• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ya kizlar bu form çayları oluyor sindirim e yardımcı kayısı çayı falan onları içmekte zarar var mı 20 haftalık olduk

Sanırım zaten sindirime yardımcı olan form çayları vücutta ödem söktüğü için hamilelikte yasak. Doktorlar daha iyi bilir ama ben içmenizi önermem. Ihlamur ve zencefil çayı içilebiliyor diye biliyorum sadece.. Kahvaltıda yulaf ezmesi deneyebilirsiniz. Hem lezzetli hem sağlıklı, hem de sindirime yardımcı oluyor. :)

Bu arada çatlak önlemek için biooil aldım gratisten dün denedim beğendim, eski çatlakları da gideriyormuş galiba 🤩🤩inşallah sıkıntısız atlatırım tavsiye eder miyim daha yeni başladığım için edemem belki ama kokusu hoş, önemli koku gerçekten kaç tane yap kremi kullanamadım sırf kokularından 😂😂

Evet canım kuruma çekinerek gidiyordum çok iyi oldu, sistemden hallederim sıkılmam da evde.. bu geriden gelme olayı bende de vardı 1 hafta en başından beri.. en son kontrolümde haftasını yakalamış, 10 güne kadar sorun değil demişti bana doktor o da yakalar merak etme 🤗inşallah kimseye bir şey olmadan ülkece atlatırız🖤

Çok sevindim görünce. Gerçekten çok iyi olmuş. Ben 100 kişilik açık ofiste çalışıyorum. Artık kaderci olmaya başladım. Yapacak bir şey kalmayınca. Biz de evden çalışabilir aslında ama henüz bu yönde bi açıklama gelmedi. Keşke eve gönderseler. Izin istemem evden çalışma fırsatı verilse kafi. :D

Bende kendim bakmak istiyorum ama İstanbul şartları konut kredisi odemesi olunca zor yani eşime destek olmak zorunda yim yoksa kim istemez ki çocuğunu kendisi büyütsün 😥
Çok zor bizim de taşınma işlerimiz var bebek olunca büyük ev gerekiyor kiramız iki katına çıkacak bi de masraf artacak ücretsiz izne çıkamayacağım ben de kayınvalidem bakacak 2 yaşına kadar diye düşündük bi aksilik olmazsa.. hep derdim kendim büyütmek istiyorum diye de evdeki hesap çarşıya uymadı malesef

Çok sevindim görünce. Gerçekten çok iyi olmuş. Ben 100 kişilik açık ofiste çalışıyorum. Artık kaderci olmaya başladım. Yapacak bir şey kalmayınca. Biz de evden çalışabilir aslında ama henüz bu yönde bi açıklama gelmedi. Keşke eve gönderseler. Izin istemem evden çalışma fırsatı verilse kafi. :KK70:
İnşallah dikkate alırlar çünkü bi de araba yoksa eğer metro metrobüs çok tehlikeli.. gerçi azalmış insan sayısı geçen binmek zorunda kalmıştım farkettirm yarısı gitmemiş ama bi 0,25 azalmış

Ya kizlar bu form çayları oluyor sindirim e yardımcı kayısı çayı falan onları içmekte zarar var mı 20 haftalık olduk
Bilgim tok canım ama içmemeyi tercih ediyorum ben, kabızlık sorunu yaşıyorsun sanırım, kefir iyi geliyor deneyerek sabitlendi tarafımdan 🤗 bi dene istersen

Benim kuzenimin kizi 10 aylik geve hic degistirmedigi halde sizma hic yapmamis ama.beyaz palet kullaniyormus diger rengi sıkıntılı dedi gecen gun
Denemek gerekiyor belki de. O yorumlarda da kullananlar hep sızıntıdan şikayet etmiş ama bakalım.

Kayısının kendisini yiyin kuruları oluyor ya. Akşamdan suda bekletin sabah suyunu için ve yumuşamış meyveyi yiyin. Form çaylarında başka bitkiler de oluyor sanıtım gebelikte uygun görülmüyor.

Bitkisel çaylar hamilelikte çok önerilmiyor bildiğim kadarıyla, ıhlamur, zencefil fln 1 bardakla sınırlı diye biliyorum, içeriğini tam bilmediğiniz çayları içmeyin bence

Kaza☺ İşim zor kafama huni takıp gezicem artık🤪
Ben bu kaza olayını cok merak ediyorum ya 😁 insallah yasayarak tecrube etmem. İstenmiyorsa gebelik olmaz gibime geliyor 🤷‍♀️ 3. Hic düşünmüyorum herhangi bi saglik sorunu olmadiktan sonra ama kaza korkutuyor büyük konusmalarimdan sonra 😂 özel olacak ama korunuyordunuz yani oyle mi? Korunuyorken mi hamile kaldiniz

Çok zor bizim de taşınma işlerimiz var bebek olunca büyük ev gerekiyor kiramız iki katına çıkacak bi de masraf artacak ücretsiz izne çıkamayacağım ben de kayınvalidem bakacak 2 yaşına kadar diye düşündük bi aksilik olmazsa.. hep derdim kendim büyütmek istiyorum diye de evdeki hesap çarşıya uymadı malesef
Olsun kayınvalidenizin bakabilecek olması bile büyük nimet, yabancıya değil annenize emanet olacak😊

