Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de 28 hazirandı ama ben de bu kadar belli çıkmıyor anlamadım zaten dünkü test Bi garipti ne marka alsam test sadece bu var diyorlar
Canım ben normalde dün akşam yapmayacaktım zaten çok sıvı tüketmiştim bi de tuvakete girmiştim sonra 10 15 dakika sonra yeniden girdim test yapmaya o zaman çok silik çıktı resimde biraz zor gözüküyordu, markası da sente lady idi hiç denk gelmemiştim seninkinin markası ne

Kızlarr bir bakın lütfenn! Çizgi var ama çook silik ama çok sıvı tükettim ve yarım saat bile olmadan 2. Kez tuvalete gittim de yaptım.siz de görebiliyor musunuz?
Evet evet ben de gördüm var tebrik ederim canm hayırlı olsun adet günün dün muydu senin yarın ilk idrarla tekrardan yap

Çok sevindim 10 ay bekledin demek kendine geldikten sonra degerlendirgin günleri anlat bana bidaki ay öyle yapcam Bnde
Ne gibi belirtiler hissettin canm adet olacakmıssin gbi mi oldu
Canım dün bat günümdü ama olmadım, hiç hamile olduğumu düşünmedim açıkcası çünkü adet belirtileri vardı yüzümde birkaç tane sivilce bile çıkmıştı. Ovulasyon testi kullanmadıysan onu öneririm canım sana ben kullandığımın 2.ayında hamile kaldım inşallah sağlıkla devam eder de. Bir de bu ay ilk defa çok değil birkaç gün çörekotu tarçın ve bal karıştırıp sabah akşam yedim son adet zamanımda o kaliteli yumurta olmasına sebep olmuş olabilir

Bende ovulasyon testi kullanıyorum iki ay geçen ay degerlendiremistim bu ay degelerndirdik ama ümitli değilim adete dört gün kala kan vermiştim çıkmadı bakalm bugün adet olurum herhalde çörek oTunu denerim Bnde sende yarın git kan ver bakalm Insallah yükselir son adet tarihin ne zamandi

Iyi aksamlar kizlar, bugun kayinvalidem kendi anneme sen soylesende artik cocuk yapsalar olmuyorsa da caresine baksinlar demis
Kayinvalden de oğluna söyleseymiş keske anneni niye öne atıyor ki valla benim kayinvalde bana da diyo düşünün artik diye annemde diyor çevremdeki komşu teyzelere varana kadar diyor oysa ki evleneli daha 1 yıl bile olmadı çok mu oldu senin ki öyle diyor ayıp etmiş bence

Bugün gitcem canım acile kan vermeye, yarın da zaten randevu aldım doktora bakalım inşallah güzelce artar değerlerim Sen de hemen karamsar olma bat gününü bekle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…