Ayni saatte yapiyorum ve oncesinde nerdeyse 3 saatten fazla sivi tuketmiyorum, senin bi gunde mi koyulasti yoksa yavas yavas mi koyulasti canimBen iki ay yaptım. Birinden arta kalanı 2.ay yaptım. İkisinde de pikleri gördüm kızlar. Aynı saatte yapıyorsunuz mutlaka değil mi
Yavaş yavaş koyulaştı benimki. Diğer ay elimde iki tane vardı. Yumurtlama olduğunu düşündüğüm iki gün yaptım. İki gün de pikti.Ayni saatte yapiyorum ve oncesinde nerdeyse 3 saatten fazla sivi tuketmiyorum, senin bi gunde mi koyulasti yoksa yavas yavas mi koyulasti canim
Devam edeyim bakalim umarim gorurum ya, yinede 2 gune 1 olabildigince degerlendiriyoruz umarim bosa gitmez cunku 2 gune 1 yoruyorYavaş yavaş koyulaştı benimki. Diğer ay elimde iki tane vardı. Yumurtlama olduğunu düşündüğüm iki gün yaptım. İki gün de pikti.
Evet 2 güne 1 bana da yorucu geliyor. İnşallah emeklerinin karşılığını alırsın bu ayDevam edeyim bakalim umarim gorurum ya, yinede 2 gune 1 olabildigince degerlendiriyoruz umarim bosa gitmez cunku 2 gune 1 yoruyor
Niye öyle dedin kız benim bir tane kardeşim var keşke birkaç tane daha olsaydı diyorum ama annem dinlemedi o zamanlar yapmadı bana başka kardeş :) ben de rahatıma düşkünüm sorma bir tane bile yordu yani ama kızım için işte, bir de mayıs ayında olacaktı olamadı ya kardeş hevesi içinde kaldı çocuğumun onun için hemen istiyoruzAynen ya 5 yaşında daha ama 1 yaş ara vermeyi tercih ederdim. Ben biraz rahatıma düşkünüm. Sırf oğlan yalnız kalmasın diye istiyoruz.
Gerçi kardeş çok mu işe yarıyor orası da tartışılır.
Biz 3 kardeşiz ama olmasa da olurdu....
Aaa baya iyi anlıyorsun demekki yumurtladığın günü, pik olduğunda ilişki mi olmamıştı senin? Akıntıdan mı tahmin ettin ya ben anlayamıyorum onuYavaş yavaş koyulaştı benimki. Diğer ay elimde iki tane vardı. Yumurtlama olduğunu düşündüğüm iki gün yaptım. İki gün de pikti.
Beni de yoruyor, hatta bugün yarın art arta mı olsa diyorum tahmini yumurtlama olduğu için ama nasıl olur bakalım pertim çıkar kesinDevam edeyim bakalim umarim gorurum ya, yinede 2 gune 1 olabildigince degerlendiriyoruz umarim bosa gitmez cunku 2 gune 1 yoruyor
Testte koyu cikana kadar ben de zorlamayacam ya, cikarsa o gunleri bari degerlendirelim yoksa da nasip artikBeni de yoruyor, hatta bugün yarın art arta mı olsa diyorum tahmini yumurtlama olduğu için ama nasıl olur bakalım pertim çıkar kesin
11. Gün yapıyım dedim çünkü bir önceki ay 11de çatladı benimki. 11de pik gördüm. Dedim iyiki bi test daha var 12de çatladığını görürüm dedim. 12. Gün baktım yine pik. Elimde başka test kalmadı. İşte biz o gece yapacaktık ama kardeşlerim yatıya gelince yattı bizim iş. Adam tutturdu yapamam ben birileri evde varken diye. Kaldık öyle.Aaa baya iyi anlıyorsun demekki yumurtladığın günü, pik olduğunda ilişki mi olmamıştı senin? Akıntıdan mı tahmin ettin ya ben anlayamıyorum onu
Bu sefer Rabbim tamamına erdirir İnşallahh.Niye öyle dedin kız benim bir tane kardeşim var keşke birkaç tane daha olsaydı diyorum ama annem dinlemedi o zamanlar yapmadı bana başka kardeş :) ben de rahatıma düşkünüm sorma bir tane bile yordu yani ama kızım için işte, bir de mayıs ayında olacaktı olamadı ya kardeş hevesi içinde kaldı çocuğumun onun için hemen istiyoruz
Hadi inşallah.Ben de bugün başladım ovulasyon testine adetimin 9. günü bakalım inşallah güzel haberler alırız bu ay
Ay ben de yapamam evde misafir varken rahat edemem ki :)11. Gün yapıyım dedim çünkü bir önceki ay 11de çatladı benimki. 11de pik gördüm. Dedim iyiki bi test daha var 12de çatladığını görürüm dedim. 12. Gün baktım yine pik. Elimde başka test kalmadı. İşte biz o gece yapacaktık ama kardeşlerim yatıya gelince yattı bizim iş. Adam tutturdu yapamam ben birileri evde varken diye. Kaldık öyle.
Adet döngün kaç gün ki 11. Gün yumurtladın, 25-26 olması lazım dimi?11. Gün yapıyım dedim çünkü bir önceki ay 11de çatladı benimki. 11de pik gördüm. Dedim iyiki bi test daha var 12de çatladığını görürüm dedim. 12. Gün baktım yine pik. Elimde başka test kalmadı. İşte biz o gece yapacaktık ama kardeşlerim yatıya gelince yattı bizim iş. Adam tutturdu yapamam ben birileri evde varken diye. Kaldık öyle.
Önceden hep 28di şimdi nedense 25 yada 26 oluyor. Mevsimsel değişiyor mu nedirAdet döngün kaç gün ki 11. Gün yumurtladın, 25-26 olması lazım dimi?
Benimde değişiyor şimdi 27 oldu bir ara 24-25 olduğu bile oldu o zaman da yumurtlamayı kestiremiyorum ovü testi yapmadığım içinÖnceden hep 28di şimdi nedense 25 yada 26 oluyor. Mevsimsel değişiyor mu nedir
Stres yaptığımız için günler değişiyor. Yumurtlama günü...Benimde değişiyor şimdi 27 oldu bir ara 24-25 olduğu bile oldu o zaman da yumurtlamayı kestiremiyorum ovü testi yapmadığım için
Yok yok benim testte hiç çıkmıyo adeti geçerse lan veririmPerşembe yada cuma sabahı bi test yap bence :)
Peki o vakit :)Yok yok benim testte hiç çıkmıyo adeti geçerse lan veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?