabi özgürlüğü var üzerimde. Bol yürüyüş bol su herseyi halleder boşveeerr

Sinir oluyrm soyle diyenlere yarabbim neyin kafasi bu ya doktorlsr bile iki canliyim diyip iki kisilik yemeyin normal duzeli az sık yiyin diyorlar

Kızlar kaç gündür internetimiz o kadar yavaş ki doğru dürüst siteye giremiyorum. Güya sorun yok diyorlar ama şimdi bile zor girdim siteye ..Burayı okumak iyi geliyor bana daha önce bdv ye takılırdım şimdi burası daha iyi geliyor.
Sayfalar açılamadığı için kaç gündür paylaşımlarınızı doğru dürüst okuyamıyorum.
Güzel haberler alan arkadaşlarımı tebrik ederim .
🥰😍👏

Buzdolabına lahana atmayı unutmayın sonra benim gibi yana döne lahana ararsınız 🙈
Göğüsleri rahatlatmak için kullanılıyor. 👍

Eklentiler

• 3B405418-0667-49E2-AD0E-05B1D40C8A58.webp
    3B405418-0667-49E2-AD0E-05B1D40C8A58.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 50
Uzun zamandır yazamadım 😊Erkek bebek bel ağrısı yapar doğru mu kızlar ben neredeyse 1 haftadır ağrım var fıtık olduğu için fıtık ağrısı sandım ama herkes erkek bebek de öyle olur dedi doğruluk payı nedir sizce 😅
benim kız ama yine ağrıyor 😄

Uzun zamandır yazamadım 😊Erkek bebek bel ağrısı yapar doğru mu kızlar ben neredeyse 1 haftadır ağrım var fıtık olduğu için fıtık ağrısı sandım ama herkes erkek bebek de öyle olur dedi doğruluk payı nedir sizce 😅
İlk gebeliğimde bel ağrısından çoook çektim fakat bunda böyle bir sorunum olmadı şükür ki.
İkiside erkek bebek gebeliği☺️

Back
X