- 30 Ağustos 2009
- 2.050
- 3.282
- 658
- 31
Tartılmadım ama umarım 3,5 kilo almışımdır. Bence çok iyi16+5 400gr ne ki?
Bide bana bak 3,5kilooo![]()

A April wind senide tebrik ederim canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tartılmadım ama umarım 3,5 kilo almışımdır. Bence çok iyi16+5 400gr ne ki?
Bide bana bak 3,5kilooo![]()
Ben de ocean mummy kullanıyorum. Ama benim iştahım hep açıktı ondan ekstra bi etki yaratmadı bendeOcean mummy kullanan var mıydı?
Deli gibi acıkmama sebep olan arkadaş oymuş, boşuna hormonlarımı suçlamışımKullanan varsa durumlar nedir?
16+5 itibariyle +400 gr almış görünüyorum.
İlacım bitmişti birkaç gündür almamıştık mide gurultum falan bitti gerçekten
Böyle giderse decavite geri dönerim balık yağını da harici alıp kullanırım daha iyi valla![]()
Bende öyle sanıyordum da değilmiş ya bi bırakıp dene istersenBen de ocean mummy kullanıyorum. Ama benim iştahım hep açıktı ondan ekstra bi etki yaratmadı bende![]()
Ya ben ilk 3 ay çok hızlı aldım. Ben de anlamadım zaten. Dikkat ettiğim halde üstelik. 16. haftada doktora dedim ben 5 kg aldım cok hızlı gidiyorum. Hamilesin ondandır dedi banaBen daha almadim ama küçüğüz tabi hepinizden. 14+5 falaniz. Haftaya anneme geciyorum biraz kalicam orda 5 kg garanti![]()
Koyvermiş durumdayımBende öyle sanıyordum da değilmiş ya bi bırakıp dene istersen![]()
Aynen ben düne kadar sanki almamışım sadece karnım şiş ve göğüsler dedim çünkü 3ay hiç almamıştım 3,5 kiloyu nasıl topladım hala aklım almıyorO kadar kusmama rağmen ben bile 2 kilo almışım ya sözde 6 ayliga kadar almicaktim![]()
3,5 kilo da gayet normal ki
Fazla değil yani
İnşallah canlar ,hedef 73le kapatmak inşallah başara bilirimTartılmadım ama umarım 3,5 kilo almışımdır. Bence çok iyi
A April wind senide tebrik ederim canımdarısı başımaa
![]()
@MimiLA seni kilolu falan sandım Bi an. Baktım listeden de 57 kılo yazıyor. 60 küsur falan oldun herhalde demi. Normal bence yaa.. Ben 62 hala almadım ama şimdi de herkes şişmiyosun karnın cıkmadı cocuk cılız olcak bıraz bişeyler ye dıolar. Her turlu yaranamayızben boğazdan kısma taraftarı degılım şahsen hapur hupur yiyorum
hamıleyım yıcem tabi özgürlüğü var üzerimde. Bol yürüyüş bol su herseyi halleder boşveeerr
Bende haftaya anamdayımBen daha almadim ama küçüğüz tabi hepinizden. 14+5 falaniz. Haftaya anneme geciyorum biraz kalicam orda 5 kg garanti![]()
Ya aynen biz de bir kere denedik ve karnım top gibi oldu. Ödüm koptu. Kaçıyorum sürekli![]()
O kadar kusmama rağmen ben bile 2 kilo almışım ya sözde 6 ayliga kadar almicaktim![]()
kızlar devamlı degilik degişik rüyalar görüyor musunuz bitmiyor rüyalar ya![]()
benim kız ama yine ağrıyorUzun zamandır yazamadımErkek bebek bel ağrısı yapar doğru mu kızlar ben neredeyse 1 haftadır ağrım var fıtık olduğu için fıtık ağrısı sandım ama herkes erkek bebek de öyle olur dedi doğruluk payı nedir sizce
![]()
İlk gebeliğimde bel ağrısından çoook çektim fakat bunda böyle bir sorunum olmadı şükür ki.Uzun zamandır yazamadımErkek bebek bel ağrısı yapar doğru mu kızlar ben neredeyse 1 haftadır ağrım var fıtık olduğu için fıtık ağrısı sandım ama herkes erkek bebek de öyle olur dedi doğruluk payı nedir sizce
![]()
Bir teori daha çürüdüİlk gebeliğimde bel ağrısından çoook çektim fakat bunda böyle bir sorunum olmadı şükür ki.
İkiside erkek bebek gebeliği☺