Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
24 yasindayim ben de demekki 30 larda yine ikinci icin ugrasirken bulurum kendimi
O zaman yeni yol arkadaşların olur:)
Ama bence 2 yıldan fazla ara vermeden hemen yap bi tane daha kurtul.
Ben pişman oldum yapmadığıma. Koca istemedi ki anacım şimdi kendi de pişman. Olsaydı bitmişti bu iş.
Sen de bekleme boşuna. Yap hemen arkasından büyüt gitsin.

Ikincide bi de 2 yillik ucretsiz izin alayim ohh ne guzel olur insallah maddiyat olarak rahatlayalim 2.ciye ucretsiz izin alirim diye dusunuyorum ama bunun icin de biraz calisip ev durumumuzu filan ayarlamamiz lazim

Nebileyim cahilliğime geldi gibi geliyor bazen, ben de 30um kız aynı yaştaymışız tek farkımız 2.yi bu zamana kadar eşim istedi ben istemedim kız küçük biraz daha büyüsün dedim kıyamadım ister istemez ilgin zamanın bölünecek cesaret edemedim ama pişman oldum mu evet oldum 3 yaşındayken bari isteseydik şimdiye olurdu ama nasip yaa

Ne guzel olmus,insallah Allahim bize de nasip etsin de nasil soyleyecegiz diye dusunelim hep beraber

Hadi inşallah canım bir an evvel güzel sonuçlarla dolsun taşsın burası
Ben ilk icin ugarsiyorum sat 18 veya 19 kizlar,15 temmuzda yapsak cikar mi ki,evlilik yildonumumuzde ciksa muhtesem olur

Erken gebelik testi al canım onlarda çıkar ben sata 4 gün kala erken gebelikle öğrendim

O da doğru bir tane olunca rahatlıyorsun millet sorup durmuyor en azından üstündeki baskı azalıyor hemde evlat sevgisini erken tatmış oluyorsun artıları eksileri var tabi :)
Kız yok be öyle bir şey. Bana herkes abartarak çocuğun boyun kadar oldu, hala ikinciyi yapmadın, neyi bekliyorsun diyorlar.
Anam da ilki kız olsaydı başka yapmazdın diyor

Kız yok be öyle bir şey. Bana herkes abartarak çocuğun boyun kadar oldu, hala ikinciyi yapmadın, neyi bekliyorsun diyorlar.
Anam da ilki kız olsaydı başka yapmazdın diyor
Allah allah daha 5 yaşında nasıl boyun kadar oluyor acaba enteresan, bana öyle diyemiyorlar kız olduğu için mi acaba :) niye yapmazdın kız başka erkek-kız ne olursa olsun kardeş şart bence, yanlız kalmasını istemem..

Aynen ya 5 yaşında daha ama 1 yaş ara vermeyi tercih ederdim. Ben biraz rahatıma düşkünüm. Sırf oğlan yalnız kalmasın diye istiyoruz.
Gerçi kardeş çok mu işe yarıyor orası da tartışılır.
Biz 3 kardeşiz ama olmasa da olurdu....

Ben iki ay yaptım. Birinden arta kalanı 2.ay yaptım. İkisinde de pikleri gördüm kızlar. Aynı saatte yapıyorsunuz mutlaka değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…