Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oohh aç müziği ruhun gıdası, benim başım ağrıyor yaa bütün yıl çocuk sesinden dolayı sessizlik istiyorum tam tersi, kitap okumaya çalışıyorum kızımdan fırsat kaldıkça

Çıkacak ben öyle hissediyorum

Kuzu olursa kısmet derim. Doğal koruma yöntemi başlayacak şimdi kayınbirader geliyor yarın yurtdışından en az 1 ay bizde. Hatta hafta sonu uygulamaya göre ovu ama eşim şehir dışında olacakki bende dün çatlama olduysa haftasonu olmaması lazım değil miBirde bende soru işareti var şimdi bende dün ovu olduysa ben yine eskisi gibi 21. demi olacağım? Yoksa 15inde mi? Çok merak ediyorum neler olacak

Eğer yumurtan dün çatladıysa sen 15inde regl olursun.
Bence bugün bi atış olsaydı iyiydi
Bu kez gol olabilir çünkü...

Oohh aç müziği ruhun gıdası, benim başım ağrıyor yaa bütün yıl çocuk sesinden dolayı sessizlik istiyorum tam tersi, kitap okumaya çalışıyorum kızımdan fırsat kaldıkça
Kız senin kızın mı vardı. Sen de mi ikinciye uğraşıyordun. Birgarip mi ilk için uğraşıyordu. Kafam karıştı sizin o kullanıcı adlarınızdan :))
Neyse bundan sonra karışmaz artık. Sibelin bi kızı var anlaşıldı.
Kızına yumurtlama öncesi mi sonrası mı hamile kaldın acaba biliyor musun. Ben de kız istiyorum ama Rabbim inşallah nasip eder. Çok istiyorum bu kez kız olmasını...

Ben ilk icin ugarsiyorum sat 18 veya 19 kizlar,15 temmuzda yapsak cikar mi ki,evlilik yildonumumuzde ciksa muhtesem olur

Evet canım kızım var dünya tatlısı, geçen yıl bir kızım daha olacaktı onu kaybedince daha bir şükrettim varlığına çünkü evlendikten üç ay sonra istedik hemen denemelerin 2. Ayında oldu anlayamadım ki nasıl oldu yumurtlama hesabı filan yapmaya fırsat kalmadı :) erken oldu dedim daha 24 yaşındaydım ama iyi ki olmuş diyorum şimdi birlikte büyüyoruz

Seninki benim oğlum gibi olmuş. İkinci ay hesapsız kitapsız :)) 25 yaşındaydım ben de. Küçük değildik kız o kadar. Normal bence. Şimdi 30umda bi tane daha olursa şükreder otururum yeter, Allah canlarına sağlık versin.

24 yasindayim ben de demekki 30 larda yine ikinci icin ugrasirken bulurum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…