• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bulanti hapı kullanıyorum o engelliyor ama önceki haftalarda bulantı hapı bile fayda etmiyordu tüm gün bulantı devam ediyordu hatta bazen kusmada oluyordu şuan bir haftadır çok daha iyiyim,hatta kilo bile almaya başladım,öyle olunca kesin düzelmiştir dedim ama hala 0.055 bakalım inşallah dediğin gibi yirminci haftaya kadar düzelir.

Bu arada yazdığın için de çok teşekkür ederim biraz moral oldu,bebeğini sağlıcakla kucağına al inşallah,😍

Doktorum dedigi yuksek olmasin dusuk olmasi cok onemli degil dedioyuzden snnde daha once boyle bi problemin yoksaduzelir zamanla meraketme yine dojtorun sana en dogrusunu anlatır
Hep birilikte saglicakla kucaklarimiza alalım ❤

Ben sana yazmistim yollamamışım 😂 bizim en bastan beri erkek istiyorduk ismi felan belliydi ama cinsiyet ogrenince bide kiz istiyormus 😂
Bizim ki hep kız diyordu kardeşim bile doktorla anlaşırım eger erkek çıkarsa göbek bağıyla birlikte pipiyi de kökten kessin diye resmen psikolojik baskıdan erkek olacağı varsa bile kız oldu sanırım 😂 allah hayırlısını versin de önemli olan o 😍

Bizim ki hep kız diyordu kardeşim bile doktorla anlaşırım eger erkek çıkarsa göbek bağıyla birlikte pipiyi de kökten kessin diye resmen psikolojik baskıdan erkek olacağı varsa bile kız oldu sanırım 😂 allah hayırlısını versin de önemli olan o 😍

😂😂😂 guldurdun beni ya allahta seni guldursun rabbim.ne eylerse guzel eyler ❤❤

A April wind cnm bosver bazi doktorlar cins bende korkuma devlete giidemiyrm tuaf davranirlsr bunca zaman nerdeydin gibisinden 😂

Bu arada dun kuvet takımını iyiki atmissin ben ebebege hic bakmiyordum subat ayi indirim oluyor saniyordum sadece 5li takiminsan aldim dunde trendyolda bakiyordum 200den 150e inmis ayni urun gozukuyordu e bebekten sayende 80 aldim ayni urunu kazik yicedim az daha 😂😂

Slmm bende geldim doktordan:spor:bugün 14+5tim 16+1 çıktık erken döllenme kaynaklı sanırım😊141gr ve 14cm olmuşuz,yine çok hareketliydi😍bu sefer unutmadık video çektik,kesin erkek dedi dr:21:kendimi alıştırsam iyi olacak çünkü hep kız hissediyordum:confused:kv aradı isim buldum size dedi tabi koymazsınız ama fikrimi söylemek istiyorum dedi Mehdi ya da Mehti yazılışı bilmiyorum🙈bakarız anne dedim😂eşim Aybars güzel dedi ben Cihangir olsun derken hepimiz ayrı telden çalıyoruz🤣🤣1ay sonra detaylı için gün verecek dr,ya prof ya da radyolojide yaptırıcam daha çok var düşünürüm artık,sırt ağrımı söyledim takip edelim dedi havlu ısıt koy sırtına dedi bitkisel yağ kullan dedi,magnezyum demir ve d3 verdi,şindilik böyle:KK37:

Ne güzel kızlar maşallah cinsiyetler öğrenildi kimimizde hamileliği yarıladı isimler düşünülüyor 🥰🥰🥰 saglıkla zamanında doğumlar diliyorum inş
Bende ileri tarihli 3. Gebeliğim iki kızımdada erken haftalarda hissetmiştim bunda tık yok varmı ben gibi olan kontrolüm perşembe sabırsızlanıhorum😂😁

Ne güzel kızlar maşallah cinsiyetler öğrenildi kimimizde hamileliği yarıladı isimler düşünülüyor 🥰🥰🥰 saglıkla zamanında doğumlar diliyorum inş
Bende ileri tarihli 3. Gebeliğim iki kızımdada erken haftalarda hissetmiştim bunda tık yok varmı ben gibi olan kontrolüm perşembe sabırsızlanıhorum😂😁
Bende hiç hissetmiyorum ilk gebelik nasıl hissetcem onu bile anlamıyorum 😎

Cinsiyetleri kesinleşenler olmuş çok sevindim herşeyin hayırlısı 💖💙 bende hala döner mi korkusu var doktor gösterdi ama ışte sanırım bende detayliya kadar hala bir soru işareti olacak. Daha bende hissetmiyorum doğru arada bir hafif dokunuyor ama çok sakin. Sakin olması ınş böyle devam eder doguncada aynı oluyor 😂

A April wind cnm bosver bazi doktorlar cins bende korkuma devlete giidemiyrm tuaf davranirlsr bunca zaman nerdeydin gibisinden 😂

Bu arada dun kuvet takımını iyiki atmissin ben ebebege hic bakmiyordum subat ayi indirim oluyor saniyordum sadece 5li takiminsan aldim dunde trendyolda bakiyordum 200den 150e inmis ayni urun gozukuyordu e bebekten sayende 80 aldim ayni urunu kazik yicedim az daha 😂😂
Banada ilk bi sordu kaç haftalık diye 18 diyince hmm büyütmüşsün diyor 😂😂
Hangi takımmış o bi bakem😅

Cinsiyetleri kesinleşenler olmuş çok sevindim herşeyin hayırlısı 💖💙 bende hala döner mi korkusu var doktor gösterdi ama ışte sanırım bende detayliya kadar hala bir soru işareti olacak. Daha bende hissetmiyorum doğru arada bir hafif dokunuyor ama çok sakin. Sakin olması ınş böyle devam eder doguncada aynı oluyor 😂
Bende hiç hissetmedim henüz

Kızlar merhaba 15 haftalık olduk bugun doktor tam belli değil çok hareketli ama kız gibi dedi cinsiyet tahmini olan var mı??

Eklentiler

• 20200313_115857.webp
    20200313_115857.webp
    51,7 KB · Görüntüleme: 40
  • 20200313_115848.webp
    20200313_115848.webp
    51,9 KB · Görüntüleme: 41
Ben mini mini minnak hareketler hissediyorum dr olabilir doğrudur dedi artık 3.ye hamilesin dedi☺Tabi her zaman deil,pır pır ediyor böyle 🥰
Bende o şekilde hissediyorum ama hergün değil bazen sırf uzanıyorum zorla tatlı yiyip bakalım hareketlenecek mi diye yok nazlı çıktı benim kız 😂

Back
X