- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
İnşallah çok teşekkür ederim canımHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Fortune diye Bi markayı canımCanım ben normalde dün akşam yapmayacaktım zaten çok sıvı tüketmiştim bi de tuvakete girmiştim sonra 10 15 dakika sonra yeniden girdim test yapmaya o zaman çok silik çıktı resimde biraz zor gözüküyordu, markası da sente lady idi hiç denk gelmemiştim seninkinin markası ne
Kızlar test almaya gitmeden pembelikler geldi bu ayda olmadı demekki ben yumurtlamayı kaçırmışım 13 14 ü gösteriyordu ama adet 30 unda geldi demekki 17 siydi bu ay 18de çatlasa ben yumurtlama günleri geçti diye ilişki yaşamadım demekki neymiş ovulasyon testi almak şart olduilk ay almıştım olmadı 2. Ay takvime yapayım dedim o da olmadı Allahı hakkı 3tür bu ay inşallah ovulasyon takibiyle olur netten alayım kızlar önereceğiniz marka var mı
Canım ben ovulasyon kullandığım 2. Ay çift çizgileri gördümFortune diye Bi markayı canım
Tamam canım hemen sipariş veriyorum bu 3. Ay olucak deneme inşallah olurCanım ben ovulasyon kullandığım 2. Ay çift çizgileri gördümLaboquick diye bir marka almıştım ben hatta içinden 30 tane ovulasyon testi bir tane erken gebelik testi iki tane de gebelik testi çıkmıştı 29.90 almıştım n11.com dan
Olur canım olur sen güzel takip et piki gör ve güzelce değerlendir olur inşallah. Ben umudumu yitirdiğim ay olduTamam canım hemen sipariş veriyorum bu 3. Ay olucak deneme inşallah olur
Tamam canım ekliyorum :)Beni de ekleyin listeyeeebat 24 Hazirandı şimdi hamiş
Benimde geldi oysaki ne kadar umutluydum bu aydan kısmet artıkKızlar test almaya gitmeden pembelikler geldi bu ayda olmadı demekki ben yumurtlamayı kaçırmışım 13 14 ü gösteriyordu ama adet 30 unda geldi demekki 17 siydi bu ay 18de çatlasa ben yumurtlama günleri geçti diye ilişki yaşamadım demekki neymiş ovulasyon testi almak şart olduilk ay almıştım olmadı 2. Ay takvime yapayım dedim o da olmadı Allahı hakkı 3tür bu ay inşallah ovulasyon takibiyle olur netten alayım kızlar önereceğiniz marka var mı
Canım fazlalaşıp kırmızıya dönerse doktora git Bi ara sor istersenArkadaşlar hepinize merhabalar.
Bende 6+4 deyim bugün. Uyku cok fazla oluyor. Mide bulantisi 2 gün oldu ama şuan geçti çok şükür.Gögüslerde hassasiyet çok var.
Ve dün ilk kez tuvalet sonrası peçeteme kahverengi akıntı geldi. Sizce korkmalı miyim ?
Yardimci olursaniz cok sevinirim. Dünden beri biraz korkuyorum açıkcası...
Canım kısmet bu ay hayırlısı değilmiş demekki vakti değilmiş ben sipariş verdim ovulasyon testi adet bitimi yapmaya başlıycam resmen ben yumurtlamayı kaçırmışımBenimde geldi oysaki ne kadar umutluydum bu aydan kısmet artık
Aslında ben kaçırmadım da olmadı nedense bu ay bende iki günde bir deniycem bakalm artik kismetCanım kısmet bu ay hayırlısı değilmiş demekki vakti değilmiş ben sipariş verdim ovulasyon testi adet bitimi yapmaya başlıycam resmen ben yumurtlamayı kaçırmışım
Cok tesekkur ederim canimCanım fazlalaşıp kırmızıya dönerse doktora git Bi ara sor istersen
coook iyi canim hayirlisi olsunKızlar değerler 435 çıktı adet günüm dündü nasıl sizce
Teşekkür ederim canım inşallah sağlıkla artarcoook iyi canim hayirlisi olsun❣
artar canim cok guzel degerin masallah. benim adetten 4 gun sonra 818 di.Teşekkür ederim canım inşallah sağlıkla artar
Sağol canım benim cevap verdiğin içinartar canim cok guzel degerin masallah. benim adetten 4 gun sonra 818 di.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?