Ben bu kaza olayını cok merak ediyorum ya 😁 insallah yasayarak tecrube etmem. İstenmiyorsa gebelik olmaz gibime geliyor 🤷‍♀️ 3. Hic düşünmüyorum herhangi bi saglik sorunu olmadiktan sonra ama kaza korkutuyor büyük konusmalarimdan sonra 😂 özel olacak ama korunuyordunuz yani oyle mi? Korunuyorken mi hamile kaldiniz
Maalesef hiç öyle olmuyormuş büyük konuşmayın, ben emzirdiğim için eşim korunuyordu emzirmeden dolayı da adetler düzensizdi, çift çizgiyi görünce şok olduk ama kızım gelmek istemiş dünyaya ve bizi seçmiş 🙏

Ayy bende korkuyorum bu kaza olayından. Üçincü çocuk düşünmüyorum çünkü. Ya olursa korkusu şimdiden geriyor beni.
Bizde de ben hap fln kullanamıyorum eşim korunuyor hep. Korkutmayın beni 😪

Maalesef öyle ya benim de annem bakacak kreş yasina kadar sonrası daha kolay olur diye düşünüyorum

Bu arada çatlak önlemek için biooil aldım gratisten dün denedim beğendim, eski çatlakları da gideriyormuş galiba 🤩🤩inşallah sıkıntısız atlatırım tavsiye eder miyim daha yeni başladığım için edemem belki ama kokusu hoş, önemli koku gerçekten kaç tane yap kremi kullanamadım sırf kokularından 😂😂
Bio ol dediğin ürün tavsiye üzerine mi aldın acaba. Bende alcam bu günlerde ama karasız im bir çok marka var

Merhaba, 1 aydan sonra doktora gittik. Bebeğimizi gördük. Kollarını başının iki yanına kaldırmış uyuyordu. Aynı benim uyuduğum gibi. Eşim takıldı, aynı senin gibi uyuyor diye. Bacaklarını da bğdaş yapmış. Çok rahat görünüyordu. 12 dakika kadar uğraştı doktor ancak cinsiyeti göremedi. 1 ay önce % 100 diyemem ama erkeğe benziyor demişti. Hem küçüktü hem de anlık göstermişti. Dolayısıyla halen cinsiyeti % 100 bilmiyoruz. Her an kıza dönebilir. Dün gece rüyamda kızım oluyordu. Hemen büyüyordu, hep beraber vakit geçiyorduk, ona sarılıyordum hep. Çok güzeldi. THS yüksekliği konusunda bir şey yapmayacakmışız. Diğer değerlerim normalmş. THS çok yüksek değilmiş. Eğer düşürmeye çalışırsak diğer değerleri bozabilirmiş. Bebğim en başından beri 1 hafta geriden geliyor. Geç döllenme demişlerdi ama tek bir sefer tam haftasında çıkmıştı (farklı bir doktorda), bu doktor en başından beri 1 hafta geride geliyor ama bu öenmli değil, kendi haftasına göre gelişimi sağlıklı bir şekilde doğru orantıda devam ediyor dedi. 2.75 çıktı üst bacak kemiği. 7 katı 19.25 çıkıyor. Sanırım internette baş pop mesafesi olduğu için düşük. Bu hesaplama bacak boyunu da kapsıyor diye anladım. 191 gramdı. Şu an tam 16+ 4 , oysaki sat'a göre 17+4. Çok kustuğumu söyledim. 6 tüp kan aldırdım. Demir omega 3 alımım yeterli mi bakacaklarmış her şeye ayrıntılı. Ben ısrar etmesem almayacaktı. En başta aldırmam gereken kanları 5. ayımda aldırdım. Geç olsun güç olmasın. Ayrıca siz idari izinlisiniz sanırım. Ben işteyim :KK43: Adınıza çok sevindim. Hiçbir yere çıkmayın. Bol bol dinlenin.

Not; 2. kez bir hamile coronaya yakalanmış. Ingiltere'deymiş. Bir tane de yeni doğmuş bebekte corona çıkmış. Durumları iyiymiş. Hafif atlatıyorlarmış. Bbeğin anne karnındayken mı virüsü aldığı doğum esnasında mı aldığı bilinmiyor.
Doktorunuz sizi güzel yönlendiriyor 1 hafta ilerleyen zamanlarda kapanır diye düşünüyorum. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Evet keşke tüm çalışan hamile olan olmayan anneler izinli olsaydı. Ama yinede içinizi ferah tutun.Olumluyu çağırın her şey yoluna girecek inşallah.

Ayy bende korkuyorum bu kaza olayından. Üçincü çocuk düşünmüyorum çünkü. Ya olursa korkusu şimdiden geriyor beni.
Bizde de ben hap fln kullanamıyorum eşim korunuyor hep. Korkutmayın beni 😪
Ya ben de 2.den sonra doktoruma sorucam nasıl bir yöntem olabilir diye, ben de pıhtılaşma sorunu olduğu için doğum kontrol hapı kullanamam, ria( spiral) taktırabiliriz belki gerçi onun da etkileri nedir bilemiyorum

Canım o çayların içinde sadece kayısı yok bağırsak çalıştırıcı başka bitkiler de varmış ve kayısı aroması geçenlerde gıda dedektifinde okumuştum.
En güzeli sen bol su ,sebze yemeği, kuru kayısı tüket.

Back
X