- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.211
- 798
Ya şükür birini buldum,yani tam olarak kaçıncı haftadan sonra ben 15 haftaligim hala 0.055 gibi bir değer,senin kaçtı? Yarın endokrine randevum var ama çok korkuyorumBen vardim 4. Aydan sonra normale döndü.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya şükür birini buldum,yani tam olarak kaçıncı haftadan sonra ben 15 haftaligim hala 0.055 gibi bir değer,senin kaçtı? Yarın endokrine randevum var ama çok korkuyorumBen vardim 4. Aydan sonra normale döndü.
5. Haftadan beri vardı yani gebelik icin kan tahlili yaptırdığımda ogrendim. Bizimkine hipotiroidi diyorlar. Düşük olmasi degil yuksek olmasi hipofiz bezinin çalışmaması ve bebekte zeka geriligine sebep oldugu icin bakılıyor. Yine de ihtiyaç duyulursa ilac verirler.tansiyon gibi düşünün. Düşük olmasi iyi yüksek olması dikkat gerektiriyor.Ya şükür birini buldum,yani tam olarak kaçıncı haftadan sonra ben 15 haftaligim hala 0.055 gibi bir değer,senin kaçtı? Yarın endokrine randevum var ama çok korkuyorum
Çok teşekkür ederim ben de 9. Haftada gözlendi ama 15. Haftadayim hala duzelmedi,dahiliye doktorum şimdiye kadar geçmesini beklerdik,daha ileri tetkikler yapalım ve bir endokrine git deyince çok endişelendim ve hiç bir forumda bu kadar düşük değer görmedim5. Haftadan beri vardı yani gebelik icin kan tahlili yaptırdığımda ogrendim. Bizimkine hipotiroidi diyorlar. Düşük olmasi degil yuksek olmasi hipofiz bezinin çalışmaması ve bebekte zeka geriligine sebep oldugu icin bakılıyor. Yine de ihtiyaç duyulursa ilac verirler.tansiyon gibi düşünün. Düşük olmasi iyi yüksek olması dikkat gerektiriyor.
Canım ben Siirt’teyim. Burada da erken söylemiyorlar. Erkek cocuk cok istendiği için sorun olmasın falan diye mi düşünüyorlar artık bilmiyorum.İnşAllah canım hiç sanmıyorum ama denemekte fayda var yine debugün cinsiyeti birde burda sordum göstermiyor dedi doktor anlamadım gerçekten göstermedi mi yoksa bilerek mi söylemedi acaba
Diyarbakır’da söylemiyormuş devlet hastanesi genelde
5. Haftadan beri vardı yani gebelik icin kan tahlili yaptırdığımda ogrendim. Bizimkine hipotiroidi diyorlar. Düşük olmasi degil yuksek olmasi hipofiz bezinin çalışmaması ve bebekte zeka geriligine sebep oldugu icin bakılıyor. Yine de ihtiyaç duyulursa ilac verirler.tansiyon gibi düşünün. Düşük olmasi iyi yüksek olması dikkat gerektiriyor.
çok geçmiş olsun canım ılık şeyler iç ıhlamur zencefil çayı yapıp ılıt,bana sirkede iyi geliyor,bol bol dinlen c vitaminiyle destekle,ağrı kesici içersin arada da Allah şifa versinAnnelerim aranızda grip ve faranjit olanlar vardı sanırım. 2 gündür faranjit in etkisi kulaklarıma kadar ağrı yaptı. Tüm eklemlerim ağrıyor. Sadece parol kullanıyorum ilaç olarak. Buğün de grip olamaya başlayacağım galiba hapşurmalarım yoğunlaştı. Sabah bal sıcaksu limon ve karabiber karışımı içtim. Başka önerileriniz varmı sizler bu süreci nasıl atlattınız.
Aynen ya o yüzdenmiş kız bebekse söylememelerini anlarım ama erkekse söylemeleri lazım madem erkek çocuk isteniyo diye saklıyorlarsa yoksa benimki döndü mü acepCanım ben Siirt’teyim. Burada da erken söylemiyorlar. Erkek cocuk cok istendiği için sorun olmasın falan diye mi düşünüyorlar artık bilmiyorum.
