Canımcım diğer arkadaşlar da yazsın da pc açıp topluca hepinizi eklicem.Kızçeler beni de ekleyiverin listeyesat 25 mayıstı
r gibi kuzum hadi inşallahKızlarr bir bakın lütfenn! Çizgi var ama çook silik ama çok sıvı tükettim ve yarım saat bile olmadan 2. Kez tuvalete gittim de yaptım.siz de görebiliyor musunuz?
Varmış kuzum şükür kan verdim yarın doktora gitcemVa
r gibi kuzum hadi inşallah
Valla kuzum bilemiyorum havadan mi sudan mi ama acayip oldumYeşim kız bende de dünden beri çok fazla cinsel istek varacaba havadan sudan mıdır yoksa dediğin gibi erken mi yumurtladık kız. İnşalah erken yumurtlama olmamıştır ya 9. Gündü dün benim. Değerlendirdik ama içeri olmadı. Bizde bir acayiplik var kız nasip olmuyor ya. Birşeyler ters gidiyor.
Canım çok çok seviyorum bindim gözün aydın canım. Doğumu uz muhtemelen yakın olur seninleKızlar bu sabah böyle uyandık
Bak canım benim de 3.ay da tuttu. Çörek otu bal tarçın ve ovulasyon takibi şart diyorum. Laboquick kullandım benKızlar test almaya gitmeden pembelikler geldi bu ayda olmadı demekki ben yumurtlamayı kaçırmışım 13 14 ü gösteriyordu ama adet 30 unda geldi demekki 17 siydi bu ay 18de çatlasa ben yumurtlama günleri geçti diye ilişki yaşamadım demekki neymiş ovulasyon testi almak şart olduilk ay almıştım olmadı 2. Ay takvime yapayım dedim o da olmadı Allahı hakkı 3tür bu ay inşallah ovulasyon takibiyle olur netten alayım kızlar önereceğiniz marka var mı
@virgo_35
@KARABATAK_
YEKTA61
@Mutfakci anne
@Prettygirl
M Merve2728
@Altibirlik61
Zeynep_teacher
Henrietta___
1917pinkterest
Kızlar hamile kalan arkadaşlarımı ayrı listeye aldım. Son adet tarihlerinizi yazar mısınız canlar
Benim 26 mayıs canım@virgo_35
@KARABATAK_
YEKTA61
@Mutfakci anne
@Prettygirl
M Merve2728
@Altibirlik61
Zeynep_teacher
Henrietta___
1917pinkterest
Kızlar hamile kalan arkadaşlarımı ayrı listeye aldım. Son adet tarihlerinizi yazar mısınız canlar
Sağol canım benim, yarın bana ne söyleyecek acaba doktor çok heyecanlıyım. Bugün kan değerim 435 çıktıCanım çok çok seviyorum bindim gözün aydın canım. Doğumu uz muhtemelen yakın olur seninle
Kızlar bu sabah böyle uyandık❤
Sağol canım benim amin inşallahGözünüz aydın cnm Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eylesin
Canım sat 2 hazşran@virgo_35
@KARABATAK_
YEKTA61
@Mutfakci anne
@Prettygirl
M Merve2728
@Altibirlik61
Zeynep_teacher
Henrietta___
1917pinkterest
Gözünaydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinVarmış kuzum şükür kan verdim yarın doktora gitcem ☺
Silik bişey var gibi ama emin olamadım ben deMerhaba ben 5 gün kala kanda negatifi gördüm son 2 kaldı ama benim elim dursa ayağım durmuyor sürekli bakıyorum. Bugün ilk idrarla bakamadım ikinciyi tuttum ama yarım saat içinde çıkmadı uyudum sonrasında çizgi görüyor gibi oldum hayal mi görüyorum
Eki Görüntüle 2283656
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?