Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ya test yapsak cikarmi acaba bide bisey sorcam su son gunlerde surekli disciye gittim iki kere o uyusturucu igneyi yaptilar eger hamileysem olumsuz bi etki olurmu bu kadar erken
Ben kan verdim 5 gün kala çıkmadı pek umutlu değilim. Yarın sabah yapabilirsin sen varsa testin
Lokalden birşey olmaz kalbini ferah tut hamileyken genel anestezi almak zorunda kalanlar bile var iyi düşünelim

Iyi aksamlar kizlar, bugun kayinvalidem kendi anneme sen soylesende artik cocuk yapsalar olmuyorsa da caresine baksinlar demis.
Iyi aksamlar kizlar, bugun kayinvalidem kendi anneme sen soylesende artik cocuk yapsalar olmuyorsa da caresine baksinlar demis
Boyle kaynanalara ilit
Kızlarr bir bakın lütfenn! Çizgi var ama çook silik ama çok sıvı tükettim ve yarım saat bile olmadan 2. Kez tuvalete gittim de yaptım.siz de görebiliyor musunuz?
Bence var kuzum kan ver hemen

ya test yapsak cikarmi acaba bide bisey sorcam su son gunlerde surekli disciye gittim iki kere o uyusturucu igneyi yaptilar eger hamileysem olumsuz bi etki olurmu bu kadar erken
bende Ağrı kesici kullanmıştım hiç bir şey olmaz dedi doktorum daha senden birsey almıyor dedi ilk 3 hafta falan plasenta oluşunca başlıyor almaya

Beni de ekleyin listeyeee bat 24 Hazirandı şimdi hamiş

Aa canım senin de varmış, biz aynı zamanın anneleri olcaz desene ☺☺ Rabbim sağlıklı kavuşmayı da nasip etsin inşallah ❤
Amin canım kolaylıklar versin bize ilk önce bir korku sardı beni ama sanırım hormonlar devreye girince pek birsey kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…