• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Balik her hafta kesin yiyemiyorum bi vitamin verdi sag olsun icinde balik yagida var. Tamam onu kullaniyosan sıkıntı yok dedi.
Kırmızı et cok severim o yüzden sıkıntı yok hep yerim. Ciğer, sakatat yasak olmasa onlarida cok seviyorum.
Bana ciğere önerdi. Piliç ciğeri ye dedi.. Demir eksikliği için muhtemelen

Bana ciğere önerdi. Piliç ciğeri ye dedi.. Demir eksikliği için muhtemelen
Pilic cigerinde A vitamini daha azdır belki canim. A vitamini zehirlenmesi olmasin diye onerilmiyor cunku. Doktorun dediyse ye tabiki.
Keske benimkide diger sakatatlar icin ye dese 😂😂 ama ihtimal olmadığı icin sormadim bile. Dogurur dogurmaz esime aldırıcam 💕

Pilic cigerinde A vitamini daha azdır belki canim. A vitamini zehirlenmesi olmasin diye onerilmiyor cunku. Doktorun dediyse ye tabiki.
Keske benimkide diger sakatatlar icin ye dese 😂😂 ama ihtimal olmadığı icin sormadim bile. Dogurur dogurmaz esime aldırıcam 💕
Ben kokorec falan da yıyorum aslında 🤔
Bide okadar canın istiyorsa biraz ye bence.

Ben kokorec falan da yıyorum aslında 🤔
Bide okadar canın istiyorsa biraz ye bence.
Tamda kokorec yazacaktim ki yazmiyim demistim 😁 kokorec ve iskembeye hic izin vermedigi icin aklimda onlari simdi yeme olarak sildim canim. Sadece yemesi guzel oluyor olarak aklimda dogumdan sonra insallah 😁 cigkofte falan yiyorum yoksa veya guvendigim yerlerden arada dönerde yerimde sakatata pek izin vermiyolar sen yine doktoruna bi danış istersen.
He oglumda hamile oldugumu bilmeden kokorec yemistim, sakatatin yasak oldugunu bilmeden bikac kere iskembe çorbası da ictim hicte bisey olmadı cok sukur ama ne biliyim 🤷‍♀️

Tamda kokorec yazacaktim ki yazmiyim demistim 😁 kokorec ve iskembeye hic izin vermedigi icin aklimda onlari simdi yeme olarak sildim canim. Sadece yemesi guzel oluyor olarak aklimda dogumdan sonra insallah 😁 cigkofte falan yiyorum yoksa veya guvendigim yerlerden arada dönerde yerimde sakatata pek izin vermiyolar sen yine doktoruna bi danış istersen.
He oglumda hamile oldugumu bilmeden kokorec yemistim, sakatatin yasak oldugunu bilmeden bikac kere iskembe çorbası da ictim hicte bisey olmadı cok sukur ama ne biliyim 🤷‍♀️
Yok yaa neticede hergun yemiyorum nasılsa 😁 bişey olmaz okadardan. Ama canım istese yıne yerım 🤣 nefsimi köreltecek kadar en azından. Sureklı onu düşünmek daha sıkıntı.

İyi geceler herkese 🖐🏻😌

Eklentiler

• ACF7651D-50D7-4B28-8753-0E042E91202F.webp
    ACF7651D-50D7-4B28-8753-0E042E91202F.webp
    54,8 KB · Görüntüleme: 84
İyi geceler herkese 🖐🏻😌
Iyi geceler canim ☺️
ne guzel bir yazi ,valla ben de panik yapmiyorum sadece yakalanirsam hastanede yatmak zor olur oglumdan ayri 🥺yoksa kronik hastalik falan yoksa korkulacak bisey degil ☺️Rabbim ne yazdiysa o olur biz hijyene onem verelim yeter
Stok yapmak bence cogu yer kapatilirsa diye yapiliyor ,cunku burada buyuk onemli sirketler baglandi ,bazi ofisler ,okullar,cogu normal is yerleride kapazilacak insanlar marketlerde baglanir diye panikte

Merhaba ağustos anneleri yavrularını Za sağ salım kavuşur şunz inslalh bende geçen sene ağustosta doğum yaptım iki kızım var
Babaynest yapıyorum ilgilenen olursa resim ekliyorum detayar için mesaj atın 😍😍
İkiz bekleyen varsa iki tane var elimde aynisindan

Eklentiler

• 20200304_155632.webp
    20200304_155632.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 91
  • 20200304_155642.webp
    20200304_155642.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 73
Son düzenleme:
Merhaba ağustos anneleri yavrularını Za sağ salım kavuşur şunz inslalh bende geçen sene ağustosta doğum yaptım iki kızım var
Babaynest yapıyorum ilgilenen olursa resim ekliyorum detayar için mesaj atın 😍😍
İkiz bekleyen varsa iki tane var elimde aynisindan
Çok guzel olmuşlar elinize emeğinize sağlık🥰

Back
X