• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ayy 9u 10 gece annemle orda olmamıza ragmen bısey kalmamıstı. Sonra baska Bıme gittik. Anne yanı yatak asla bulamadık. Ayırdılar ya da alındı. Bence bunları alabıldım.

Eklentiler

• IMG_20200306_094923.webp
    IMG_20200306_094923.webp
    48,4 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_20200306_094920.webp
    IMG_20200306_094920.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_20200306_094918.webp
    IMG_20200306_094918.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_20200306_094916.webp
    IMG_20200306_094916.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_20200306_094913.webp
    IMG_20200306_094913.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_20200306_094910.webp
    IMG_20200306_094910.webp
    49,8 KB · Görüntüleme: 56
hadi yaaaa
ay millet de ihtiyacı olmasa da alıyor gibi geliyor bana
şimdi bana küvet getirmişler ne gerek var 2.ye.
ama insanların çoğu öyle değil.
geçen ekşide başlık açmış biri
okul için 10 tane sabun alacakmış indirimli kasiyer izin vermemiş okula alacakmış
öyle bir prosedür yokmuş evet ama
2 kişi 10 tane alsa 3. kişi alamayacak
o yüzden 10da gidiyorsun hiçbir şey kalmamış, yazık ya.
abartı stokçuluğa hayır :KK70:

Kesinlikle ya, almasalar bile ne var ne yok elleyip, paket açmacalar. Ay dayanamadım daha fazla.
Zaten aklımda bi şey de yoktu başka ama şöyle ben de bir bakayım diyemiyorsun o derece :)

Aranizda hamileliği önde diden var mi? Benim son adet gününe Gore 18+3 olması gerekiyor bugun ölçümü oldu 19+5 cikti. Dr pek kafaya takilicak biseymis gibi uzerinde durmadı ama merak ediyorum Boyle durumlarda zararı olabilecek bişey var mi?
Canim 1-2 hafta onde veya geride gitmesi normal.benim kızda önde gidiyor

Ayy 9u 10 gece annemle orda olmamıza ragmen bısey kalmamıstı. Sonra baska Bıme gittik. Anne yanı yatak asla bulamadık. Ayırdılar ya da alındı. Bence bunları alabıldım.

yaaaa tatlılığa bakar mısınnnn, muhteşemler yaaa
kız çocuğunda çok güzel şeyler oluyor işteee :KK200:

Kesinlikle ya, almasalar bile ne var ne yok elleyip, paket açmacalar. Ay dayanamadım daha fazla.
Zaten aklımda bi şey de yoktu başka ama şöyle ben de bir bakayım diyemiyorsun o derece :)

öfff o kadar iyi biliyorum ki o yağmacılığı :olamaz::KK34:
Bimde sadece 3 tane boyama kitabı kalmış 😂

ahahahah hayrettttt onları nasıl bırakmışlar

Augmentin gebelikte de kullanılan en güvenli bilinen a sınıfı bir ilaç.
İlk gebeliğimde 10. Haftada kullandım fakaatt
gerçekten zorlu durumlar harici kullanılmaması gerektiğini düşünüyorum. Tam diyafram zarının kapanması haftasında bu antibiyotiği kullandığım için hep aklımda bir acaba kaldı benim. Ki doktoruma sonsuz güvendiğim halde. İnsan birşeyleri sorumlu tutmak istiyor elinde olmadan. Öyle ki adı geçince bile kayıtsız kalamıyorum.
Merhaba bende aşırı derece dış ağrısı çekiyorum ve augmentin pek bir zararı olmadığını duydum bi bilginiz var mı acaba?

Selam kızlar😍bime gidemedim bende bi ara giderim ama bişey kalmamıştır kesin,kitaplar duruyorsa onlara bakarım😊dünden beri kendimi hamile hissetmiyorum hatta o beyaz akıntı bile yok oldu yine haftaya cuma randevum var iple çekiyorum

Aranizda hamileliği önde diden var mi? Benim son adet gününe Gore 18+3 olması gerekiyor bugun ölçümü oldu 19+5 cikti. Dr pek kafaya takilicak biseymis gibi uzerinde durmadı ama merak ediyorum Boyle durumlarda zararı olabilecek bişey var mi?
Benimde en son gittiğimde 8gün öndeydi bi sorun yok demişti dr,oğlumda hep önde gidiyordu son ayda sata göre gününde oldu,sorun yoktur bence😊bazen geriden de geliyorlar sorun olmuyor

Ben 16 martta yaptırıcam. Ama ilk gebelikte 2 doz yaptırmıştım sorcağın bişey var ise sorabilirsin.
Bugün hafif parmağım sıyrıldı kanama falan olamdı ama hamilelik çkk takıntı yaptı bende. parmağımda yeri bile belli olmuyor 20.haftada gidecektim bende önden giden olmuş mu bakayım dedim gidip yaptırmayı düşündüm de 17+5 im ama oda heyeti sakin ol ne çivide nede parmağında bişey var dedi bol kolonya sabun yaptık ahh hamilelik 🙂

Selam kızlar😍bime gidemedim bende bi ara giderim ama bişey kalmamıştır kesin,kitaplar duruyorsa onlara bakarım😊dünden beri kendimi hamile hissetmiyorum hatta o beyaz akıntı bile yok oldu yine haftaya cuma randevum var iple çekiyorum
Beyaz akıntı bende de yok canım. Olunca jrem sürüyom ondan belkide.

Back
X