Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar test almaya gitmeden pembelikler geldi bu ayda olmadı demekki ben yumurtlamayı kaçırmışım 13 14 ü gösteriyordu ama adet 30 unda geldi demekki 17 siydi bu ay 18de çatlasa ben yumurtlama günleri geçti diye ilişki yaşamadım demekki neymiş ovulasyon testi almak şart oldu ilk ay almıştım olmadı 2. Ay takvime yapayım dedim o da olmadı Allahı hakkı 3tür bu ay inşallah ovulasyon takibiyle olur netten alayım kızlar önereceğiniz marka var mı

Fortune diye Bi markayı canım

Fortune diye Bi markayı canım
Canım ben ovulasyon kullandığım 2. Ay çift çizgileri gördüm Laboquick diye bir marka almıştım ben hatta içinden 30 tane ovulasyon testi bir tane erken gebelik testi iki tane de gebelik testi çıkmıştı 29.90 almıştım n11.com dan

Tamam canım hemen sipariş veriyorum bu 3. Ay olucak deneme inşallah olur

Arkadaşlar hepinize merhabalar.
Bende 6+4 deyim bugün. Uyku cok fazla oluyor. Mide bulantisi 2 gün oldu ama şuan geçti çok şükür.Gögüslerde hassasiyet çok var.
Ve dün ilk kez tuvalet sonrası peçeteme kahverengi akıntı geldi. Sizce korkmalı miyim ?
Yardimci olursaniz cok sevinirim. Dünden beri biraz korkuyorum açıkcası...

Benimde geldi oysaki ne kadar umutluydum bu aydan kısmet artık

Canım fazlalaşıp kırmızıya dönerse doktora git Bi ara sor istersen

Benimde geldi oysaki ne kadar umutluydum bu aydan kısmet artık
Canım kısmet bu ay hayırlısı değilmiş demekki vakti değilmiş ben sipariş verdim ovulasyon testi adet bitimi yapmaya başlıycam resmen ben yumurtlamayı kaçırmışım

Ya benim zaten ilk çocuk olsa 2 günde bir ilişki ile yakalanır büyük ihtimal ama ben yumurtlama ve sonrası istediğim için ovulasyon la takip etmeliyim 30tane var içinde bol bol yaparım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…