Merhaba, 1 aydan sonra doktora gittik. Bebeğimizi gördük. Kollarını başının iki yanına kaldırmış uyuyordu. Aynı benim uyuduğum gibi. Eşim takıldı, aynı senin gibi uyuyor diye. Bacaklarını da bğdaş yapmış. Çok rahat görünüyordu. 12 dakika kadar uğraştı doktor ancak cinsiyeti göremedi. 1 ay önce % 100 diyemem ama erkeğe benziyor demişti. Hem küçüktü hem de anlık göstermişti. Dolayısıyla halen cinsiyeti % 100 bilmiyoruz. Her an kıza dönebilir. Dün gece rüyamda kızım oluyordu. Hemen büyüyordu, hep beraber vakit geçiyorduk, ona sarılıyordum hep. Çok güzeldi. THS yüksekliği konusunda bir şey yapmayacakmışız. Diğer değerlerim normalmş. THS çok yüksek değilmiş. Eğer düşürmeye çalışırsak diğer değerleri bozabilirmiş. Bebğim en başından beri 1 hafta geriden geliyor. Geç döllenme demişlerdi ama tek bir sefer tam haftasında çıkmıştı (farklı bir doktorda), bu doktor en başından beri 1 hafta geride geliyor ama bu öenmli değil, kendi haftasına göre gelişimi sağlıklı bir şekilde doğru orantıda devam ediyor dedi. 2.75 çıktı üst bacak kemiği. 7 katı 19.25 çıkıyor. Sanırım internette baş pop mesafesi olduğu için düşük. Bu hesaplama bacak boyunu da kapsıyor diye anladım. 191 gramdı. Şu an tam 16+ 4 , oysaki sat'a göre 17+4. Çok kustuğumu söyledim. 6 tüp kan aldırdım. Demir omega 3 alımım yeterli mi bakacaklarmış her şeye ayrıntılı. Ben ısrar etmesem almayacaktı. En başta aldırmam gereken kanları 5. ayımda aldırdım. Geç olsun güç olmasın. Ayrıca siz idari izinlisiniz sanırım. Ben işteyim

Adınıza çok sevindim. Hiçbir yere çıkmayın. Bol bol dinlenin.
Not; 2. kez bir hamile coronaya yakalanmış. Ingiltere'deymiş. Bir tane de yeni doğmuş bebekte corona çıkmış. Durumları iyiymiş. Hafif atlatıyorlarmış. Bbeğin anne karnındayken mı virüsü aldığı doğum esnasında mı aldığı bilinmiyor.