- 16 Mayıs 2012
- 324
- 237
- 103
Süper canım tebriklerKızlar bu sabah böyle uyandık
Kaç gün geçti canım günün benim 2 gün geçti ama dünkü testte çıkmadı gölge çıktıKızlar bu sabah böyle uyandık
İnşallahSüper canım tebriklerben de hala adet olmadım test almaya gidicek eşim birazdan inşallah bende de çıkar bu kadar belli
İnşallah canım bekliyoruz güzel sonuçlarınıSüper canım tebriklerben de hala adet olmadım test almaya gidicek eşim birazdan inşallah bende de çıkar bu kadar belli
İlk idrar gitti ama bekletip yaparım artıkİnşallah
Canım dündü benim bat günüm gelmediKaç gün geçti canım günün benim 2 gün geçti ama dünkü testte çıkmadı gölge çıktı
Sıvı alımına dikkat et canım benimİlk idrar gitti ama bekletip yaparım artık
Benim de 28 hazirandı ama ben de bu kadar belli çıkmıyor anlamadım zaten dünkü test Bi garipti ne marka alsam test sadece bu var diyorlarCanım dündü benim bat günüm gelmedi
İnşallah canımSıvı alımına dikkat et canım benimBence çıkar inşallah gölgeyi gördüysen netini de görürsün inşallah
Canım ben normalde dün akşam yapmayacaktım zaten çok sıvı tüketmiştim bi de tuvakete girmiştim sonra 10 15 dakika sonra yeniden girdim test yapmaya o zaman çok silik çıktı resimde biraz zor gözüküyordu, markası da sente lady idi hiç denk gelmemiştim seninkinin markası neBenim de 28 hazirandı ama ben de bu kadar belli çıkmıyor anlamadım zaten dünkü test Bi garipti ne marka alsam test sadece bu var diyorlar
Evet evet ben de gördüm var tebrik ederim canm hayırlı olsunKızlarr bir bakın lütfenn! Çizgi var ama çook silik ama çok sıvı tükettim ve yarım saat bile olmadan 2. Kez tuvalete gittim de yaptım.siz de görebiliyor musunuz?
Çok sevindim 10 ay bekledin demek kendine geldikten sonra degerlendirgin günleri anlat bana bidaki ay öyle yapcam BndeSıvı alımına dikkat et canım benim☺Bence çıkar inşallah gölgeyi gördüysen netini de görürsün inşallah☺
Ne gibi belirtiler hissettin canm adet olacakmıssin gbi mi olduKızlar bu sabah böyle uyandık❤
Çok sevindim 10 ay bekledin demek kendine geldikten sonra degerlendirgin günleri anlat bana bidaki ay öyle yapcam Bnde
Canım dün bat günümdü ama olmadım, hiç hamile olduğumu düşünmedim açıkcası çünkü adet belirtileri vardı yüzümde birkaç tane sivilce bile çıkmıştı. Ovulasyon testi kullanmadıysan onu öneririm canım sana ben kullandığımın 2.ayında hamile kaldım inşallah sağlıkla devam eder de. Bir de bu ay ilk defa çok değil birkaç gün çörekotu tarçın ve bal karıştırıp sabah akşam yedim son adet zamanımda o kaliteli yumurta olmasına sebep olmuş olabilirNe gibi belirtiler hissettin canm adet olacakmıssin gbi mi oldu
Bende ovulasyon testi kullanıyorum iki ay geçen ay degerlendiremistim bu ay degelerndirdik ama ümitli değilim adete dört gün kala kan vermiştim çıkmadı bakalm bugün adet olurum herhalde çörek oTunu denerim Bnde sende yarın git kan ver bakalm Insallah yükselir son adet tarihin ne zamandiCanım dün bat günümdü ama olmadım, hiç hamile olduğumu düşünmedim açıkcası çünkü adet belirtileri vardı yüzümde birkaç tane sivilce bile çıkmıştı. Ovulasyon testi kullanmadıysan onu öneririm canım sana ben kullandığımın 2.ayında hamile kaldım inşallah sağlıkla devam eder de. Bir de bu ay ilk defa çok değil birkaç gün çörekotu tarçın ve bal karıştırıp sabah akşam yedim son adet zamanımda o kaliteli yumurta olmasına sebep olmuş olabilir
Tebrik ederim,masallah cok sevindim, Allahim bu ay bana ve bekleyenlere de nasip eder insallahKızlar bu sabah böyle uyandık
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahKızlar bu sabah böyle uyandık❤
Kayinvalden de oğluna söyleseymiş keske anneni niye öne atıyor ki valla benim kayinvalde bana da diyo düşünün artik diye annemde diyor çevremdeki komşu teyzelere varana kadar diyorIyi aksamlar kizlar, bugun kayinvalidem kendi anneme sen soylesende artik cocuk yapsalar olmuyorsa da caresine baksinlar demis
Bugün gitcem canım acile kan vermeye, yarın da zaten randevu aldım doktora bakalım inşallah güzelce artar değerlerimBende ovulasyon testi kullanıyorum iki ay geçen ay degerlendiremistim bu ay degelerndirdik ama ümitli değilim adete dört gün kala kan vermiştim çıkmadı bakalm bugün adet olurum herhalde çörek oTunu denerim Bnde sende yarın git kan ver bakalm Insallah yükselir son adet tarihin ne zamandi
İnşallah canım, Rabbim bana sağlıkla kavuşmayı, size de en hayırlı zamanda çift çizgileri görüp kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallahTebrik ederim,masallah cok sevindim, Allahim bu ay bana ve bekleyenlere de nasip eder insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?