Çünkü iki gebeliğim de de adeti 4 gün geçmesine rağmen testte çıkmadıPeki o vakit :)
İlki düşük Dü ondan 9 ay sonra hamile kaldım onda da çıkmadı belki bunda çıkarPeki o vakit :)
Ben fikrimi söyledim. Gerisi sana kalmış canımcım :)İlki düşük Dü ondan 9 ay sonra hamile kaldım onda da çıkmadı belki bunda çıkardenemek Lazım
Rabbim acınızın yerine sizi tez vakitde mucizenizle yüzünüzü güldürsün inşallahİnşâllah bakalım bu ay klomen ve catlatma ıgnesı denıycem zaten ilk ha
İnşallah zaten bu ay klomen ve catlatma ıgnesı denıycem ilk gebeliğim de catlatma ıgnesı ile olmuştu
Agzınızdan bal damlıyor inşallah Allahım inşallahRabbim acınızın yerine sizi tez vakitde mucizenizle yüzünüzü güldürsün inşallah
8mayıs sat eklersen sevinirim sağolE elmacikkemikleri
@KARABATAK_
@YEKTA61
@Mutfakci anne
@Prettygirl
@Merve2728
@Altibirlik61
Zeynep_teacher
@Henrietta___
@1917pinkterest
Kızlar hamile kalan arkadaşlarımı ayrı listeye aldım. Son adet tarihlerinizi yazar mısınız canlar
Canım günü değişti şimdi 2 gün geçe attı kaç yazıcazki bilmiyorumMoonnlightt sen regl olmuştun dimi? Yeni bat tarihin
Telefonunda regl uygulaması yok mu?Canım günü değişti şimdi 2 gün geçe attı kaç yazıcazki bilmiyorum
26 bar yazabilirsin canımmMoonnlightt sen regl olmuştun dimi? Yeni bat tarihin
Var canım 26 sı diyor yarın ovulasyon testleri geliyor adet bitimi başlıycam inşallah bu ay tutacakTelefonunda regl uygulaması yok mu?
Tamam canımcım ekledim.Var canım 26 sı diyor yarın ovulasyon testleri geliyor adet bitimi başlıycam inşallah bu ay tutacak
Pik olup çatlaması silikleşmeyi gördükten sonra mı denesem yoksa pik gecesi de mi valla bir de ilk başta her gün bir test yapıp koyulaşmaya başladığı günler günde 2 tane falan yapmak lazım kaçırmamak için piki değil miTamam canımcım ekledim.
Ovülasyon ile hergün sıkı takip takip. Pik ve pik ertesi 2 günü de değerlendir mutlaka.
İnşallah olur bu ay.
En güzeli 2 günde bir ilişki ve ovüde pik gördüğün gün ile ertesi günü değerlendirmek. Eğer pikin ertesi yine pik ise silikleştiği güne kadar ovü yap. Zaten benim bildiğim kadarıyla 2 gün pik olup 3.güne silik oluyormuş. Çatlıyor yani. İşte o silik olduğu gün çok önemli. Hatta mümkünse bir ertesi gün daha..Pik olup çatlaması silikleşmeyi gördükten sonra mı denesem yoksa pik gecesi de mi valla bir de ilk başta her gün bir test yapıp koyulaşmaya başladığı günler günde 2 tane falan yapmak lazım kaçırmamak için piki değil mi
canim belki de takip etmediginde kafaya hic takmadiginda olacak kesin inanıyorum buna. en hayirli zamanda bekliyoruz haberiniMerhaba bugün bat ve tam zamanında geldi maşallah
Yeni bir çalışma ve sabır gösteremeyeceğim için yeni bat yok
İnşallah hayırlısıyla burda isteyen herkese nasip etsin rabbimhoşçakalın
Canım çok teşekkür ederim duan için hep diyorum Allahım hayırlısıysa versin 3.benim için çok zor Bi karar hala gelgitler yaşamıyor değilim 2 yeter mi 3 e bakabilecek miyimkafamda deli sorular bir yandan da 5 sene sonra keşke yapsaydım dermişim gibi geliyor Allahım çok arada kaldığımız Bi karar eşimle... 2 ay denedim olmayınca hayırlısı bu belki dedim ama 3. Sefer denemeye karar verdim hayırlısı diyorum yinebusra1tan kuzum ne güzel bir liste hazırlamışsın.Allahım öteki listedeki isimlerin hepsinin inşallah bu ay bizim listeye geçmesini sağlasın Yarabbim.
Kızlar malum bu hafta il dışındayım kaynanamgil in yaykasındayım pazar dönücem evime. Burda net çok zor çekiyor. Çok birikmiş mesaj var inşallah okurum hepsini. Bu arada Büşra Yeşim çok bilmem gereken bişey varsa nolur özet geçin banaPazartesi yani regl gecikmesinin 5.günü tekrar kan testi verdim. Değer 743 çıktı. Geçen çarşamba 141.5 çıkmıştı. İyi sanırım artış ama emin değilim. Doktora eve döndüğüm hafta perşembe gidicem 6.haftaya girmiş olurum hem diye. Daha aileden kimse bilmiyor. Nedense cesaret edemedim hala 3.yü söylemeye.. Doktordan sonra inşallah söylerim kalbini duyalım da inşallah. Bu arada moral olarak çok gelgit var. Düğünün ortasında sebepsiz ağlamalar gibi.
Net çektikçe günlük takip etmeye çalışıcam özlüyorum çünkü sizi dinlemeyi ve konuşmayı.
busra1tan
B BYV
@sbmm
Moonnlightt
@birgarip
Ve bütün arkadaşlarım hepinize her namazdan sonra dua ediyorum ve iyi haberlerinizi bekliyorum. Lütfen sizde dualarınızda yer verin bana. Offfff çok zor çekiyor telefon.
Canım benim dualarını hissediyorum. Rabbim üçüncü yavrunu da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.busra1tan kuzum ne güzel bir liste hazırlamışsın.Allahım öteki listedeki isimlerin hepsinin inşallah bu ay bizim listeye geçmesini sağlasın Yarabbim.
Kızlar malum bu hafta il dışındayım kaynanamgil in yaykasındayım pazar dönücem evime. Burda net çok zor çekiyor. Çok birikmiş mesaj var inşallah okurum hepsini. Bu arada Büşra Yeşim çok bilmem gereken bişey varsa nolur özet geçin banaPazartesi yani regl gecikmesinin 5.günü tekrar kan testi verdim. Değer 743 çıktı. Geçen çarşamba 141.5 çıkmıştı. İyi sanırım artış ama emin değilim. Doktora eve döndüğüm hafta perşembe gidicem 6.haftaya girmiş olurum hem diye. Daha aileden kimse bilmiyor. Nedense cesaret edemedim hala 3.yü söylemeye.. Doktordan sonra inşallah söylerim kalbini duyalım da inşallah. Bu arada moral olarak çok gelgit var. Düğünün ortasında sebepsiz ağlamalar gibi.
Net çektikçe günlük takip etmeye çalışıcam özlüyorum çünkü sizi dinlemeyi ve konuşmayı.
busra1tan
B BYV
@sbmm
Moonnlightt
@birgarip
Ve bütün arkadaşlarım hepinize her namazdan sonra dua ediyorum ve iyi haberlerinizi bekliyorum. Lütfen sizde dualarınızda yer verin bana. Offfff çok zor çekiyor telefon.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?