Bugün sipariş verdim canım.Canim ben hep Laboquick marka kullandim.
Gebelik testi mi?? O kadar ucuz mu ki n11 de falan miBugün sipariş verdim canım.
10 tanesini 14.5 TL ye aldım.
Eczaneye göre çok ucuz İnternet ya. Epey fark ediyor.
Evde olmasam yine istemezdim de işyerinde birinin görmesinden çok çekiniyorum.
Hamile kalsam da karnım çıkana kadar söylememeyi düşünüyorum.
Evet canım gerçekten çok ucuz geldi. Her defasında eczaneye 5 lira 7 lira veriyordum.Gebelik testi mi?? O kadar ucuz mu ki n11 de falan mi
Yaa ne iyi yapmışsın. Haşema heryerde giyiyor tesettürlüler artık büyük rahatlıkSelam kizlar.
Erdek e geldik.
Arkadasin yazligina.
Yarin döneceğiz,
Kızım icin onca yolu cektik diyebilirim.
Iyiki de gelmisiz cunku ilk defa denize girdi kuzum.
Nasil sevindi nasil mutlu oldu anlatamam:)
Ben de hayatimda ilk defa haşema giydim.
Arkadas israr etti, kızının yaninda illaki islanirsin rahat edersin bubla dedi.
Iyiki de giymisim,
Esime de söyledim bana alalim bi tane bundan,arada sırada giyer girerim denize diye
Ya ben 4 yil öncesine kadar tesettürlü değildim. Yüzmeyi cok severim normalde ama tesettüre girdigimden beri denize girmiyordum,haşema olayi pek içime sinmiyordu ama kızım cok mutlu oldugu icin onun için artık girerim :)))))
Hamiş haberleri var mi bu arada?
Herkes iyi mi?
Cok öptüm hepinizi.
İnşallah canım benim, isteyen herkese nasip olur inşallah bana daSen de epey zamandır uğraş vermişsin canım. İnşallah yarın güzel haberini alırız
Amiiinn.İnşallah canım benim, isteyen herkese nasip olur inşallah bana da❤
Alırım dursun evde lazım oluyor birde sürekli aynı eczaneden alıyorum artik tanıdılar beniEvet canım gerçekten çok ucuz geldi. Her defasında eczaneye 5 lira 7 lira veriyordum.
N 11den al sen de.
Tamam canım inşallah çift çift çizgiler görürüm de atıveririm sizeAmiiinn.
Sabah uyanınca yap da at buraya fotoğrafını.
Bekliyoruz merakla
Seninle derdimiz aynıAlırım dursun evde lazım oluyor birde sürekli aynı eczaneden alıyorum artik tanıdılar beni
Güzel haberlerini bekliyoruzSağolun canlarım verdikleriniz cevaplar için, ben bu ay 12 ve 13 Haziran pik gördüm,adet başlangıcımdan beri de 14. ve 15. günlere denk geliyor 16. gün yani 14 Haziranda da çatlama gördüm ovulasyon testlerinde. Bu yüzden sordum size normalde 24 gğn sonra olur diye biliyordum geçen ay öyle oldu çünkü☺Hadi inşallah vardır bebeğim ya, 10 aydır çabalıyoruz bunun için. Yarın test alıp yapayım o halde bugün fırsatım olmaz muhtemelen, her ay üzülünce elimde gitmiyo bu ay☺
İnşallah canımmGüzel haberlerini bekliyoruz
Ben görüyorum canım çizgi varKızlarr bir bakın lütfenn! Çizgi var ama çook silik ama çok sıvı tükettim ve yarım saat bile olmadan 2. Kez tuvalete gittim de yaptım.siz de görebiliyor musunuz?
Hoşgeldin.. aynı bat günümüzselam kizlar bende geldim benide listeye eklermisiniz bat 2 temmuz
Bu sebepten lütfen üzme kendini vücut dengeni bozma.. Allah hayırlı zamanda sağlıkla versin. Herkes çok şey bildiğini sanıyor ama en doğrusunu Allah bilirIyi aksamlar kizlar, bugun kayinvalidem kendi anneme sen soylesende artik cocuk yapsalar olmuyorsa da caresine baksinlar demis
ya test yapsak cikarmi acaba bide bisey sorcam su son gunlerde surekli disciye gittim iki kere o uyusturucu igneyi yaptilar eger hamileysem olumsuz bi etki olurmu bu kadar erkenHoşgeldin.. aynı bat günümüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?