Amin canım. İnşallah kafan rahat bi şekilde kendiliğinden gelecektir bebeğin. Hamile kalınca bize haber ver:))Merhaba bugün bat ve tam zamanında geldi maşallah
Yeni bir çalışma ve sabır gösteremeyeceğim için yeni bat yok
İnşallah hayırlısıyla burda isteyen herkese nasip etsin rabbimhoşçakalın
Ekledim canım.Merhaba arkadaşlar. Beni de ekler misiniz listeye? Bat 23 Temmuz. Yaşım 37. Bu ay başladık çalışmalara. İnşallah hepimiz en kısa sürede güzel haberler alırız
Ben iyiyim çok şükür.Merhaba arkadaslar.
Herkes iyi mi?
Eveet cok iyiyim bende bu ay cok ümitliyim ve heycanlı beklemedeyim sen nasılsınMerhaba arkadaslar.
Herkes iyi mi?
Nedense bu ay hepimiz ümit doluyuzEveet cok iyiyim bende bu ay cok ümitliyim ve heycanlı beklemedeyim sen nasılsın
Harikasin,Eveet cok iyiyim bende bu ay cok ümitliyim ve heycanlı beklemedeyim sen nasılsın
Aman iyi ol sen,Ben iyiyim çok şükür.
Sen nasılsın canımcım
Bu ay hamile kalacağımı hissediyorum nedense
Sende tiroid sorunu var mıydı gebelik öncesi?Aman iyi ol sen,
Hep iyi ol
Bu ay büyük patlama bekliyorum yani hissediyorum.
Gümbür gümbür gelecek peş peşe cift çizgiler INŞALLAH
Ben de iyyim Allah a sukur.
Sizleri merak ediyorum arada girip hizli hizli okuyorum.
Bugun troid icin kan verdik,yarin da muayene var. Oyle iste
Yok kiz.Sende tiroid sorunu var mıydı gebelik öncesi?
Zaten son randevuda herşeyin güzel olduğunu görmüştük.Yok kiz.
genetik tarama da yapıldı hatta.
Dr a dahi sordum benim yuzumden mi oldu acaba diye.
Dr alakasi yok demisti.
Yok gi yanlis mi anladik ki birbirimizi.Zaten son randevuda herşeyin güzel olduğunu görmüştük.
Yarın da daha güzel olacağını görücez inşallah.
Kendine bağlama bu tür şeyleri.
Rabbim ne derse onu yaşarız.
Aaa kız ben seni zannettim tiroid için. Hamilelikte bakarlar ya.Yok gi yanlis mi anladik ki birbirimizi.
Ben troid sorusunu bahar icin sordun sandim.
Cunku bugun troid icin kani bahar verdi ve yarin da 3 ayda 1 olan rutin kontrolu var endokrinde.
15 günlükken hipotroidi teshisi ile ilac kullanmaya basladi. Doz ayarlandıktan sonra 3 ayda 1 gidip kan verip muayene oluyor.Aaa kız ben seni zannettim tiroid için. Hamilelikte bakarlar ya.
Baharın tiroid le ilgili sıkıntısı nedir, çalışmıyor mu
Çabucak sağlına kavuşsun minik senin hamilelik nasıl gidiyor canım15 günlükken hipotroidi teshisi ile ilac kullanmaya basladi. Doz ayarlandıktan sonra 3 ayda 1 gidip kan verip muayene oluyor.
2 yasinda sirf troid icin 19 defa kan vermis minicik bedeniyle kizim.
Oteki normal kan tahlilleriyle beraber 30 belkide delindi kollari. Sayinca boyle bi kötü oluyo insan. Bizde troid sorunu hic olmadi esimde de bende de. Bahar imda cikti sadece. Hipotroidi tembel calisana deniliyor.
Bahar in kemik yoğunluğu, troid usg si normal cok sukur. Zaten h.ici 12.5 mg
Hafta sonu onun yarısını aliyor. Yani en düşük dozu kullaniyor. Dr 3 yasa kadar beyin gelisimi sürdüğü icin biraktirmiyoruz dedi. 3 yasinda birakacak Allah in izniyle.
Saol canim benim.Çabucak sağlına kavuşsun minik senin hamilelik nasıl gidiyor canım
Oyy kuzum benim.15 günlükken hipotroidi teshisi ile ilac kullanmaya basladi. Doz ayarlandıktan sonra 3 ayda 1 gidip kan verip muayene oluyor.
2 yasinda sirf troid icin 19 defa kan vermis minicik bedeniyle kizim.
Oteki normal kan tahlilleriyle beraber 30 belkide delindi kollari. Sayinca boyle bi kötü oluyo insan. Bizde troid sorunu hic olmadi esimde de bende de. Bahar imda cikti sadece. Hipotroidi tembel calisana deniliyor.
Bahar in kemik yoğunluğu, troid usg si normal cok sukur. Zaten h.ici 12.5 mg
Hafta sonu onun yarısını aliyor. Yani en düşük dozu kullaniyor. Dr 3 yasa kadar beyin gelisimi sürdüğü icin biraktirmiyoruz dedi. 3 yasinda birakacak Allah in izniyle.
Saol canim benim.
Aslinda cok saglikli benim kizim ama troidden kaynakli gelisimi geriden geliyor.
Mesela 2 yasinda ama konusmuyor gibi gibi.
Hastaneye git gel o yavrucuklari göre göre nasil sukredecegini bilmiyor insan.
Cok sukur bin sukur sagligi yerinde kuzumun diyip gerisini de ozel egitim ile halletmeye çalışıyoruz bakalim.
Hamilelik iyi gidiyordur sanirim canim ya bilmiyorum valla. Ilk bebegw hamileyken insan o kadar bos oluyor ki zaman acısından, habire araştırıp okuyup hatta kendini co dinleyip daha sık bile dr a gidebiliyor (ben gibi)
Ama 2.cide o is oyle olmuyor:)))))))
Bizim evde tv tablet tel olmadığı için yapisik ikiz gibi takiliyoruz kizimla. Uyku zamanlari da giriyorum buraya bazen de salincaktayken alıyorum teli elime :)
Yani insallah bebegim bu tempoda sıkı sıkı tutunuyordur annesine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?