Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşâllah bakalım bu ay klomen ve catlatma ıgnesı denıycem zaten ilk ha

İnşallah zaten bu ay klomen ve catlatma ıgnesı denıycem ilk gebeliğim de catlatma ıgnesı ile olmuştu
İnşallah bu güzel haberleri sizden de yeniden sağlıklı bir şekilde duyarız

busra1tan canımcım benim hamileyken olduğum grupta listede kullanıcı adı, sat, yaş, il,kaçıncı çocuk, tek yada ikiz vs ve cinsiyet vardı. En azından ilerleyen zaman aynı şehirdeki arkadaşlar hem hastane, dr konularında hemde alışveriş zamanında yer fiyat veriyorlardı. Şehir bilince kişiler birbirine soruyordu. Naçizane bir fikir

Kızlar dün adetim bitti. Malum adetten önce olabilecek tüm belirtileri yaşamıştım Adet olduğum günden bir gün önce hepsi gitmişti karın ağrısıda dahil. Ben 25. adet oldum 28. bitti. Ancak dün saçma bir şekilde karın ağrısı yaşadım adet olacakmış gibi gögüslerim elleyince ağrıdı ve söylemesi ayıptır hormonlara mı bir şey oldu bilmiyorum ama ben dünden beri bir azgın oldum Habire canım istiyor. Bugünde çok yogun bir şekilde akıntı yaşadım. Ayıptır sabah dışardaydık eve geldim akıntı kurumuş ve çamaşırım katılaşmıştı. Acaba erken mi yumurtladım anlamadım gitti.

Yeşimcim yapabilirim onları da, neden olmasın:))

Yeşim kız bende de dünden beri çok fazla cinsel istek var acaba havadan sudan mıdır yoksa dediğin gibi erken mi yumurtladık kız. İnşalah erken yumurtlama olmamıştır ya 9. Gündü dün benim. Değerlendirdik ama içeri olmadı. Bizde bir acayiplik var kız nasip olmuyor ya. Birşeyler ters gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…