Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla kuzum bilemiyorum havadan mi sudan mi ama acayip oldum normalde isteyen hep esim olurdu. Valla acabami dedigim zaman biraz nette dolastim. Biri varmis gebe kalamiyormus. Ovu testiyle takip etmeye baalamis ve birturlu pik gormemis dr. Gitmis doktor sonunda birde adetliyken gel demis. Bir bakmislar kadin adetliyken yumurtluyormus ve hemen adetliken yapin demis ve kadin hamile kalmis ben sok olmaz diye birsey yokmus bos gecemeyecen kuzum 2 gunde bir yapacaksin. Senden bu ay bekliyorum.

Bak canım benim de 3.ay da tuttu. Çörek otu bal tarçın ve ovulasyon takibi şart diyorum. Laboquick kullandım ben

Merhaba ben 5 gün kala kanda negatifi gördüm son 2 kaldı ama benim elim dursa ayağım durmuyor sürekli bakıyorum. Bugün ilk idrarla bakamadım ikinciyi tuttum ama yarım saat içinde çıkmadı uyudum sonrasında çizgi görüyor gibi oldum hayal mi görüyorum

Silik bişey var gibi ama emin olamadım ben de

Hamişler nasıl gidiyor ağrınız bulantınız akıntını var mı? Benim kasıklarımda hafif bir agrı vardı adet ağrısı gibi ama yaklaşık iki saattir daha iyiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…