Benim adetten 3 gün sonra 3300 dü ama maalesef 3 ay önce düşükle sonuçlandıSağol canım benim cevap verdiğin için
Kız yeni gördüm gözün aydınnnn olsunnnn : ))))))))Kızlar bu sabah böyle uyandık❤
Yaa çok üzüldüm, Rabbim en hayırlısını nasip etsin inşallah yenidenBenim adetten 3 gün sonra 3300 dü ama maalesef 3 ay önce düşükle sonuçlandı
Teşekkür ederim canım benim beni de ekler misin hamiş listesineKız yeni gördüm gözün aydınnnn olsunnnn : ))))))))
İnşâllah bakalım bu ay klomen ve catlatma ıgnesı denıycem zaten ilk haYaa çok üzüldüm, Rabbim en hayırlısını nasip etsin inşallah yeniden
İnşallah zaten bu ay klomen ve catlatma ıgnesı denıycem ilk gebeliğim de catlatma ıgnesı ile olmuştuYaa çok üzüldüm, Rabbim en hayırlısını nasip etsin inşallah yeniden
İnşallah bu güzel haberleri sizden de yeniden sağlıklı bir şekilde duyarızİnşâllah bakalım bu ay klomen ve catlatma ıgnesı denıycem zaten ilk ha
İnşallah zaten bu ay klomen ve catlatma ıgnesı denıycem ilk gebeliğim de catlatma ıgnesı ile olmuştu
İnşâllah 26 temmuzda bu güzel haberi sizlerle paylaşmak isterimİnşallah bu güzel haberleri sizden de yeniden sağlıklı bir şekilde duyarız
İnşallah canım sen içini ferah tut ben de bu haber için 10 ay bekledim Rabbim en doğru zamanda en hayırlısını nasip etsin inşallahİnşâllah 26 temmuzda bu güzel haberi sizlerle paylaşmak isterim
İnşâllah ben 1 yıl beklemiştim ama nasıp olmadı inşallah Allahım yine nasıp ederİnşallah canım sen içini ferah tut ben de bu haber için 10 ay bekledim Rabbim en doğru zamanda en hayırlısını nasip etsin inşallah☺
İnşallah canımİnşâllah ben 1 yıl beklemiştim ama nasıp olmadı inşallah Allahım yine nasıp eder
26mayis canimE elmacikkemikleri
@KARABATAK_
YEKTA61
Fitbirbusra
Prettygirl
M Merve2728
A Altibirlik61
Zeynep_teacher
Henrietta___
1917pinkterest
Kızlar hamile kalan arkadaşlarımı ayrı listeye aldım. Son adet tarihlerinizi yazar mısınız canlar
Hoşgeldin canım ekliyorum.selam kizlar bende geldim benide listeye eklermisiniz bat 2 temmuz
Sat = 22 nisan benim canım.E elmacikkemikleri
@KARABATAK_
YEKTA61
Fitbirbusra
Prettygirl
M Merve2728
A Altibirlik61
Zeynep_teacher
Henrietta___
1917pinkterest
Kızlar hamile kalan arkadaşlarımı ayrı listeye aldım. Son adet tarihlerinizi yazar mısınız canlar
26.05.2019E elmacikkemikleri
@KARABATAK_
YEKTA61
Fitbirbusra
Prettygirl
M Merve2728
A Altibirlik61
Zeynep_teacher
Henrietta___
1917pinkterest
Yeşimcim yapabilirim onları da, neden olmasın:))busra1tan canımcım benim hamileyken olduğum grupta listede kullanıcı adı, sat, yaş, il,kaçıncı çocuk, tek yada ikiz vs ve cinsiyet vardı. En azından ilerleyen zaman aynı şehirdeki arkadaşlar hem hastane, dr konularında hemde alışveriş zamanında yer fiyat veriyorlardı. Şehir bilince kişiler birbirine soruyordu. Naçizane bir fikir
Yeşim kız bende de dünden beri çok fazla cinsel istek varKızlar dün adetim bitti. Malum adetten önce olabilecek tüm belirtileri yaşamıştımAdet olduğum günden bir gün önce hepsi gitmişti karın ağrısıda dahil. Ben 25. adet oldum 28. bitti. Ancak dün saçma bir şekilde karın ağrısı yaşadım adet olacakmış gibi gögüslerim elleyince ağrıdı ve söylemesi ayıptır hormonlara mı bir şey oldu bilmiyorum ama ben dünden beri bir azgın oldum Habire canım istiyor. Bugünde çok yogun bir şekilde akıntı yaşadım. Ayıptır sabah dışardaydık eve geldim akıntı kurumuş ve çamaşırım katılaşmıştı. Acaba erken mi yumurtladım anlamadım gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?