- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Canım çook çook silik pembe ama sıvı çok tüketip kısa bir süre içinde iki kere tuvalete çıktığım için olabilir mi?Ben görüyorum canım çizgi var
Olabilir. İlk idrarla tavsiye ediyorlar ben de yeniyim 2. ayım ama elinde varsa yarın sabah yapsanaCanım çook çook silik pembe ama sıvı çok tüketip kısa bir süre içinde iki kere tuvalete çıktığım için olabilir mi?
Ben kan verdim 5 gün kala çıkmadı pek umutlu değilim. Yarın sabah yapabilirsin sen varsa testinya test yapsak cikarmi acaba bide bisey sorcam su son gunlerde surekli disciye gittim iki kere o uyusturucu igneyi yaptilar eger hamileysem olumsuz bi etki olurmu bu kadar erken
Aynen canım var testim sabah yaparım o halde yenidenOlabilir. İlk idrarla tavsiye ediyorlar ben de yeniyim 2. ayım ama elinde varsa yarın sabah yapsana ☺
Hayirli olsun darisi bize olsun inşallahKızlarr bir bakın lütfenn! Çizgi var ama çook silik ama çok sıvı tükettim ve yarım saat bile olmadan 2. Kez tuvalete gittim de yaptım.siz de görebiliyor musunuz?
İnşallah canım dualarımda olacaksınız inşallah siz de bana dua edin olur mu sabah daha net çıksın ve güzelce artsın inşallah
Hayirli olsun darisi bize olsun inşallah
İnşallah canimİnşallah canım dualarımda olacaksınız inşallah siz de bana dua edin olur mu sabah daha net çıksın ve güzelce artsın inşallah☺
Iyi aksamlar kizlar, bugun kayinvalidem kendi anneme sen soylesende artik cocuk yapsalar olmuyorsa da caresine baksinlar demis.
Boyle kaynanalara ilitIyi aksamlar kizlar, bugun kayinvalidem kendi anneme sen soylesende artik cocuk yapsalar olmuyorsa da caresine baksinlar demis
Bence var kuzum kan ver hemenKızlarr bir bakın lütfenn! Çizgi var ama çook silik ama çok sıvı tükettim ve yarım saat bile olmadan 2. Kez tuvalete gittim de yaptım.siz de görebiliyor musunuz?
bende Ağrı kesici kullanmıştım hiç bir şey olmaz dedi doktorum daha senden birsey almıyor dedi ilk 3 hafta falan plasenta oluşunca başlıyor almayaya test yapsak cikarmi acaba bide bisey sorcam su son gunlerde surekli disciye gittim iki kere o uyusturucu igneyi yaptilar eger hamileysem olumsuz bi etki olurmu bu kadar erken
Yaaa çok sevindim canım hayırlı olsunKızlar bu sabah böyle uyandık❤
Beni de ekleyin listeyeeeMerhaba sevgili anne adayları
2020 annesi olabilirim diyorsanız buyurun yeni topiğimize
...BAT TARİHLERİMİZ...
@virgo_35 ...18 mayıs✔1.mujde
@KARABATAK_ ...28 mayis ✔2.müjde
@YEKTA61 ...31 mayıs✔3.müjde
@Mutfakci anne 17 mayıs + 4.müjde:
@Prettygirl .. ✔5.müjde
@Merve2728... 23 haziran .. ✔6.müjde
@Altibirlik61 .. ✔7.müjde
@Annelikguzelsey ...26 haziran ✔8.müjde
@Moonnlightt....28 haziran
1917pinkterest ... 29 haziran
F Feride_kb ... 2 temmuz
@Lepistesb ... 5 temmuz
@dlkkydlntpl ...6 temmuz
@Duygu Akdemir....7 temmuz
@OzlemK2018 ... 8 temmuz
@marcoluparisli....10 temmuz
@ups_up ...11 temmuz
@besiktasli....12 temmuz
@Anne aday adayi1111... 13 temmuz
@Eylullum1 ...15 temmuz
@Nrnslmylmz07 ...15 temmuz
@esoz2013 ...16 temmuz
@Sbmm....17 temmuz
@Birgarip_ ...18 temmuz
busra1tan ...18 temmuz
@kucukbikadin ...19 temmuz
@Dormicum00 ... 19 temmuz
@YesimV ...21 temmuz
@Algernonya ...23 temmuz
M Minigimbenim123 ... 23 temmuz
@moonandstar ... 24 temmuz
@Fatma KTL ... 25 temmuz
@aydodo ... 26 temmuz
Sağol canım benim Rabbim size de nasip etsin inşallahYaaa çok sevindim canım hayırlı olsun
Aa canım senin de varmış, biz aynı zamanın anneleri olcaz deseneBeni de ekleyin listeyeeebat 24 Hazirandı şimdi hamiş
Ben 5 haftalığım canım Allah nasip ederse bekliyoruz heyecanlaSağol canım benim Rabbim size de nasip etsin inşallah☺
Amin canım kolaylıklar versin bize ilk önce bir korku sardı beni ama sanırım hormonlar devreye girince pek birsey kalmadıAa canım senin de varmış, biz aynı zamanın anneleri olcaz desene ☺☺ Rabbim sağlıklı kavuşmayı da nasip etsin inşallah ❤
Takma kafana canım diğer ayı daha iyi değerlendirirsin beslenmene dikkat et folik asit kalsiyum Demir al. Gebeliğe hazırla kendini morallerini yüksek tut diğer ay olur inşallahsabah sabah kirmizilar geldi moraller sifir
Canım hiç üzülme ben 10 ay bekledim, Rabbim en doğru zamanda nasip ediyor. Eğer hiç kullanmadıysan ovulasyon testlerini öneririm sanasabah sabah kirmizilar geldi moraller sifir
Muhtemelen öyledir canımAmin canım kolaylıklar versin bize ilk önce bir korku sardı beni ama sanırım hormonlar devreye girince pek birsey kalmadı ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?