- 10 Ekim 2016
- 6.332
- 14.077
- 198
İnsallah canimBencede arkadasin soyledigi gibi ,cok sukur saglikli doktorun hersey yolunda dediyse cok takma kafana ☺rahatla biraz az kaldi kipirdamalari hissettikde azalir bu dusunceler ♥

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah canimBencede arkadasin soyledigi gibi ,cok sukur saglikli doktorun hersey yolunda dediyse cok takma kafana ☺rahatla biraz az kaldi kipirdamalari hissettikde azalir bu dusunceler ♥
2hafta en geci bence basliycak senin minnostaİnsallah canimbi hissedeydim
Hayirli olsun ,saglikla gelsin prensesbizimde cinsiyetimiz kesinleşti prenses geliyor
Bana ciğere önerdi. Piliç ciğeri ye dedi.. Demir eksikliği için muhtemelenBalik her hafta kesin yiyemiyorum bi vitamin verdi sag olsun icinde balik yagida var. Tamam onu kullaniyosan sıkıntı yok dedi.
Kırmızı et cok severim o yüzden sıkıntı yok hep yerim. Ciğer, sakatat yasak olmasa onlarida cok seviyorum.
Pilic cigerinde A vitamini daha azdır belki canim. A vitamini zehirlenmesi olmasin diye onerilmiyor cunku. Doktorun dediyse ye tabiki.Bana ciğere önerdi. Piliç ciğeri ye dedi.. Demir eksikliği için muhtemelen
Ben kokorec falan da yıyorum aslındaPilic cigerinde A vitamini daha azdır belki canim. A vitamini zehirlenmesi olmasin diye onerilmiyor cunku. Doktorun dediyse ye tabiki.
Keske benimkide diger sakatatlar icin ye deseama ihtimal olmadığı icin sormadim bile. Dogurur dogurmaz esime aldırıcam
![]()
Tamda kokorec yazacaktim ki yazmiyim demistimBen kokorec falan da yıyorum aslında
Bide okadar canın istiyorsa biraz ye bence.
Yok yaa neticede hergun yemiyorum nasılsaTamda kokorec yazacaktim ki yazmiyim demistimkokorec ve iskembeye hic izin vermedigi icin aklimda onlari simdi yeme olarak sildim canim. Sadece yemesi guzel oluyor olarak aklimda dogumdan sonra insallah
cigkofte falan yiyorum yoksa veya guvendigim yerlerden arada dönerde yerimde sakatata pek izin vermiyolar sen yine doktoruna bi danış istersen.
He oglumda hamile oldugumu bilmeden kokorec yemistim, sakatatin yasak oldugunu bilmeden bikac kere iskembe çorbası da ictim hicte bisey olmadı cok sukur ama ne biliyim![]()
Iyi geceler canimİyi geceler herkese![]()
Çok guzel olmuşlar elinize emeğinize sağlıkMerhaba ağustos anneleri yavrularını Za sağ salım kavuşur şunz inslalh bende geçen sene ağustosta doğum yaptım iki kızım var
Babaynest yapıyorum ilgilenen olursa resim ekliyorum detayar için mesaj atın
İkiz bekleyen varsa iki tane var elimde aynisindan
Ben vardim 4. Aydan sonra normale döndü.Günaydın kızlar,aranızda tsh dusuklugu yaşayan var mı?