Bir kalem kağıtla kafayı bozan da benimki ama maşallah kuzum bizimki çizik atıyor genelde yuvarlak yapıyor ama öyle bilinçli değil ya da tam değil diyeyim, böyle denk gelmek gibi daha çok

Yemek önceden ayırt etmeden herşeyi yerdi şimdi şimdi seçmeye başladı tadına bile bakmadan ııh hayır diyip kafa sallıyor yememesi değil de özenle ona yaptığım yemekleri yemeyince sinirim bozuluyor benim

bende zorlamayanlardanım freeyim o konuda zira ben de anaokuluna başlayınca yemeye başlamışım. Şimdilik tv karşısında yedirmeyi tercih etmiyorum ama onun yerine masada oyun oynamasına izin veriyorum bunun doğruluğu da tartışılır sonuçta ama napalım

Ya valla bana bi akşam öğünü kalıyor, ki bazen o da annemde, ne rahatlıkmış diyorum aramızda kalsın

yemediği zaman annelere eziyet resmen ne kadar rahat takılsak da içten içte bir kaygı
Bizimki de çizimi çok seviyor. Kalp çizmeyi öğrendi, bazen o kadar güzel yapıyor ki şaşırıyorum. Arada dayanamayıp sanatını koltuklarda, dolaplarda da icra ediyor, olacak o kadar

Yalnız yıkanan kalem diye aldım, yıkandı çamaşırlar, tam cikmadi . Bosverdim de gene de varsa öneriniz bir deniyim bu konuda
Meme olayı da güzel olmuş

biz gene bir atak gibi aşırı memeciyiz bu ara. Yedirirken de takla atıyorum, nasıl yerse artık, çizgi film, oyuncak, hatta bazen dolaşırken bile
Yaa ne tatlı, bizimki de yuvarlaktan fırsat bulsa kalp çizecek, denemeler var

Ben o yıkanabilirden aldım da daha geçmedim, şimdi pastel gibi olanını kullanıyor, giysilerden çıkıyor kolaylıkla.
Meme işi hakkaten iyi oldu, eve geldiğimde bile yatana kadar aklına gelmiyor, tabi görmezse

giyinirken filan görsü, ya da yakası açık bir şey giydiysem, o kahkaha o şen sesler bakışlar aman allahım

kuduruk oluyor.
Kızlar selam🖐
Bugün 18. Ay kontrolünden geçtik.
18. Ay itibariyle macunla diş fırçalamaya geçiyormusuz. Kullandığınız doğal içerikli zararsız diş macunlari önerileriniz var mı?
Selam :) biz de kontrole gittik özellikle sormuştum, diş macunu 2.5-3 yaşa kadar önermeyiz dedi.
Muayene sırasında idrar kesesinin dolu olduğunu gözlemledi bir de, bu aylarda pek rastlamayız, yakında söyleyebilir ama bez bırakmak için erken, o vücudunun bir parçası hala dedi, sizin doktorlar aynı şekilde. Ama iletişim şeklinde olmaya da devam
Ay yazmışken yazayım. Şu daire çizip durma olayını da konuştuk, insnaın aklına iyi kadar kötü şey de geliyor neticede, yönlendirin destekleyin çok güzel dedi bi rahatladım
Yemek konusunda da hepimizin bildiği gibi, zorlamayın stres yapmayın, o sizdeki durumu kaygıyı anlar ve zamanla bunu kullanmaya başlar gibi bir yorumu oldu. Ben 9 yaşındaki yeğenimde yıllardır bunu gördüğüm için hak verdim bu yoruma.