Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya kızlar evde zaman geçmiyor, buraya bakıyorum tvde bişey yok zaten ev işleri bile hemen bitiyor kızımla da oynuyorum ama yok arkadaş ruhum sıkıldı kitap okumaktan da sıkıldım kendime meşguliyet bulamadım resmen darlandım haa

Aynen benimde canım sıkılıyor şuan kitap okudum biraz k.k gezineyim dedim

Yemek yaptın mı? Yıkanacak çamaşır varsa onları yıkayıp assaydın. Ütülenecek bir şeyler bul. Perdeleri yıka

Aynen sıcaktan bunaldım artık
Ya yürüyüş yapmak istiyorum ama hava sıcak akşam yemekten sonra çıkıyorz biraz ama gündüz sıkıldık valla çocukla.. Anne eğlenceli birşeyler yapalım diyor
Ya yürüyüş yapmak istiyorum ama hava sıcak akşam yemekten sonra çıkıyorz biraz ama gündüz sıkıldık valla çocukla.. Anne eğlenceli birşeyler yapalım diyor

Yemek yaptın mı? Yıkanacak çamaşır varsa onları yıkayıp assaydın. Ütülenecek bir şeyler bul. Perdeleri yıka
Yemek yaptım, çamaşır yıkadım astım, ütülenecekler bekliyor sıcakta canım istemedi onu, perdeleri yeni yıkamıştım tekrar yıkayamam kii, dur ben ütü yapayım o zaman yemekten sonra :)

Senin kız kaç yaşında.

Ben oğlanla dışarı çıkacaktım. Adamıma kabak çekirdeği ile fındık alacaktım
Baktım oğlan ağlıyor, uykusu gelmiş. Vazgeçtim. Uyudu oğlan, yeni uyandı :))

Yemek yaptım, çamaşır yıkadım astım, ütülenecekler bekliyor sıcakta canım istemedi onu, perdeleri yeni yıkamıştım tekrar yıkayamam kii, dur ben ütü yapayım o zaman yemekten sonra :)
Canın istiyorsa yap, yoksa yarın yaparsın. Benim de perdeler yıkanacak ama nerde bende o cesurluk. Bi gün güç kuvvet gelse bana Rabbimden

Benimki 5,5 işte az kaldı 6ya, gündüz uyutmuyorum gece yatmak bilmiyor bida, bi ara oyuncak alalım dedi çıkacaktık ama sıcak diye çıkmadık akşam alalım dedik keşke çıksaymışız şapkaları takıp :)

Çocuklarımız da yaşıt sayılır Sibel:)
Bakalım ikincileri yaşıt yapabilecek miyiz:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…