2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Amin canım..İnşallah.

Çok teşekkür ederim.Allah razı olsun.Elimden geldiğince iyi düşünmeye çalışıyorum.

Yani bilemiyorm.Belki de çok belirti vermeden hepimiz geçirmiş olabiliriz.Eşim önlemlerini alarak hemen hemen her gün dışariya çıkıyordu.Bir şekilde kapmış olabiliriz.Bir daha ki gittiğimde soracağim.Sağol.

Beze hala duruyor :KK43: Doktor ellemeyin büyümesin dedi. Keyfi yerinde gibi gece uyandiğı zaman ağlayarak uyanıyor bilemiyorum sizlerde de öyle mi?

tabi canım birden haykırarak uyanıyor çoğu zaman. ama sonra susuyor uyuyor biraz sırtını okşuyorum. artık çok memeci değil ama bazen memeyi kabul ediyor yani emziği, onu alınca rahatlıyor.

ben de aldım o pançoyu
baktım annem de bi kaç şey atmış yaz için, A April wind sen de beğenmiştin ya hemen aldım.
ama indirimdeki ürün için nerdeyse ürün kadar kargo fiyatı vermeye gıcık oluyorum yaa, kargıyu bedavaya getirecek 2. ürün de bulamadım neyse sağlık olsun.

Eklentiler

• 5BFBF569-32A7-45DD-B664-1755B3B0517A.webp
    5BFBF569-32A7-45DD-B664-1755B3B0517A.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 33
❤❤❤❤Güzel Anneler, günümüz kutlu olsun.Çocuklarımızla birlikte sağliklı güzel ömrümüz olsun.Onların, en güzel günlerine,mutluluklarına, mezuniyetlerine, gelinlikli, damatlıklı sağlıklı günlerine şahit olalım inşallah❤❤❤❤

amin canım inşallah ❤️

güneş kremi olarak mustela aldım
doktorumuz onu önerdi, bir de daha önce de yüzündeki kızarıklıklar için kullanmıştım iyi geldi o da.
200 ml 135tl trendyolda var ve epey büyük. ben de çok beyaz tenli olduğumdan ailecek kullanırız artık. fazla beyazız o nedenle ben 50+ aldım açıkçası. umarım işe yarar.

Amin canım..İnşallah.

Çok teşekkür ederim.Allah razı olsun.Elimden geldiğince iyi düşünmeye çalışıyorum.

Yani bilemiyorm.Belki de çok belirti vermeden hepimiz geçirmiş olabiliriz.Eşim önlemlerini alarak hemen hemen her gün dışariya çıkıyordu.Bir şekilde kapmış olabiliriz.Bir daha ki gittiğimde soracağim.Sağol.

Beze hala duruyor :KK43: Doktor ellemeyin büyümesin dedi. Keyfi yerinde gibi gece uyandiğı zaman ağlayarak uyanıyor bilemiyorum sizlerde de öyle mi?
Benim bebiş de gecede minimum üç defa çığlık ataram haykırarak uyanır. Eğer babası ilgileniyorsa çıldırmaya devam... Ben pişpişlediğimde susuyor genelde. Önceden çığlıkla uyanmayı dişe bağlıyordum, ya da gazdan dolayı karın ağrısına. Ama şu an bu problemler yok gibi, hala çığlık çığlığa...

Benim bebiş de gecede minimum üç defa çığlık ataram haykırarak uyanır. Eğer babası ilgileniyorsa çıldırmaya devam... Ben pişpişlediğimde susuyor genelde. Önceden çığlıkla uyanmayı dişe bağlıyordum, ya da gazdan dolayı karın ağrısına. Ama şu an bu problemler yok gibi, hala çığlık çığlığa...
Bu durum, rahatsız olduğu için olabilir mi diyordum ama benzer şeyler yaşiyormuşuz.Sağol canım.

dün kapı süsü konusu olmuş sanırım.kapı süsünü bende kendim yapacaktım.fakat malzemeleri astarı yüzünden pahalıya denk gelecekti.o yüzden sipariş vereceğim.Eki Görüntüle 2637123 bu arada kızımın ismi okyanus oldu.ben izmir istiyordum ama büyük kızım kendi koymak istedi.onun adıda nil olduğu için uyumlu olsun diye kendisi seçti.bende çok duymadığım için kabul ettim😀çünkü kendi ismimde uyumlu bu isimlere.
merhaba yakın zamanda kızımız olacak tesadüfen gördüm mesajınızı Nil kızımın adı yazmışsınız bizim de düşündüğümüz isimlerden nil akarsu olduğu için değişken ve duygusal olurlar diye duymuştum dizinde öyle mi hiç Nil isimli bir tanıdığım da olmadığı için merak ediyo

ben de aldım o pançoyu
baktım annem de bi kaç şey atmış yaz için, A April wind sen de beğenmiştin ya hemen aldım.
ama indirimdeki ürün için nerdeyse ürün kadar kargo fiyatı vermeye gıcık oluyorum yaa, kargıyu bedavaya getirecek 2. ürün de bulamadım neyse sağlık olsun.
Güle güle giysin kuzucuk ben alırken 54 liraydı sanırım o fiyattan aldım🙈 ben aldıktan sonra indirime girdi, kaderim 🤣

Napalım tedirgin oluyoruz bir bilene danışmak rahatlatıyor insanı 😉. Sinek kovucu sprey önerdi mi peki 🤔.
Bende not aldım 9.ay kontrolüne gittiğimizde sorcam 🤗
Güneş kremi mustela 50+ , sinek kovucu Incia hem sende kullan dedi. Sinek böcek ısırıklarına fenistil , düşme çarpmalarda hirudoid forte yazdı.

ben de aldım o pançoyu
Evet kargo yüksek çıkınca farklı deseninden bir tane daha sipariş verdim bende kargo bedava oldu 😁 birini plajda diğerini evde dustan sonra kullanırım artık 😁😄

kızlar bebeğiniz ismini her söylediğinizde size bakıyor mu? Bir de bebeğiniz sizle ne kadar süre göz teması kuruyor? kaç saniye? otizmden şüphelendim ben de. kayınvalidem kucağındayken oğlumun tepkisiz kaldığını söyledi bugün de moralim bozuldu

Back
X