Doktor 14.haftamda göstermiyor demişti.
16.haftamda ultrasonla bebeği inceledi tam bitiriyordu ben sordum. Ağız ucuyla kız diyelim tamam mı dedi![]()
Cevabınız için teşekkür ediyorumçok geçmiş olsun canım ılık şeyler iç ıhlamur zencefil çayı yapıp ılıt,bana sirkede iyi geliyor,bol bol dinlen c vitaminiyle destekle,ağrı kesici içersin arada da Allah şifa versin
Aynen aslinda ogluma hamileyken ilk 7ay hictavuk yemedim,kokusu bile midemi kaldiriyordu
Simdi tamam bulanti donemi gecti ama yinede yiyemiyorum ,eti de ayni sekilde sadece balik o da haftada 2 ya 1kere ,ispanak,fasulye tarzi seyler canim cekiyor bide eksi![]()
Belki de vücudumuz doğal olarak istemiyor. Tavuk çok hormonluymuş. Doktorum da uzak dur demişti bana. Bilmeden bebişi koruyor olabilirizTavugun tadını bırak kokusunda zaten kaçıyorum ama öyle degıldim cok yerdim tavuk hemde kızarmış ama gelgelelim agzıma alamıyorum onun yerine balık köfte tabiki köftede bnim tarzıma uyarsa![]()
Kilo durumunuz nasil kilo veriyor olmalisiniz bizimki bu sonuçlara göre hızlı çalışıyor.Çok teşekkür ederim ben de 9. Haftada gözlendi ama 15. Haftadayim hala duzelmedi,dahiliye doktorum şimdiye kadar geçmesini beklerdik,daha ileri tetkikler yapalım ve bir endokrine git deyince çok endişelendim ve hiç bir forumda bu kadar düşük değer görmedim![]()
Ben ıhlamur içmiştim dr sorarak çok abartmadan içebilirsin demişti filiz kısımlarından,tabi bende korkuyorum ne olur ne olmaz diye çok içmedim,sirkeli suyla gargara yapın içebiliyorsanız ılık suya çok az karıştırıp için hatta balda ekleyebilirsinizCevabınız için teşekkür ediyorumBitki çaylarından korkuyorum açıkcası. Normal çayı hiç sevmediğim için tadını bile bilmiyorum ama bitki çaylarını çok tüketirdim. Hamilelikte hiç içmedim. Sirkeyi deneyebilirim.
Cok tesekkur ederimÇok guzel olmuşlar elinize emeğinize sağlık![]()
Annelerim aranızda grip ve faranjit olanlar vardı sanırım. 2 gündür faranjit in etkisi kulaklarıma kadar ağrı yaptı. Tüm eklemlerim ağrıyor. Sadece parol kullanıyorum ilaç olarak. Buğün de grip olamaya başlayacağım galiba hapşurmalarım yoğunlaştı. Sabah bal sıcaksu limon ve karabiber karışımı içtim. Başka önerileriniz varmı sizler bu süreci nasıl atlattınız.
Aslında son iki hafta öncesine kadar kilo verdim ama iki haftadır bulantılar azaldı kilo da aldım hatta ona rağmen duzelmemis değerim,iki yerde yaptırdım sağlık ocağında 0.08 özel hastanede 0.055 çıktı üçüncü bir hastanede tekrar vericem yüksek ihtimal o da düşük çıkar ama sikayeylerimde azaldı anlamadım neden normale dobmedi.Kilo durumunuz nasil kilo veriyor olmalisiniz bizimki bu sonuçlara göre hızlı çalışıyor.
Nane ve kekik zararlı değildir bizler için değil mi.canım eşim de faranjit oldu, nane limonlu doğadanın çayını içmiş dün
çok iyi geldi dedi dün rahatça uyudu
Uykusuzluk zor tabi bende saat başı ayaktaydımUykusuz gecemin sabahın 4 ünden selam kızlar.nasılsınız? Kaç gündür bakamadım konuşmalara
nasıl gidiyor hamişlik??? Bebisler ve anneler iyiler mi???
![]()
Hafi güzel haberlerle gel insallahUykusuzluk zor tabi bende saat başı ayaktaydımYarın randevum var sabırsızlıkla bekliyorum
![]()