O zaman yeni yol arkadaşların olur:)24 yasindayim ben de demekki 30 larda yine ikinci icin ugrasirken bulurum kendimi
Ikincide bi de 2 yillik ucretsiz izin alayim ohh ne guzel olurO zaman yeni yol arkadaşların olur:)
Ama bence 2 yıldan fazla ara vermeden hemen yap bi tane daha kurtul.
Ben pişman oldum yapmadığıma. Koca istemedi ki anacım şimdi kendi de pişman. Olsaydı bitmişti bu iş.
Sen de bekleme boşuna. Yap hemen arkasından büyüt gitsin.
Nebileyim cahilliğime geldi gibi geliyor bazen, ben de 30um kız aynı yaştaymışız tek farkımız 2.yi bu zamana kadar eşim istedi ben istemedim kız küçük biraz daha büyüsün dedim kıyamadım ister istemez ilgin zamanın bölünecek cesaret edemedim ama pişman oldum mu evet oldum 3 yaşındayken bari isteseydik şimdiye olurdu ama nasip yaaSeninki benim oğlum gibi olmuş. İkinci ay hesapsız kitapsız :)) 25 yaşındaydım ben de. Küçük değildik kız o kadar. Normal bence. Şimdi 30umda bi tane daha olursa şükreder otururum yeter, Allah canlarına sağlık versin.
Sen daha gençmişsin kız, olmazsa bile niye olmuyor diye üzülme oo çok zamanın var daha yeni evlisindir de, gez toz çocuk olur elbet zamanı gelince24 yasindayim ben de demekki 30 larda yine ikinci icin ugrasirken bulurum kendimi
Amin canım benimCanim cok guzel olmus hayal ettimde suratlariAllahim saglikla tamamlayip kucagina almayi nasip etsin insallah.
Not: Gebelikte cigkofteden uzak dur canim.
Ben kızıma 1 yılda hamile kaldım bu ay olmassa Bi daha ki ay yine denerizOlana kadar devam canım. Elbette bir ay olacak
1 yil doldu iste, biraz evhamli biriyim ya olsun rahatlayimSen daha gençmişsin kız, olmazsa bile niye olmuyor diye üzülme oo çok zamanın var daha yeni evlisindir de, gez toz çocuk olur elbet zamanı gelince
Ne guzel olmus,insallah Allahim bize de nasip etsin de nasil soyleyecegiz diye dusunelim hep beraber
Ben ilk icin ugarsiyorumsat 18 veya 19 kizlar,15 temmuzda yapsak cikar mi ki,evlilik yildonumumuzde ciksa muhtesem olur
İnşallah bu ay olacakBen kızıma 1 yılda hamile kaldım bu ay olmassa Bi daha ki ay yine deneriz
O da doğru bir tane olunca rahatlıyorsun millet sorup durmuyor en azından üstündeki baskı azalıyor hemde evlat sevgisini erken tatmış oluyorsun artıları eksileri var tabi :)1 yil doldu iste, biraz evhamli biriyim ya olsun rahatlayim
İkimiz de inşallah mutlu haberler alırızİnşallah bu ay olacak
Kız yok be öyle bir şey. Bana herkes abartarak çocuğun boyun kadar oldu, hala ikinciyi yapmadın, neyi bekliyorsun diyorlar.O da doğru bir tane olunca rahatlıyorsun millet sorup durmuyor en azından üstündeki baskı azalıyor hemde evlat sevgisini erken tatmış oluyorsun artıları eksileri var tabi :)
Kuzu pik olmamış ama yakındır. Yapmaya devam et
Perşembe yada cuma sabahı bi test yap bence :)İkimiz de inşallah mutlu haberler alırız
Ben geçen yıl yaptım bu ovü testlerini, aynı böyleydi hiç birşey anlamadım sıvı alımına mı dikkat etmedim yoksa yanlış zamanlarda mı yaptım bilemedm zaten 8 taneydi benim, sen görürsün inş piki ama ben becerememiştim
Allah allah daha 5 yaşında nasıl boyun kadar oluyor acaba enteresan, bana öyle diyemiyorlar kız olduğu için mi acaba :) niye yapmazdın kız başka erkek-kız ne olursa olsun kardeş şart bence, yanlız kalmasını istemem..Kız yok be öyle bir şey. Bana herkes abartarak çocuğun boyun kadar oldu, hala ikinciyi yapmadın, neyi bekliyorsun diyorlar.
Anam da ilki kız olsaydı başka yapmazdın diyor
Aynen ya 5 yaşında daha ama 1 yaş ara vermeyi tercih ederdim. Ben biraz rahatıma düşkünüm. Sırf oğlan yalnız kalmasın diye istiyoruz.Allah allah daha 5 yaşında nasıl boyun kadar oluyor acaba enteresan, bana öyle diyemiyorlar kız olduğu için mi acaba :) niye yapmazdın kız başka erkek-kız ne olursa olsun kardeş şart bence, yanlız kalmasını istemem..
Ben iki ay yaptım. Birinden arta kalanı 2.ay yaptım. İkisinde de pikleri gördüm kızlar. Aynı saatte yapıyorsunuz mutlaka değil miBen geçen yıl yaptım bu ovü testlerini, aynı böyleydi hiç birşey anlamadım sıvı alımına mı dikkat etmedim yoksa yanlış zamanlarda mı yaptım bilemedm zaten 8 taneydi benim, sen görürsün inş piki ama ben becerememiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?